Jeg har igennem flere år anvendt Carforce som "mit" værksted til min Mercedes gennem fire-fem år. Jeg vil til enhver tid anbefale Carforce. Fantastisk god service, præcise aftaler og levering til ti... Voir plus

Helt igennem fantastisk service. Hurtig hjælp til skift af bærearme + bremser og håndtag på min Tesla Talte med 4 værksteder før jeg fandt CAR FORCE der lavede minTesla, ingen kunne hjælpe ,fik... Voir plus

Hele oplevelsen har været super. De 2 partnere supplerer hinanden godt😀 jeg vil helt sikkert gen lease min bil eller en ny hos dem. Glæder mig til min bil skal til service af selvsamme firma👌 alt un... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Service de leasing automobile

Écrit par l'entreprise

Car Force startede i 2019 og danner ramme for et unikt og topmoderne værksted i Nordsjælland. Vi kan løse alle slags opgaver, selv de mest avancerede opgaver på el, hybrid, benzin- og dieselbiler. Ultimo 2022 kunne vi ydermere introducere leasing i samarbejde med Fleggaard Leasing, som finansieringspartner, hvilket betyder vi nu har leasing og værksted samlet under ét tag.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Top værkstedsservice hos Carforce

Jeg vil til enhver tid anbefale Carforce. Fantastisk god service, præcise aftaler og levering til tiden. Deres generelle viden om bilen (Mercedes) er et kæmpe plus når aftaler om arbejde indgås, og alt bliver omhyggeligt dokumenteret med billeder.
Aboslut top service.

27 mars 2026

Carforce gjorde et rigtig godt job for…

Carforce gjorde et rigtig godt job for mig.

De reparerede en bule uden ekstra beregning, og de havde rimelige priser på de ting, jeg skulle have gjort.

Og det blev forklaret, hvad der skulle laves og hvorfor.

Alt i alt en super oplevelse.

23 mars 2026

Klar anbefaling

Min leasingoplevelse var fantastisk. Har leaset biler forskellige steder, men Carforce er at foretrække.
Hurtig levering, bedste priser og transparent gennem hele processen. Kan kun anbefales.

13 janvier 2026

Fra slot til skrot

For lidt over 2 år siden leasede vi en fin brugt bil hos Carforce. Vi forklarede sælger at vi ikke havde prøvet leasing før så det hele skulle gøres gennemsigtigt for os. Vi stolede på at de tal vi fik stemte overens med det fik fik af vide af sælgeren. Bilens restværdi blev sat til 135.000 eksl. Moms. Og vi blev forsikrede om at dette var intet problem når bilen skulle sælges igen. 2 år senere skulle vi så have bilen solgt, men vi kunne ikke komme i nærheden af en pris som var blevet fastsat for 2 år siden. Bilen er nu efter 2 måneder og mange bekymringer solgt for 74.000 eksl moms.
Det skal siges at vi har kørt 15.000 km for meget.
Vi er meget kede af hele forløbet efter den endte leasingperiode. Som nu har kostet os knap 80.000,- ekstra.

Det skal også siges at bilen blev købt for to år siden i Tyskland for ca. 160.000,-
Det vil sige at restværdien efter 2 år og 30.000 km var højere 🤯

Vi har helt sikkert ikke været skarpe nok da vi underskrev, og det er fortrudt mange gange efterfølgende🤯

5 septembre 2025

Jeg var kørt i stykker/stå med min Tesla S

Jeg var kørt i stykker/stå med min Tesla S , i går på Hillerød vejen , da en person holdt ind til siden og spurgte om han kunne hjælpe , jeg fortalte ham hvad bilen havde gjort og var stoppet , han ville godt prøve om han kunne hjælpe så efter en time fik han liv i min Tesla S og fejlen forsvandt og jeg kunne køre igen , har aldrig været ude for sådan en service før , han brugte en time af sin tid og ville ikke have noget for det. Jeg vil frem over få lavet min Tesla hos dem, stor tak til ham fra Car Force

22 avril 2025

Helt igennem fantastisk service

Talte med 4 værksteder før jeg fandt CAR FORCE der lavede minTesla, ingen kunne hjælpe ,fik en tid hurtigt hos Car Force i Hørsholm

100% vores nye Tesla værksted og klart anbefalelsesværdigt.

18 décembre 2024

Jeg skulle have en ny bil og har været…

Jeg skulle have en ny bil og har været rundt til de forskellige bilforhandlere for at udforske lidt. Hos Car Force gav Marck en personaliseret rådgivning fra valg af bil, formidling af omkostninger, og var transparent hele processen igennem. Han svarede altid hurtigt på alle slags spørgsmål og leverede min bil med en lækker stor service til tiden. Top service!

17 juillet 2024

Reperation af motor

Min Ford Fiesta eco boost var ilde stedt efter motorstop. Beskeden lød at motoren skulle skiftes, på flere værksteder hvor den var til vurdering.Alle med samme besked …der skulle ny motor i.
Så hørte jeg om Car Force.
Her oplevede en behagelig tryg og meget tillidsvækkende kompetent betjening. De reparerede motoren, også til det halve af hvad det ville koste andre steder. De er virkelig dygtige og har en stor faglig viden.
Imens den blev lavet, blev jeg flere gange opdateret i forhold til min bil. En service ud over det sædvanlige. Tak til Car Force.
Jeg kommer 100% igen👌
Malene Holm
Dragør

4 mars 2024

Professionelt og dygtigt værksted

Min bils motor var brudt sammen, i sådan en grad at den nærmest skulle skiftes. André fra Carforce var i stand til at finde en kreativ løsning på problemet og sparede mig halvdelen af en ny motor. Værkstedet kan 100% anbefales!

25 septembre 2023

Flinke og professionelle medarbejdere

Flinke og professionelle medarbejdere. Fik en service på min Audi inkl. service af air con, bilen duftede efterfølgende som ny. Kunne endda sidde og arbejde med en dejlig kop kaffe imens jeg ventede. Varm anbefaling herfra.

4 octobre 2023

Hej Rasmus.

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling. Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og at du kunne udnytte ventetiden på bedste vis.

Topklasse hos Car Force

Jeg har kun gode oplevelser hos Car Force. Car Force er super kompetente, professionelle og skiller sig fuldstændig ud kontra det “almene” værksted/leasingselskab.

Jeg vil altid gå til Car Force, hvis jeg mangler et godt leasing-tilbud eller et værkstedsbesøg til en flot pris.

14 novembre 2023

Hej Mads.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du kun har haft gode oplevelser hos os. Vi står altid klar til at byde dig velkommen igen, hvis du skulle få brug for et nyt leasingtilbud eller et nyt værkstedsbesøg.

Anders og resten af team Car Force

Jeg har brugt Carforce de seneste år

Jeg har brugt Carforce de seneste år, og har altid fået kompetent og topservice.

Kan anbefales.

6 novembre 2023

Hej Rasmus.

Tak for din anmeldelse og anbefaling. Vi er glade for at høre, at du oplever kompetent topservice hos os.

Anders og resten af team Car Force

Top service fra start til slut

Kære Carforce,

Tak for en skøn proces med vores nye bil. Det har været så fantastisk at kunne få jeres expertise fra start til slut. Jeg vil bestemt anbefale jer til alle jeg kender, som skal ud og lease ny bil!

Alt det bedste jeres vej!

7 novembre 2023

Hej Simon.

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling. Vi er meget glade for at høre, at du har fået den hjælp som du havde brug for igennem hele processen til jeres nye bil.

Anders og resten af team Car Force

Fantastisk leasing og dejlig kommunikation

Fantastisk oplevelse m. leasing! Havde en god kommunikation med personalet og bruger også deres værksted nu. Nemt og effektivt

20 octobre 2023

Hej Sophie.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse.

Anders og resten af team Car Force

Kan varmt anbefale deres leasing

Kan varmt anbefale deres leasing, bruger også deres værksted hhv. til service

23 août 2023

Hej Sebastian.

Mange tak for din anbefaling, den sætter vi stor pris på.

Super fin service

Jeg er helt ny på leasingmarkedet efter at have ejet en hel del biler. Jeg blev anbefalet at kontakte Carforce af en bekendt ved leasing af en bil. Det har jeg ikke fortrudt! For finere service skal jeg vist lede længe efter. De har skaffet mig nøjagtigt den bil jeg søgte indenfor kort tid og jeg fik endda sat 2 nye fordæk på samt en gennemgang af bilen af deres kyndige mekaniker inden jeg fik bilen udleveret. Jeg kan kun anbefale dem. Super fin dialog med dem. Dejligt at sidde tilbage med køreglæde i drømmebilen samt ro i maven

22 juin 2023

Hej Lisbeth.

Tusind tak for din fine anmeldelse af os, den sætter vi meget stor pris på. Vi er glade for at høre, at du har oplevet at blive hjulpet til at finde præcis den bil du søgte.

🎩🎩🎩🎩

Hele oplevelsen har været super. De 2 partnere supplerer hinanden godt😀 jeg vil helt sikkert gen lease min bil eller en ny hos dem. Glæder mig til min bil skal til service af selvsamme firma👌 alt under et tag🎩

1 mai 2023

Hej Peter.

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, helt igennem kanon personale

KAN KLART ANBEFALES :)

1 mai 2023

Hej Nickolai.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.