Är tacksam att det just var Linn som kontaktade mig, inför min pappas bouppteckning. Upplever Linn mycket kunnig och kände stort förtroende för henne från första stund. Om jag eller någon i min... Voir plus
Snäll och trevlig tjej (Madeleine Rudin). Förklarade på ett lugnt och bra sätt för min mamma, mig och min bror. Utrustad med en ängels tålamod. Vi är alla mycket nöjda.🥰
Bokade tid för fri konsultation och får svaret inga problem, någon från Malmö kontoret kommer ringa dig fast jag var ganska sent ute. Det går 11 dagar och jag skickar mail och frågar om dom glömt mig?... Voir plus
Våra jurister på Verahill Familjejuridik erbjuder professionell hjälp och vägledning inom familjerätten. Det kan t ex handla om frågor kring samboavtal, samäganderättsavtal, äktenskapsförord, gåvobrev, framtidsfullmakt, testamente eller bouppteckning, men också om praktiskt stöd vid en bodelning, vårdnadstvist eller arvstvist. Vi ger dig kvalificerad rådgivning och trygghet genom hela processen. Varmt välkommen!
Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Får verkligen varna andre får detta företag. De dra ut på tiden, vilseleder deras klienter och har större intresse av att skriva ut fakturan än att hjälpa sina klienter. Man får faktisk det intryck att de inte bryr sig.
Det blir dyrt, riktig dyrt att använde jurister som inte bryr sig om sina klienter och kämpar för dennes rättigheter i en bodelning.
Jag har genom ett halv år försökt att få dessa jurister att rätta upp på de fel som de har åstadkommit med i deras förvirring och cirkulering av personal, vilket har let till stora ekonomiska förlust och försämrad mina rättigheter i förhållande till innan jag blev kund i butiken. Fast det händer inget, absolut inget förutom bortförklaringar.
Jag är både ledsen och besviken över det sätt man i Verahill har valt att hantera mina intressen.
Tack för den hjälp jag aldrig fick men som jag fick betala dyrt för.
Svar till Verahill´s svar, d. 15/4-26:
Om ni på mirakulös vis plötsligt har hittat en lösning på alla de fel ni har begått, så jag kan få tillbaka mina rättigheter och därmed möjlighet till en ratvis bodelning där 50/50 av all värde som finns att dela ingår, då är ni välkommen att lägga en besked med vilken person jag kan kontakta med kontaktuppgifter till denna.
En bodelning ska inte vara en ekonomisk påfrestande process men en rättighet man har så man kan gå vidare i livet.
Att den blir ekonomisk påfrestande är inte ok, Att förlora sina rättigheter pga. fel som jurister har begått är inte ok.
Mvh
Gitte

Réponse : Verahill AB
Det är en katastrof när man anlitar en jurist som påstår sig vara opartisk och transparant, men som sedan undanhåller viktig information, ljuger och inte håller sina löften.
När man sedan kontaktar cheferna på kontoret i Jönköping och visar stor besvikelse med konstruktiv och ärlig kritik känner man direkt att de inte tar avstånd från detta beteende utan kommer med en massa bortförklaringar och rena osanningar för att sedan projicera skuld på mig som klient vilket är både chockerande och häpnadsväckande.
Mitt förtroende för Vera Hill är mycket lågt och obefintligt för den juristen jag anlitade.
Det offentliga svaret nedan är raka motsatsen till den kommunikation Vera Hill i Jönköping har med mig personligen, där Ni inte beklagar någonting utan uppträder både ansvarslöst och arrogant och strax innan Ni skrev detta offentliga svar meddelade Ni att Ni inte skulle diskutera detta mer med mig.
När jag bevisat både lögner, brutna löften och andra besvärande omständigheter förnekar Ni kategoriskt allt utan att visa något som helst ansvar.
Förtroendet för de båda damerna vars förnamn börjar på E är obefintligt!
Att två jurister skulle uppträda så falskt och ryggradslöst är onekligen mycket förvånande och riktigt besvärande för Vera Hill.
Nedanstående kunde man läsa i ert svar, men det visade sig återigen vara en lögn eftersom ni har struntat i vidare kommunikation. Vera Hill i Jönköping är verkligen respektlösa och djupt ohederliga.
"Då vi redan har en pågående dialog med dig gällande detta ärende, ser vi fram emot att fortsätta den kommunikationen direkt med dig personligen."

Réponse : Verahill AB
Jag blev lurad på ett helt arv eftersom jsg och min extramamma inte äns blev tillfrågade om någon kopia vid vårat besök.
Så dåligt att inte äns informera sina kunder om detta.
Vänligen Helena Ekholm

Réponse : Verahill AB
Bra och vänligt bemötande och proffsig hjälp av Madeleine. Rutinerade och engagerade i uppdraget för att jag som kund ska känna mig trygg.

Réponse : Verahill AB
Vid dödsbo hantering av vår sons dödsbo var Verahill snabba med att binda in oss i ett kontrakt. Efter det var det mycket svårt att få kontakt för råd om oväntade fakturor, sammanställning och förfarande. Trots att vi kontinuerligt informerade om förändringar återkom Verahill med en bristfällig dödsboförteckning som senare skickades in för registrering, utan att vi fick se vad som skickats in. Till råga på allt glömde Verahill senare att informera oss när denna blivit registrerad hos skatteverket. Försumlighet och bristande transperens präglade hela förloppet, detta till en mycket hlg kostnad som var långt ifrån värdet på både arbetsmängd och kvalitet från deras sida.
Rekomenderas att undvika Verahill och hellre anlita en jurist från egen bank.

Réponse : Verahill AB
Enkel och effektiv hantering av Emil vid hantering av bouppteckning.

Réponse : Verahill AB
Jag blev professionellt bemött, lyssnad på och fick tålmodig och vänlig hjälp med ett ärende som komplicerades av att både jag och min make bott och arbetat utomlands länge.

Réponse : Verahill AB
Väldigt väl bemötande och rådgivning i världsklass

Réponse : Verahill AB
Om jag eller någon i min närhet behöver ha kontakt med en jurist i framtiden, kommer jag att rekommenderar dem att kontakta Linn Gabrielsson på Verahill familjejuridik.

Réponse : Verahill AB
Jag är jättenöjd med den hjälp och det trevliga bemötande jag fick från Vera Hill. Verkligen proffsig och kunnig juridisk hjälp. Rekommenderar varmt!

Réponse : Verahill AB
Har blivit bemött på ett professionellt sätt och med empati.

Réponse : Verahill AB
Jag är oerhört tacksam för den hjälp och det stöd jag har fått av Moa Källström på Verahill. Hon har visat ett enormt engagemang och stor expertis i mitt vårdnadsmål. Tack vare hennes strategiska rådgivning och lugn nådde vi ett mycket positivt resultat. Jag har känt mig trygg genom hela processen och kan varmt rekommendera henne till alla som behöver ett juridiskt ombud som verkligen kämpar för barnens bästa.

Réponse : Verahill AB
Fick bra hjälp med det vi sökte för
Trevlig personal fin information👏😊

Réponse : Verahill AB
Freja var så tillmötesgående och flexibel. Tydlig och tålamodig med alla frågor !
Tack !!!

Réponse : Verahill AB
Extremt engagerande, oerhört tillmötesgående och lätta att ha att göra med! Verkligen super nöjd!

Réponse : Verahill AB
Trevligt och professionellt bemötande. Kan varmt rekommendera Sanna på Verahill.

Réponse : Verahill AB
Very good law firm and I recommend them. They treat your legal issues urgently and they are very knowledgeable and professional.