Altså må siges at det er service. Ikke nok med at deres vogn kommer en dag for tidlig og tror de er for sent på den. Men han var venlig og virkelig service minded og det blev klaret hurtigt og nemt.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte tid i morges kl 10.48 og her klokken knap 12.00 har reparatøren allerede været her og fixet min Iphone med ny skærm, batteri + panzerglas på min adresse i Vejle. Teknikeren der var her på adr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtig, effektiv og god service! Billigt for servicen. De holder et positiv og høflig kundekontakt. Kan virkelig kun varmt anbefale dem!😊 Fik min telefon ordnet inden for 24 timer plus de kører ud t... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fortjener 1 million stjerner 🤩🤩🤩🤩 En gammel iPhone med et livs optagelser blev repareret til UG på en lørdag sen eftermiddag - med stor forståelse for situation - af ❤️tak til Milan i Haderslev
Fonbulance er en servicevirksomhed, der specialiserer sig i at reparere en bred vifte af enheder. Vi tilbyder reparation af alt lige fra Apple-produkter til Samsung, Huawei, LG, og meget mere. Med mere end 18 års erfaring inden for reparation af enheder som smartphones, tablets og computere, kan du være sikker på, at dit udstyr er i gode hænder hos os.
Jakob knudsens vej 18, 6100, Haderslev, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Reparatøren kom til aftalte tid og lavede min telefon, så rigtig fin service
Rigtig god service, laver altid arbejdet virkelig perfekt hver gang 😊
Fik lynhurtigt skiftet skærm på min iPhone på hjemmeadressen. Super god kvalitet og kompetent og venlig teknikker. Kan anbefales
Virkelig hurtig og god service til en billig pris og så på en søndag. Fuldt ud tilfreds
Bedste service jeg nogensinde har fået ved reparation af iPhone. Deres tekniker er super dygtig, hurtig, serviceminded og yderst kompetent da han gennemførte en reparation hvor andre havde givet op og holdt mig løbende opdateret.
Deres hjemmeside, betalingsmuligheder, service på hjemmeadresse og leveringstid er 10 ud 10! Deres priser har jeg ikke kunne finde billigere andre stedet. Så den største anbefaling herfra!

100 % tilfreds
Hurtig serviceminded og en vældig fair pris
What’s not to like

Kan kun anbefales.
Reperatøren var meget høflig og dygtig.
Nemt at lave en aftale online, og mobilen fungerer uden problemer bagefter.

Réponse de Fonbulance
havde bestilt tid til tirsdag d.7-4 kl. 10 , men skrev til mig , at hvis jeg havde brug for det , så havde han tid til at komme søndag d.5-4 , vi aftalte han skulle komme mellem kl. 16 00 - 17 00 og han var her kl . 16 10 . Jeg fik lavet min iphone og jeg kan varmt anbefale Fonbulancen. rigtig god service
M.V.H Per Jørgensen

Réponse de Fonbulance
Altså må siges at det er service.
Ikke nok med at deres vogn kommer en dag for tidlig og tror de er for sent på den. Men han var venlig og virkelig service minded og det blev klaret hurtigt og nemt. Så kan anbefale dem i top for alt.

Hurtigt og perfekt arbejde
God pris
Kan varmt anbefale til alle

Réponse de Fonbulance
Jeg er mega tilfreds med servicen! Det var virkelig meget hurtig, ukompliceret, venlig og hjælpsom. Det kunne ikke være nemmere og bedre.

Réponse de Fonbulance
Fik lavet en tablet og en iPhone
Tablet blev lavet på stedet 1 time og iPhone kom han med dagen efter 😊
Fair priser .
Kan anbefales og vil helt klart bruge igen hvis uheldet skulle være der

Réponse de Fonbulance
Reparation til aftalt tidspunkt, og aftalt pris
Fin service
Kan fint anbefales, dygtig tekniker 👍

Réponse de Fonbulance
Jeg er ret begejstret! Det var så nemt at booke og allerede til dagen efter. Super god service og venlig betjening. Hurtig reparation - fik nyt ladestik til en rimelig pris. Jeg vil helt sikkert bruge det igen en anden gang.