Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Een armband met 4 namen laten maken voor moederdag. Eerst al op tijd besteld zodat het goed op tijd zou aankomen, maar het was eerst al 2 weken later geleverd. Dan het nu in augustus gegeven met moe... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ten eerste duurde bestelling heel lang. Had goudkleurig armbandje besteld met 5 namen. Alles zat er gedraaid aan. Kleur was verschrikkelijk, geen goudkleur, kwaliteit SUPER SLECHT. Klacht neerge... Voir plus

1,4

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,4

Tous les avis

43 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Waardeloze webshop

Waardeloze webshop! Armbandje met de namen van mijn gezin ging in no time stuk. Ik hierover contact opgenomen met de klantenservice via de mail. Ze zouden een nieuw armbandje opsturen. Hoorde en zag lange tijd niets. Weer contact opgenomen via de mail. Ik moest een video toe sturen, ze deden net of ze niets wisten van de belofte om een nieuwe op te sturen. Dit was natuurlijk zo terug te lezen. De betreffende mail met de belofte opnieuw opgestuurd.
Antwoord: Ik moest een video opsturen.
Eerder had ik al een klacht over een ring met foto. De foto was niet te zien. Nee, was het antwoord, hier had je een speciale lens voor nodig!!
Dus geen zin meer om de video van het armbandje op te sturen. Wel € 65,- lichter. Schandalig, niets kopen daar!!

2 septembre 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Een armband met 4 namen laten maken…

Dan het nu in augustus gegeven met moederdag. De 2de keer dat ze het aandeed was het al kapot. Mail gestuurd hieronder en ze houden zich vast aan de 30 dagen wat ik ook begrijp, maar echte kwaliteit is het dus zeker niet als het bij de 2de keer al kapot is. Ze bieden je 20%korting voor een nieuwe, maar ik bestel hier niets meer.

30 août 2026

Super slecht

Super slecht! Koop hier niet! Armbandje zo klein dat je nauwelijks de namen ziet en niks foto op hangertje te zien! Schandalig pure oplichting,,

9 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Er wordt mooie reclame gemaakt maar het…

Er wordt mooie reclame gemaakt maar het is totaal niet wat het lijkt. Je ontvangt iets wat totaal niet lijkt op wat je hebt besteld. Ik had een goudkleurig armbandje besteld met naam, de eerste letter zit een ringetje aan waardoor eigenlijk die letter al wegvalt dus je ziet de naam niet zoals hij hoort. Ook klopt de kleur voor geen meter het lijkt meer verkleurd goud dan mooi goud.

23 juillet 2026

Zeer slechte service/levering/kwaliteit

Zeer slecht bedrijf. Levering duurde heel lang.
Ze stuurden een bevestiging dat mijn pakket onderweg is. Onderweg betekent dat het spoedig bezorgd wordt. Terwijl dit pakket uit China moet komen en ze dit niet vermelden. De prijs is te hoog voor de kwaliteit die je krijgt.Kwaliteit van de namen armband is buitengewoon slecht.

18 juillet 2026

Verkleurt wel !

Verkleurt wel !
Er staat waterbestendig en toch is mijn zilveren bandje helemaal roest geworden na amper 2 maanden !

13 juillet 2026

1 ster is nog teveel!

1 ster is nog teveel!
Ik had een armbandje met 3 namen besteld. Met verzendkosten mee voor €42,99
Ik dacht dat het bij hen wel van betere kwaliteit zou zijn, maar ik moest er lang op wachten en de kwaliteit was slecht.
Doordat ik zag dat het door YunExpress geleverd was, weet ik dat het uit China kwam.
Bij Shein kost hetzelfde armband €9,18..
DIT ZIJN OPLICHTERS..
DUS NIET HIER KOPEN !!!

1 juillet 2026

Slecht artikel

Een armband besteld met naam , dit zou stainles steel zijn verguld goud. Helaas na 3 maanden een zielig hoopje armband zonder goud laagje Service is ver beneden peil, je betaalt een hoop geld voor troep.Omdat de 30 dagen garantie voorbij waren konden ze niets voor me betekenen behalve 20 % korting op een nieuwe aankoop
Wat heb ik eraan als er niets overblijft van de armband ,terwijl er gezegd werd dat het mooi zou blijven
3 maanden met de armband gedaan en ligt nu in de prullenbak
Wat een verschrikkelijk bedrijf, beloven iets moois maar is waardeloos

30 juin 2026

Temu troep

Leveren duurt heel lang zeker een paar weken. Kreeg toen al argwaan naderhand
kreeg ik toen de tracking binnen van 17track dat uit China komt.
Voor dat geld had ik zelf ook op Temu of Shein kunnen bestellen voor een paar euro ipv €40.
Kwaliteit is ook ver te zoeken

1 juin 2026

TROEP

Levertijd duurde erg lang en je wordt gewoon opgelicht met spul dat uit China komt. Lelijke kleur 'goud' en namen lastig te lezen en een dun armbandje. Trap er niet in mensen!

15 juin 2026

Slechte kwaliteit

Duurde heel lang voor dat ik mijn namen armbanden binnen had blijkbaar komt het uit China, ik had rosé besteld het lijkt op koper heel lelijk. Na 1 dag dragen was het ringetje bij de sluiting al kapot. Aan retourneren doen ze niet mag wat anders uitzoeken maar heb totaal geen vertrouwen in deze partij . LET OP IS DROPSHIPPING!!!!!!!!!!!!!!!!

15 juin 2026

Op 16 april besteld

Op 16 april besteld, tot heden niks ontvangen. Communicatie via mail is super slecht en je krijgt geen duidelijk antwoord. Bestel hier niks!

13 juin 2026

Zeer slechte kwaliteit!!!!

Ten eerste duurde bestelling heel lang.
Had goudkleurig armbandje besteld met 5 namen.
Klacht neergelegd en krijg geen geld terug.
Nu neergelegd bij mijn bank afd. creditcard.
Het is chinese meuk en zo ook de verpakking.
NIETS BESTELLEN BIJ DEZE SITE.

10 juin 2026

Niet bestellen

Niet bestellen, is een complete scam!!!!! Zo simpel is het! Als je bestelt dan ben je je geld kwijt. Advies: snel doorklikken en zoeken naar een ander alternatief.

2 juin 2026

Ik heb een armbandje besteld voor €35

Ik heb een armbandje besteld voor €35, waar ik erg lang op heb moeten wachten. Dat accepteerde ik nog, maar toen het armbandje eindelijk aankwam, bleek het in een Temu-verpakking te zitten. Daarna ben ik op Temu gaan kijken en zag ik exact dezelfde foto’s en hetzelfde model armband voor slechts €3,10. Hierdoor voel ik mij behoorlijk opgelicht. Hier bestel ik nooit meer iets.

26 mai 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus