Foto smycken Avis

Personliga fotosmycken

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

19 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Varning BLUFF!

Varning för bluff!
Beställde i början av dec så jag skulle få hem det innan jul, paketet kom i mitten av januari ifrån Yun’s lager… dvs detta är dropshipping ifrån Temu/Shein.
Smycket är skrattretande dålig kvalitet.
Undvik denna bluffsida. Vill du ha skiten så kan du lika gärna leta upp det på Temu istället för en bråkdel av priset.
Försökte kontakta kundtjänst utan framgång.
Hoppas de ansvariga bakom Fotosmyckenbutik.se kan sova om natten när ni blåser folk.
Skäms på er!

16 janvier 2025

KATASTROF

KATASTROF!
Ljuger om innehåll i sina smycken! Min syster fick ett smycke i julklapp och fick en allergisk reaktion, kollade upp innehållet på metallen i sitt jobb och det stämmer inte det de säger att de är titan ! De är nickel som inte ens är tillåtet i Sverige. De är skickat från Kina och är total bluff !!!! Kräks på sånna här företag! Som heller inte hjälper alls med retur utan den ska jag betala till Kina, såklart! Bojkotta hela detta företag är ett varmt tips! Hittade dessutom smycket för 45kr
Från Temu så beställ där istället om ni vill ha de!

20 décembre 2024
Avis spontané

Bluff med dropshipping från kina

Bluff med dropshipping från kina. Har ärende med dom och klarna nu då det hela är bluff och kvaliten är usel när det väl anlände alldeles för sent. De vill jag ska betala frakt till kina som är dyrare än produkten. Jag hävdar min återköps rätt enligt deras hemsida samt tänker anmäla till ARN.

10 décembre 2024

Halsband med tass

Beställde två halsband med tassar med hundnamn på. De ser helt okej ut, men kvaliteten finns det mer att önska av. Absolut inte värt 380 kr/st samt väldigt lång leveranstid.

22 décembre 2024

Dropshipping och falsk marknadsföring

Jag beställde ett armband från FotoSmyckenbutik efter att ha läst deras beskrivning där de påstår att produkterna är "handgjorda" och "unika". Beskrivningen ger intrycket att produkterna tillverkas med omsorg och skickas från en lokal tillverkare, men det visade sig vara helt fel.

När jag undersökte saken närmare upptäckte jag att exakt samma armband säljs på AliExpress för en bråkdel av priset. Det är samma produktbilder, och armbandet jag beställde visade sig vara massproducerat och skickades från Kina – trots att de marknadsför produkten som något unikt och personligt.

FotoSmycken tar 349 kr för något som kostar runt 1€ på AliExpress, vilket känns som ett uppenbart försök att lura kunder genom att marknadsföra det som en exklusiv vara.

Om du vill undvika att bli lurad, rekommenderar jag att du kollar AliExpress eller liknande sidor innan du beställer något från detta företag. Det är tydligt att de bedriver dropshipping och försöker sälja billiga, massproducerade varor till kraftigt överpris genom vilseledande marknadsföring.

2 septembre 2024

Nekad reklamation

Fint smycke som var väldigt omtyckt. Den höll dock endast ca 1,5månad och sedan lossnade glaset med fotot.
Företaget hänvisar till 1 månads återbetalningspolicy... det följer inte svensk konsumentköplag anser jag. Väntar på återkoppling från kommunens konsumentkontakt.
För det priset kan man förvänta sig en mer hållbar produkt tycker jag.

1 août 2024
Avis spontané

Så nöjd med mina armband

Så nöjd med mina armband. Köpt dem vid olika tillfällen. De är så snygga och att kunna se sina hjärtan i armbandet gör det bara ännu mer fina.

23 novembre 2023

Noll kommunikation.

Beställt 22 september, betalat med.
Fortfarande inte fått den (9 oktoober)
De svarar inte på frågor, jag har inte fått något mail om min beställning, och deras telefon verkar ha avstängt nummer.

Så, beställ på egen risk.

9 octobre 2023

Svarar inte på mail.

15 mai 2023
Logo de Foto smycken

Réponse de Foto smycken

Hej, vi har svarat på ditt e-postmeddelande. Vi gör vårt bästa för att svara inom en dag, men det kan ta 24-48 timmar under hektiska perioder. Tack.