Banner for FOA/FOAs A-kasse

FOA/FOAs A-kasseAvis

2 141
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har kun positive erfaringer med FOA A-kasse. Hver gang jeg har haft brug for hjælp, har medarbejderne været venlige, professionelle og hjælpsomme. Uanset om jeg har kontaktet dem telefonisk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne give stor ros til Katja, som er souschef i FOA’s A-kasse. Katja hjalp mig med at få styr på en situation, jeg havde med en medarbejder i A-kassen, hvor jeg blev sanktioneret u... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor imødekommenhed og venlighed, forståelse af og støtte til den situation jeg er i. God hjælp til at komme videre.

À propos de l'entreprise

1. Syndicat
  2. Assurance de protection des revenus

Écrit par l'entreprise

FOA er Danmarks tredjestørste fagforbund - med ca. 166.000 medlemmer fordelt på 31 fagforeninger. Størstedelen er ansat i kommuner og regioner, men vi organiserer også privatansatte. Med FOA er du garanteret et fagforbund, der kender dit fag og din branche. Derfor kan vi forhandle på dine vegne og sikre dig fair løn og arbejdsforhold. FOAs A-kasse er centralt ledet og har fem regionskontorer ude i landet. A-kassen har til formål at sikre dig som medlem økonomisk i forbindelse med arbejdsløshed, efterløn og forskellige andre ordninger, som a-kasserne administrerer. Derudover rådgiver og vejleder a-kassen inden for en række områder fx om jobsøgning. Vores 5 regionale kontorer har åbent for fysisk fremmøde i hverdagene mellem 9-16. Du kan ringe til os mellem 8-18 på 46 97 37 77.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(2 141)

420 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God oplevelse

God oplevelse, meget venlig i møde kommende

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Tusind tak for dine pæne ord og 5 stjerner, Lisbeth.

Venlig

Venlig, imødekommende og meget hjælpsom.

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Jeg er glad for at høre, at du havde en så positiv oplevelse. Mange tak for din feedback - den sætter vi i a-kassen stor pris på.

Håber at du får en god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik en fantastisk service og et godt…

Fik en fantastisk service og et godt overblik over mulighederne jeg har, når jeg ikke er en computer nørd.

Kære Annette

Hvor er det godt at høre, at du fik god service. Driller teknikken, så må du altså endelig kontakte os. Vi har åbent alle hverdage fra 8-18 på 4697 3777 og vil rigtigt gerne hjælpe.

Rigtig god dag til dig!

Venlig

Venlig, imødekommende ,empatisk, smilende
Personale. Høje service for sit kontingent.

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Tusind tak for ordene, Anne. De varmer virkelig hos mig og mine dyglige sagshandlere på regionskontorerne.

Håber at du må få en dejlig dag - vores dag er i hvert fald blevet endnu bedre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde en rigtig god oplevelse

Havde en rigtig god oplevelse. Hun kunne sit job til ug. Var rigtig god til at forklare/rette værktøjer man kunne bruge 🥰

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Hvor er det bare dejligt at høre, Gitte.

1000 tak for det!

Håber at du må få en dejlig dag!

Mvh. Mette/FOAs A-kase

Noté 5 sur 5 étoiles

Synes det var eGn meget behagelig…

Synes det var en meget behagelig samtale, Og fik god hjælp og råd til ansøgninger , Og hvor der altid er hjælp at hente

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Jeg er glad for at høre, at samtalen var behagelig, og at din sagsbehandler kunne give god hjælp og råd. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

God dag til dig, Gitte.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fint 👌

God vejledning og forklaring

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Det er dejligt at høre det, Lwiza.

Tak for det og rigtig god dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste a kasse som har medarbejde der…

Bedste a kasse som har medarbejde der lytter til ens behov og tager det seriøst.

4 juin 2026

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Mange tak for din positive tilbagemelding og de flotte stjerner. Jeg er glad for at høre, at du føler dig lyttet til.

RIgtig god dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tillidsfuld samtale ,hvor jeg oplevede…

Tillidsfuld samtale ,hvor jeg oplevede at mine spørgsmål blev mødt med empati.

3 juin 2026

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Tusind ta for dine fine ord. Jeg er virkelig glad for at høre, at dine spørgsmål blev mødt med empati.

RIgtig god dag til dig, Maria.

Noté 4 sur 5 étoiles

Behagelig samtale

Behagelig samtale og fik svar på mine spørgsmål. En lyttende og god sagsbehandler. Også da jeg bad om et møde mere for at få det forklaret een gang til.

13 mai 2026

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Jeg er glad for at høre, at du havde en behagelig samtale og fik svar på dine spørgsmål - og også kunne få endnu et møde, når der er behov for det.

Ræk endelig ud, hvis du har flere spørgsmål. Vi sidder på 4697 3777 alle hverdage fra 8-18.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ja hvor skal man starte

Ja hvor skal man starte.
Kæft en omgang sløve medarbejdere der har ens sager.
Det er under al kritik det de har gang i.

Jeg har siden 2022 haft en sag kørende om manglede udbetaling af løntillæg.
Fagforeningen beder om oplysninger, får dem, vender ikke tilbage igen, men rykker dem op til flere gange, der sker stadig ikke noget. Men man får et svar som man ikke kan bruge til noget - "Dit gamle arbejde mener ikke du skal have det tillæg" Nej selvfølgelig gør de ikke det, det er jo derfor du er her.
Man ringer igen efter en status, da der er gået 6 måneder siden sidst, men får et svar der hedder "Jeg finder lige din sag, og ringer tilbage, men dit gamle arbejde mener jo ikke du skal have tillægget". Jeg får i stedet dagen efter en mail, hvorpå min sagsbehandler undskylder for ikke at have ringet til mig, men lover at ringe om eftermiddagen, der er nu to dage siden, og jeg har stadig ikke hørt noget.

Kæft jeg er træt af det møg.!!!!!!!! Det kan ikke være rigtig at man skal skrive en dårlig anmeldelse her inde, før der sker noget.

3 juin 2026
Avis spontané

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Vi beklager den lange sagsbehandlingstid og manglen på opfølgning i din sag.

Jeg har sendt en besked til dig om dine kontaktoplysninger, så jeg kan se, hvilken lokal fagforening, du hører til. Så har jeg mulighed for at se, hvad der er sket i din sag.

8. juni 2026:
Jeg kan se, at du desværre ikke at sende yderligere oplysninger om, hvem du er, hvilket gør det umuligt for mig at hjælpe dig og gå videre med din sag.

Mvh. Mette

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg oplevet at det har behandlet mig…

Jeg oplevet at det har behandlet mig som om jeg vil ikke arbejde søger arbejde jeg har været i arbejdetsmarket i 42 år blev først ledig nu det har gøret mig ked af

Kære Berrin

Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg vil rigtigt gerne tilbyde en snak med chefen for dit regionskontor. Du skal bare skrive til mig på mewp@foa.dk, så formidler jeg kontakten.

Lydhørhed.

Lydhørhed.
God sparring og oplysning om hvad man må og kan og desværre ikke har mulighed for.

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Tak for din feedback. Jeg er glad for, at du sætter pris på mine kollegers sparring og information.

Rigtig god dag til dig, Tina.

God rådgiver som var lyttende

God rådgiver som var lyttende

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores rådgiver. Tak for din positive feedback.

Noté 1 sur 5 étoiles

Min oplevelse i denne omgang startede…

Min oplevelse i denne omgang startede med en sur dame skældte mig ud pga. Jeg havde meldt ud: "man kan ikke bar emelde sog ind og ud. Jeg forklarede hende grunden til min udmeldelse, men det landede ikke helt hos modtageren.

Jeg sagde okay... Lad os prøve igen. Jeg fortæller om min sag og spørger om.de kan hjælpe. Jeg får af vide det ikke er noget hun kan udtale sig om før jeg har meldt mig ind. Jeg melder mig ind. Så siger hun meget vagt: "Det er svært at gøre noget ved det i det private". Hun beder mig samtidig sende nogle papirer, hvilket jeg gør. Jeg har ikke hørt NOGET siden den 8/5 og der er altså snart gået en måned.

Jeg håber da andre har bedre oplevelser og føler de blir taget lidt mere seriøst

Avis spontané

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Tak for din feedback, Lars.

Vi beklager meget, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Jeg har snakket med din lokale fagforening og de gentager, at der desværre ikke er noget, de kan gøre, da du er privat ansat.

De bekræfter, at I talte sammen den 8. maj, men at de desværre måtte fortælle dig, at de ikke kan hjælpe dig i den givne sag.

På vegne af FOA Nordjylland

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med FOA. Personalet er venligt, hjælpsomt og tager sig tid til at svare på mine spørgsmål. jeg fået god vejledning omkring både medlemskab, a-kasse og arbejde. Jeg føler mig godt støttet og taget seriøst.

1 juin 2026

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med mine kolleger og jeg sætter stor pris på din positive feedback.

Tusind tak og rigtig god dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mie er sød og rar at tale med føler at…

Mie er sød og rar at tale med føler at jeg kan få den hjælp jeg får brug for

28 mai 2026

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Jeg er glad for at høre, at du føler dig godt behandlet og får den hjælp, du har brug for af Mie.

Meget hjælpsomme

Gode, rare og hjælpsomme mennesker 😊

27 mai 2026

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse. Tak for dine pæne ord, Christine.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vedkommende jeg har samtale med er…

Vedkommende jeg har samtale med er medmenneskelig og forstående omkring min situation
Det giver tryghed
( Har ønsket at skifte sagsbehandler da forhenværende opleves med negativ karma for UT ).

26 mai 2026

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Jeg er glad for at høre, at du oplever tryghed og medmenneskelighed i din samtale og er glad for at høre, at det var muligt at skifte sagsbehandler.

Rigtig god dag til dig, Nina.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus