Banner for FOA/FOAs A-kasse

FOA/FOAs A-kasseAvis

2 141
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har kun positive erfaringer med FOA A-kasse. Hver gang jeg har haft brug for hjælp, har medarbejderne været venlige, professionelle og hjælpsomme. Uanset om jeg har kontaktet dem telefonisk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med FOA. Personalet er venligt, hjælpsomt og tager sig tid til at svare på mine spørgsmål. jeg fået god vejledning omkring både medlemskab, a-kasse og arbejde. Jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne give stor ros til Katja, som er souschef i FOA’s A-kasse. Katja hjalp mig med at få styr på en situation, jeg havde med en medarbejder i A-kassen, hvor jeg blev sanktioneret u... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor imødekommenhed og venlighed, forståelse af og støtte til den situation jeg er i. God hjælp til at komme videre.

À propos de l'entreprise

1. Syndicat
  2. Assurance de protection des revenus

Écrit par l'entreprise

FOA er Danmarks tredjestørste fagforbund - med ca. 166.000 medlemmer fordelt på 31 fagforeninger. Størstedelen er ansat i kommuner og regioner, men vi organiserer også privatansatte. Med FOA er du garanteret et fagforbund, der kender dit fag og din branche. Derfor kan vi forhandle på dine vegne og sikre dig fair løn og arbejdsforhold. FOAs A-kasse er centralt ledet og har fem regionskontorer ude i landet. A-kassen har til formål at sikre dig som medlem økonomisk i forbindelse med arbejdsløshed, efterløn og forskellige andre ordninger, som a-kasserne administrerer. Derudover rådgiver og vejleder a-kassen inden for en række områder fx om jobsøgning. Vores 5 regionale kontorer har åbent for fysisk fremmøde i hverdagene mellem 9-16. Du kan ringe til os mellem 8-18 på 46 97 37 77.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(2 141)

420 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Hvor er det godt at høre, at du havde en god oplevelse med mine kollega. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Rigtig god dag til dig, Hanne.

Noté 4 sur 5 étoiles

God oplevelse

God oplevelse. Støtte og gode råd

16 avril 2026

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Kære Mette - tak for din anmeldelse, dejligt at læse at du har haft en god oplevelse i dit møde med a-kassen, og det virker som om du kunne bruge oplysningerne

Hav en skønt forår (selvom det lige nu minder mest om efterår)

Erik, Udviklingschef i a-kassen

Arbejdsløs

For første gang i mit 35 års lange arbejds liv er jeg blevet arbejdsløs.
Fik rigtig god vejledning til det hele som jobsøgende. Men det er godt nok svært

17 avril 2026

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Jeg er kede af at høre, at du er blevet arbejdsløs og kan virkelig godt forstå, at det er svært og noget af en omvæltning.

Hvis der er noget som helst, du er i tvivl om, så kontakt os endelig. Mine kolleger sidder klar på telefon 4697 3777 alle hverdage fra 8-18.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget hjælpsom og imødekommende…

Meget hjælpsom og imødekommende behandling. Nemt at komme komme i kontakt med medarbejdere. Stor anbefaling herfra.

Kære Monika

Vi er glade for at høre, at du oplevede os som hjælpsomme og imødekommende.

Vi sætter vi stor pris dine pæne ord og takker for din anbefaling af os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvis bare man kunne give 0 stjerner

Min datter har i snart 2 år arbejdet som ufaglært hjemmehjælper i en privat hjemmepleje. Hun er fastansat 8 timer om ugen, og arbejder således fast hver anden weekend og har derudover timer som afløser således, at hendes gennemsnitlige timetal kommer over 37 timer om ugen.
Hjemmeplejen er for ca. 1/2 år siden overgået til en anden leverandør. I den forbindelse opdagede vores datter, at hun ikke havde fået løn under sygdom i januar. Hun henvendte sig til sin TR., som lovede at undersøge sagen. Vores datter fik efterfølgende den besked, at hun ikke var berettiget til løn under sygdom, når det ikke ramte ind i hendes faste arbejdsweekend, hvilket vi undrede os meget over - eftersom det har været planlagte timer, og hun har været ansat i halvandet år med mere end 37 timer om ugen. Jeg opfordrede min datter til at melde sig ind i FOA for at få jer til at hjælpe hende. Som sygeplejerske er jeg bekendt med, at I har ry for at tage jeres medlemmer alvorligt og kæmpe deres sag. Hun forelægger jer sagen og hører efterfølgende ingenting fra jer.
I mellemtiden får alle ansatte nye ansættelseskontrakter. Dette sker uden varsling. Vores datter bliver indkaldt til samtale, hvor hun får udleveret den nye kontrakt, som hun bliver presset til at underskrive med det samme. Hun beder om betænkningstid og tager den med hjem. Af kontrakten fremgår, at leverandøren har lavet overenskomst med FOA. Min datter vil få en lønforhøjelse på 500 kr. om måneden, men til gengæld bortfalder varslingstillæg, overarbejdstillæg og personlige fridage, hvilket betyder en væsentlig ændring/forringelse i vores datters ansættelsesvilkår, hvorfor det burde være varslet tre måneder i forvejen!! Min datter modtager desuden sin ansættelseskontrakt d. 9. i måneden, men det fremgår af kontrakten, at den træder i kraft fra den 1. i samme måned, altså den kommer til at gælde med tilbagevirkende kraft, hvilket vist heller ikke er helt efter bogen!! Min datter kontakter igen FOA og sender samtidig begge ansættelseskontrakter til jer for at få dem gennemgået, og hendes sagsbehandler konstaterer, at den nye kontrakt vil stille hende væsentlig dårligere. Min datter meddeler sin leder, at hun hellere vil opsiges, end hun vil skrive under på en kontrakt, hvor hun bliver dårligere stillet. Lederen vælger i stedet at true/presse min datter til at skrive under ved at stille det ultimatum, at hun fjerner alle hendes planlagte vagter inkl. faste weekendvagter, hvis hun ikke underskriver kontrakten samme dag. Dagen efter er samtlige vagter fjernet fra vagtplanen, så min datter kontakter igen FOA denne gange med undertegnede og sin far på sidelinien, men i stedet for at lave en hastesag ud af det, støtte vores datter i den åbenlyse forkerte behandling, får hun at vide, at hun som afløser og ansættelse på så få timer så godt som ingen rettigheder har. Derefter får hun at vide, at hun bare kan underskrive kontrakten med forbehold og endnu engang tage fat i sin TR., som slet ikke er klædt ordentlig på til opgaven. Det var den “hjælp” hun fik. Er det virkelig det, man kan forvente at få for sit fagforeningskontingent i FOA?? Vi er rystet i vores grundvold over, at I behandler jeres medlemmer sådan! Hvordan kan I som fagforening tillade en arbejdsplads at behandle de ansatte så svinsk? Jeg har aldrig hørt om noget lignende, og jeg håber, der sidder nogle med meget røde ører inde hos FOA!!!

Avis spontané

Hej Christina -

Jeg er bedrøvet over at læse om din datters oplevelser, men jeg kan i sagens natur ikke vide, hvad der er foregået.

Din datter kan skrive direkte til mig på erda004@foa.dk, så vil jeg se på sagen og få fat i de rigtige mennesker, det er jo ikke en a-kassesag der er tale om

Erik, Udviklingschef i a-kassen

God oplevelse

God oplevelse. Fik tilbudt drikkevare, da jeg ankom og sagsbehandleren meget imødekommende og venlig.

16 avril 2026

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tak for din positive feedback om den imødekommende behandling, du har fået ved ankomsten.

Rigtig god weekend, når du når dertil.

Fantastisk Personale 😊

Fantastisk Personale 😊
Jeg er I mit forløb udelukkende blevet mødt af forståelse og hjælpsomhed. Indledningsvis ved fagforeningen og nu ved A-Kassen! TAK for jer🙏🏻 I gør det simpelthen fremragende - Jeg føler mig omfavnet på alle tænkelige niveauer!
Venligst Rasmus

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Hvor er det fine ord, Rasmus. Tusind tak for dem på vegne af både fagforening og a-kasse. Det bliver mine kollegerne virkelig glad for at høre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super dygtig personalet meget hjælpsom…

Super dygtig personalet meget hjælpsom jeg er glad for at stå i den fagforening🙂

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hjælpsomme personale, og at du er tilfreds med at være medlem. Tak for din positive feedback, Manuela.

Rigtig god dag herfra.

Noté 5 sur 5 étoiles

Der er god service og hjælp hvis du er…

Der er god service og hjælp hvis du er i tvivl om noget. Sød og rar personale som altid sætter sig ind i dit sted og møder dig, der hvor du er.

14 avril 2026

Kære Elona

Jeg er glad for at høre, at du oplevede god service og hjælpsomt personale.

Tusind tak for at tage dig tid til at give os denne anmeldelse og rigtig god dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig dejligt at tale med et…

Virkelig dejligt at tale med et impatisk menneske med tålmodighed. Gik derfra og følte at jeg kunne få hjælp til at komme videre

13 avril 2026

Kære Sussi

Hvor er jeg glad for at høre, at du havde en god oplevelse med en af vores medarbejdere. Det er dejligt at vide, at du føler dig hjulpet og støttet. Tak for din positive feedback og rigtig god dag til dig!

Noté 4 sur 5 étoiles

En entusiastisk sagsbehandler

En entusiastisk sagsbehandler, som kan male selv den mest grå dag blå.

23 mars 2026

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Tusind tak for de fine ord, Claus. Dem sætter vi stor pris på.

Håber, at du må få en skøn dag!

Noté 1 sur 5 étoiles

Mage til krænkende adfærd skal man lede længe efter. Man er aldrig medlem af den rigtige afdeling. De kan aldrig hjælpe med noget som helst, men krænke mennesker og agre psykiatere kan de.

Det gælder i særdeleshed Foa Trekanten.

1 janvier 2026
Avis spontané

Hej Line
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med FOA, da vi selvfølgelig gerne vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe vores medlemmer.

Jeg tager kontakt til dig pt. telefon, så vi sammen kan få udredt din oplevelse.

Venlig hilsen Nina Skov-Lauridsen, fagforeningsformand, FOA Odense

Noté 3 sur 5 étoiles

Ikke afsat tid nok

Ikke afsat tid nok.
Meget papirarbejde.

8 avril 2026

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Æv, det er jeg ked af at høre. Det går jeg selvfølgelig videre med.

Har du brug for en opfølgende snak, så hjælper jeg gerne med at formidle kontakten. Du kan skrive til mig på mewp@foa.dk.

Du er selvfølgelig også velkommen til selv at kontakte dit regionskontor på 4697 3777. De har åbent alle dage fra 8-18.

Håber, at du må få en god weekend.

7 avril 2026

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Hvor er det godt at høre. Tusind tak for det og rigtig god dag til dig, Natascha.

En ualmindelig god medarbejder

Fik en meget stor hjælp en ualmindelig god medarbejder følte mig hørt og tryk
Han skal have alle de stjerner han kan få

7 avril 2026

Kære Johnna

Vi er glade for at høre, at du følte dig hørt og tryg, og at vores medarbejder var en stor hjælp for dig. Tusind tak for din positive feedback og de mange stjerner!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var meget positivt og opløftende at…

Det var meget positivt og opløftende at tale med medarbejderen, der gav mig ny energi.
Hun fortalte om min muligheder, om kurser og videre forløb.
5 stjerner herfra.

26 mars 2026

Kære Lisa

Vi er glade for at høre, at samtalen med vores medarbejder gav dig ny energi og indsigt i dine muligheder. Tusind tak for de flotte 5 stjerner og rigtig god dag til dig.

Efter endt uddannelse…

At få en god hjælp og rådgivning til at komme ud i arbejde.

26 mars 2026

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Vi er glade for at høre, at du har fået god hjælp og rådgivning til at komme ud i arbejde. Tak for din positive tilbagemelding, Lilian, og rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Søde forstående medarbejdere, jeg føler mig tryg

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet af vores søde og forstående medarbejdere. Tak for din positive tilbagemelding, Rosa, og rigtig god weekend til dig.

Stor anbefaling

God hjælp, realistiske krav, tager en i hånden.
Har ikke noget dårligt at sige om FOA’s a-kasse

Réponse de FOA/FOAs A-kasse

Vi er glade for, at du føler dig godt hjulpet og oplever realistiske krav. Tak for de flotte stjerner og din positive oplevelse med vores a-kasse. Det sætter vi SÅ meget pris på.

Rigtig god dag til dig, William.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus