Vi är supernöjda med Diego! Han är en otroligt duktig fotograf med ett fantastiskt öga för detaljer och lyckades fånga så många fina ögonblick. Han är professionell, trevlig och fick oss att känna oss... Voir plus
Tack snälla att ni förgyllde och förevigade vår bröllopsdag! Vi är så otroligt nöjda med heldagspaketet där allt från förberedelserna till festen fångades på bild. Ett varmt och professionellt bemötan... Voir plus
Vår fotograf Diego var på plats i god tid och var mycket vänlig och kom med fina förslag då vi som brudpar själva var lite lätt stressade och förvirrade. Vi fick bilderna igår och vi var mycket nöjda... Voir plus
Snäll och trevligt. Saknade lite vägledning på hur man ska stå eller idéer på bra position. I förväg var det flera gånger fel datum i mejlet. Men sedan gick allt bra och Bilder är av en hög kvalite... Voir plus
Fotalla är en svensk fototjänst tillgänglig för alla. Snabbt, enkelt & smidigt. Föreviga dina stunder med Fotalla! Vi fotograferar alla människor i sin egen miljö. Hemma, på jobbet eller utomhus. Boka en fotograf till ditt bröllop, firande eller nästa event smidigt via hemsidan.
Göteborg, Göteborg, Suède
Demande des avis aux clients
Smidig bokning, perfekt jobb på platsen och resultatet blev kanonbra. Överträffade mina förväntningar. Kommer använda dem igen och rekommenderar andra att göra detsamma.

Réponse de Fotalla
Snabbt och smidigt, vi kunde enkelt boka de vi var ute efter via hemsidan. Vi fick tillgång till bilderna snabbt efteråt där vi kunde välja vilka vi tyckte var bäst. Vi kommer snart boka igen, även kika på deras abonnemang upplägg. Kan varm rekommendera

Réponse de Fotalla
Väldigt nöjd med fotografen, hela upplevelsen och resultatet! Fick fina bilder med min hund, ett minne för livet.

Réponse de Fotalla
Otroligt flexibla och prisvärda! Vi hade en konferens i Oslo, och på kort inställelsetid fick vi en riktigt god service och en bra uppsättning bilder som vi även kunde använda långt senare.