Fonus Avis 9 413

TrustScore 5 sur 5

4,8

Första gången vi använder Fonus i Solna var det bara en chansning att allt skulle fungera. Men redan från start kände jag att Carina var topp, hon har hjälpt oss två gånger senaste året nu och det kän... Voir plus

Det var företaget Fonus i Kristianstad med främst Daniel som hjälpte oss otroligt fint hela vägen från hämtning till avslut, samt att detta hände en storhelg. Den personliga bemötandet hela vägen b... Voir plus

Anna på FONUS i Sunne hade ett fantastiskt fint bemötande, tog sig tid och förklarade allt väldigt tydligt och bra. Hon var ett fint stöd i en mycket jobbig och kaotisk tid när min mamma gått bort. T... Voir plus

Väl genomgört begravningsuppdrag! Mycket fin agenda över begravningsceremonin sammanställdes! Finstämt Personligt avsked! Mycket väl genomförd begravningsceremoni. Gott samarbete mellan två begra... Voir plus

1. Entreprise de pompes funèbres

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

• Ringvägen 100, 118 27, Stockholm, Suède

Super proffsiga

Trevligt bemötande Proffsigt Lyhörda Seriösa på ett naturligt sätt

5 avril 2026

Réponse : Fonus

Hej Marianne, Stort tack för dina fina ord - det värmer verkligen att höra att ni är så nöjda med vår hjälp.
Vänliga hälsningar, Frida på Fonus

Réponse : Fonus

Hej Erik, Stort tack för dina fina ord - det värmer verkligen att höra att ni är så nöjda med vår hjälp.
Vänliga hälsningar, Frida på Fonus

Fint omhändertagen

Fint omhändertagen

6 avril 2026

Réponse : Fonus

Hej Martin, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Väldigt fint och respektfullt…

Väldigt fint och respektfullt mottagande Lätt att få kontakt vid frågor och funderingar under veckorna innan begravningen av min Mamma.

6 avril 2026

Réponse : Fonus

Hej Birgitta Anette, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Väldigt fint och professionellt…

Väldigt fint och professionellt bemötande.

3 mars 2026

Réponse : Fonus

Hej Ylva, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Tryggt omhändertagande

Tryggt omhändertagande. Snabb återkoppling vid frågor.

Réponse : Fonus

Hej Maria Elisabeth, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Från första möte

Från första möte, väldigt bra och fint bemötande och allt fungerade perfekt.

Réponse : Fonus

Hej Susanne, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Erfaren personal och allt gick smidigt

Erfaren personal och allt gick smidigt. Man hoppas att alla släktingar lever för alltid, men om så inte blir fallet så går jag till Fonus Härnösand igen.

Réponse : Fonus

Hej Joakim, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Trevlig personal

Trevlig personal

Réponse : Fonus

Hej Magnusson, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Det var mycket värme med begravningen…

Det var mycket värme med begravningen och minnesstunden.
Ett fint minne man har med sig.
Det var ledsamt att ta farväl av två fina bröder men deras minnen lever kvar för alltid.❤️❤️

Réponse : Fonus

Hej Sven-Erik, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Proffsigt bemötande

Fint bemötande och god vilja att lösa uppgiften

1 avril 2026

Réponse : Fonus

Hej Göran, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Fint bemötande

Réponse : Fonus

Hej Marianne, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Mycket bra bemötande

Mycket bra bemötande, bra hjälp och lösnings orienterande för det vi var där för.

Réponse : Fonus

Hej Ronny, Stort tack för att du har tagit dig tid att skriva ett omdöme om oss. Genom dina ord verkar det som att du haft en positiv upplevelse, vilket vi är väldigt glada för. Vi noterar dock betyget och funderar på om allt blev som du tänkt dig? Vi vill gärna vara säkra på att du är nöjd eller förstå om vi kunde gjort något annorlunda. Hör gärna av dig till info@fonus.se. Vänliga hälsningar Sandra på Fonus

Skönt att få lämna över kontrollen i en…

Skönt att få lämna över kontrollen i en tuff stund och få proffsig service

Réponse : Fonus

Hej Karin, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Allt gick lätt och snabbt

Kände mig välinformerad och väl omhändertagen. Allt flöt på bra och det blev en vacker och fin ceremoni.

14 avril 2026

Réponse : Fonus

Hej Christer, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Fin kontakt

Vi fick en fin kontakt med er personal Jenny
och hon följde upp kontakten under hela processen
och var en utmärkt värd vid minneshögtiden i kyrkan

Réponse : Fonus

Hej Gunnar, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Åsa på Fonus Farsta

Åsa på Fonus Farsta, vilken stjärna du är!! Varmt och fint bemötande, tryggt vägleder du mig genom alla moment med omtanke! Du hade koll på precis allt och alla detaljer och gav kloka råd! Tack för allt!

Réponse : Fonus

Hej Simon, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Ni är mycket trevliga

Ni är mycket trevliga, empatiska och omhändertagande.
Tar er tid, vilket är mycket betydelsefullt.

Réponse : Fonus

Hej Annika, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Mycket fin och personlig begravning med…

Mycket fin och personlig begravning med professionell personal.

Réponse : Fonus

Hej Jörgen, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

En savoir plus sur les différents types d'avis.