L'entreprise a répondu
Jeg bestilte 3 filtre, vanddunk samt nødradio. Filtre og vanddunk kom efter 3 dage. Nødradioen var desværre ikke sendt med. Jeg fik dog hurtig hjælp fra kunderservice. De svarede med det samme (søndag... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har 3.10 bestilt et vandrensningsfilter. Pengene er trukket, men jeg har endnu ikke modtaget min vare. Jeg ville kunne acceptere det, hvis jeg løbende blev opdateret på, hvor min vare er - og hvo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Demande des avis aux clients
A répondu à 97 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Trak pengene og ingen vare selvom det skrev at de havde afsendt den.
Fik dog pengene retur efter megen møje og besvær.

Réponse de Forbereddig
Sikke etsvindlerfiu hold jer langt væk, i tilfælde af jeg skulle modtage mine varer skriver jeg en anden anmeldelse men indtil jeg enten får penge retur eller modtager varerne skal i holde jer LANGT VÆK

Réponse de Forbereddig
1.10. bestilte jeg et vandfilter, der skulle bruges som gave til en, der er på vandretur her i efterårsferien.
I dag har vi 13.10. og min pakke er stadig i Kina!
På hjemmesiden og i den første mail, står der, at der er 1-2 dages leveringstid og der står intet om, at varen er lavet i Kina og at den fragtes fra Kina.
Jeg har købt vandfilter et andet sted og har meddelt Forbereddig.dk at de kan gøre med pakken, hvad de vil. Jeg henter den ikke, returnerer den ikke og jeg er fuldstændig ligeglad med den.
Det er både første og sidste gang, jeg køber hos dem.

Réponse de Forbereddig
Jeg bestilte et vandfilter for 1,5 uger siden. 10 min. efter bestilling skrev jeg og fik ordren annulleret, da en i familien havde bestilt for længst.
Jeg fik hurtigt svar om, at den var annulleret. Jeg har dog ikke modtaget pengene retur. Skrev dagen efter annullering, hvornår de kunne forventes retur. De skrev, der ville gå et par dage. En uge efter spurgte jeg om det samme, og her fik jeg “et par dage” igen. Jeg glæder mig til at få mine penge retur!

Réponse de Forbereddig
Jeg har bestil et vandfilter for 6 dage siden og kan se den er betalt. Jeg har ikke fået nogen ordrebekræftelse eller noget, men pengene er betalt. Jeg kan ikke finde kundeservice eller telefon nummer, så advarer SVINDEL

Réponse de Forbereddig
Bestilte vandfilteret for 11 dage siden. Og det har ikke forladt Kina endnu. Jeg skrev til kundeservice for at få dokumentation for at produktet var fødevaregodkendt og fri for sundhedsskadeligt indhold, da jeg jo kan se at det er produceret og sendt direkte fra Kina. Her får jeg et flabet svar tilbage “ja, selvfølgelig” som det eneste svar. Ingen uddybning. Det er godt nok den ringeste kundeservice jeg har oplevet til dd.

Réponse de Forbereddig
Nå, så skete det også for mig. Har den 3. Oktober bestilt et vandfilter og pengene er trukket, men jeg har ikke set hverken bekræftelse, faktura eller vandfilter. Jeg er kun blevet fattigere....
LAD VÆRE AT KØBE HER.

Réponse de Forbereddig
Øv tror også jeg er røget i fælden, har bestilt vandfilter og radio og har ikke modtaget noget endnu. Ordre lagt 2. Oktober, i dag er det den 10. Oktober.

Svindlerfirma ?
Har købt en “nødpakke” for over en uge siden, og fik besked om, at den ville blive leveret et par dage efter. Pengene blev da også prompte trukket på min konto dagen efter bestilling.
Har endnu intet modtaget, ej heller hørt fra firmaet med en beklagelse om forsinket levering.
Det er sikkert et af de firmaer drevet et par “dumsmarte” typer med skidt moral, der kunne være med i Kontant.
Jeg vil da også gå videre med sagen, hvis jeg ikke modtager min bestilling.
-Og selvfølgelig kan man ikke ringe til firmaet.
Lad være med at handle der.

Réponse de Forbereddig
Rigtigt godt produkt til en fornuftig pris. Jeg har brugt det på et par ture, og det har virket hver gang. Kan varmt anbefales til både friluft og nødsituationer.

Réponse de Forbereddig
5 stjerner: Virkelig glad for mit køb. Filteret virker præcis som beskrevet. nem at bruge og giver klart vand uden smag. Kundeservicen svarede hurtigt på en lille teknisk forespørgsel og var meget hjælpsom. Køber gerne igen.

Réponse de Forbereddig
Smart og simpelt produkt tager næsten ingen plads i rygsækken. Materialet virker robust og kvaliteten er fin. God value for money i forhold til andre lignende produkter.

Réponse de Forbereddig
Jeg vil umiddelbart give Erik Jensen ret. Nu er det over en uge siden, jeg afgav min bestilling på vandfiltre og har endnu intet modtaget, selvom pengene er trukket fra min konto dagen efter bestilling. Jeg kan nu se at en Jakob Olsen der imod KUN har ventet i 2 dage og har modtaget akkurat det samme. Man kan ikke ringe til firmaet, så hvad er det for en god kundeservice der henvises til??? Lige nu tror jeg mest på Erik Jensen.............
Opdatering 12. oktober 2025
Jeg forstår da godt den lange leveringstid, når vandfiltrene skal komme fra Kina, som jeg kan se, når jeg tracker varen - i skrivende stund er de d. 10. oktober nået til Helsinki - altså 10 dage efter bestilling. Erik Jensen har ret, det ER en kinesisk produkt.

Réponse de Forbereddig
Endnu et svindlerfirma, der sælger billige kineservarer til priser som de har 10-dobbelt.
Har lige set fupfirmaets reklame på Facebook og deres hjemmeside for et vandrensningsfilter, som de forlanger 250 kr. for. De hævder endda, at det er nedsat 100 kr. Sandheden er, at præcis det samme filter koster 30 kr. for ét stk. hos Temu. Køber du flere falder prisen, og det er endda frit leveret.
BEMÆRK, at de to andre anmeldelser her på Trustpilot, helt sikkert er falske. De beskriver nemlig intet konkret i forhold til deres kontakt til firmaet.
- - -
S V A R . T I L . F O R B E R E D D I G
Du kan åbenbart ikke læse enkle beskeder Peter, eller også er du i Trump-mode, hvor der ikke er forskel på sandt og falsk. Sådan fungerer svindelfirmaer.
Som jeg skrev, så sammenligner jeg prisen på to ens produkter. Ens betyder, at der er præcis samme produkt, hvor eneste forsket er, at I snyder kunderne og dobler prisen gange 10. Få evt. en voksen til at forklare dig sammenhængen.
Jeg fremlagde gerne dokumentation, hvis det var muligt at lægge det op her. Som det er nu vil jeg opfordre alle til at lave en søgning på vandrensningsfilter og Temu, så vil sandheden træde tydelig frem.

Réponse de Forbereddig
Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Mega god service og rigtig hurtig levering. Jeg anbefaler helt klart.

Réponse de Forbereddig
Det var meget hurtig levering og professionelt, så kan ikke komme md noget negativt. Keep it up!

Réponse de Forbereddig
En savoir plus sur les différents types d'avis.