Frederiksbergs Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Det var enkelt att hitta den produkt dom jag sökte på er webshop, även att göra min beställning, samt betalning. Den fina väskan jag har köpt blev levererad till mig inom tre dagar! Väskan motsv... Voir plus

Bra information på webbsidan när jag köpte mina väskor. Det är viktigt att som kund både se bra foton och få information om storlek samt om väskan är utrustad med fack och dragkedjor. Likaså vill man... Voir plus

Snygg mocka väska som jag förväntade mig, förutom bif. axelrem som inte va i mocka utan i läder, och var väldigt "knölig" det förfulade väskan enormt. Levererades snabbt.

1. Magasin de sacs
  2. Magasin de sacs et de valises
  3. Service e-commerce
  4. Boutique d'accessoires de mode
  5. Boutique de sacs à main
  6. Magasin de maroquinerie

Din väskbutik på nätet! Frederiksbergs erbjuder ett omsorgsfullt utvalt sortiment från kända varumärken. Hos oss shoppar du väskor, resväskor, ryggsäckar och accessoarer till hela familjen. Alltid med fri frakt och snabba leveranser! Vi brinner för stil och tidlös design lika mycket som för naturliga och hållbara material.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

418 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

72 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Allt fungerade perfekt

Allt fungerade perfekt! Tydlig hemsida, snabb leverans och bra produkt.

26 mai 2025

Hej Eva,

Tack för ditt fina omdöme! Kul och höra att du är nöjd med både leverans och produkt.

Snabb leveranstid, högkvalitativ produkt

Leveranstid för packet var snabbt, och produkten är högkvalitativ. Jag är väldigt nöjd.

Réponse de Frederiksbergs

Vad kul att höra att du är nöjd med både leverans och produkt. Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Frederiksbergs

Snabb leverans och trevligt svar på…

Snabb leverans och trevligt svar på mail.

Hej Elisabeth,

Tack för ditt fina omdöme! Kul att du är nöjd med din upplevelse här hos oss på Fredriksbergs.

Vi önskar dig en fin tisdag och varmt välkommen åter.

Snabb leverans. Även snabb retur

Hej Ellinor,

Tack för ditt fina omdöme. Vad kul att du är nöjd med både leverans och retur.

Vänligen Pia

Snabb leverans, fin kvalitet.

Snabb leverans, finfin kvalitet på väskan och retursedel medföljde utifall man inte skulle vara nöjd med varan eller vill byta. Vid koll före köpet såg jag att företaget hade goda betyg på Trustpilot och har filial i Sverige - alltså ingen dropshipping. Är mycket nöjd med köpet.

Hej Eva,

Tack för ditt fina omdöme. Det gör oss väldigt glada och höra att du är nöjd med din köp-upplevelse här hos oss på Frederiksbergs. Precis så som det ska vara! :-)

Snabbt och bra köp

Snabbt och bra köp. Väskan var perfekt!

Hej Katarina,

Kul och höra att du är nöjd med ditt köp. Tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig.

Bra beskrivning av produkter

Bra beskrivning av produkter. Mått, färg och material motsvarar bilderna på hemsidan och beskrivning av varan. Bra och smidig betalningslösning med många alternativ. Snabb leverans. Rekommenderar varmt!

25 avril 2025

Hej Helly,

Vi blir väldigt glada när vi läser ditt fina omdöme.
Så kul att du är nöjd med din upplevelse hos oss.
Hoppas att du är nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag och varmt välkommen åter när det blir dags för en ny väska! :-)

Frederiksbergs

Snabb leverans! Ingen överdimensionerad förpackning.

23 avril 2025
Avis spontané

Hej Mari,

Tack för ditt fina omdöme. Hoppas att du är lika nöjd med din väska som med leveransen :-)

Vi önskar dig en en fin fortsatt dag och varmt välkommen åter!

Hej Christina,

Vad roligt att du är nöjd med din nya väska!

Önskar dig en fortsatt fin dag och varmt välkommen åter!

Frederiksbergs

Precis vad jag förväntat mig

Precis vad jag förväntat mig. Nöjd.

Hej hej

Vad kul och höra att din köp-upplevelse blev så som du tänkt dig. Vi hoppas att du trivs bra med din nya väska och önskar dig varmt välkommen åter!

Ha en fin fortsatt dag!

Nöjd kund!

Snabb leverans, retur sedel medsänt. Ryggsäcken var bättre än jag väntat mej! Jag är mycket nöjd,

28 mars 2025

Hej Marianne,

Tack för ditt fina omdöme. Så kul att höra att du är nöjd med både leverans och ryggsäck, precis som det ska vara!

Vi önskar dig en fortsatt fin dag och varmt välkommen åter.

Frederiksbergs

Fantastiska produkter men framför allt…

Fantastiska produkter men framför allt bra och snabb service.

Hej Katarina,

Tack för att du tog dig tiden och vill dela med dig av din köp-upplevelse här hos oss på Frederiksbergs. Det gläder oss att du gillar våra väskor och att du fått bra och snabb service! Precis så som det ska vara :-)

Frederiksbergs

Snabb leverans, bra paketerat och väldigt nöjd med väskan jag beställt:)

Hej Yvonne,

Tack för ditt fina omdöme. Kul och höra att du är nöjd med din köp-upplevelse här hos oss på Frederiksbergs.

Hej Ellinor,

Så kul att du är nöjd med både väska och leverans. Tack för att du valt att lämna oss ett så fint omdöme. :-)

Utmärkt köp och leverans

Köpte Chili Shoulder Bag (The Chesterfield Brand Logo) som julklapp, utmärkt köp och leverans.

30 décembre 2024
Avis spontané

Hej Anders,

Tack för att du tog dig tiden att lämna oss ett så fint omdöme.
Kul och höra att julklappen blev uppskattad.

Vi önskar dig varmt välkommen åter när det blir dags för en ny väska.

Ha en fin fortsatt onsdag!

Mycket bra kundservice

Mycket bra kundservice. Snabb hjälp. Snabba leveranser.

10 mars 2025

Hej Ulrika,

Tack för ditt fina omdöme.
Vad kul att du är nöjd, precis så som det ska vara! :-)

Frederiksbergs

Snabb leverans. Fin väska!

10 mars 2025

Hej Linda,

Så kul och höra att du är nöjd med både väska och leverans. Stort tack för att du vill dela med dig av din köp-upplevelse genom att lämna ett så fint omdöme.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag och varmt välkommen åter.

Frederiksbergs

Trodde jag redan hade gett omdöme

Trodde jag redan hade gett omdöme. Mycket snabb leverans!

7 mars 2025

Hej Marianne,

Tack för ditt fina omdöme!
Kul att du är nöjd med leveransen. Hoppas att du är lika nöjd med din nya väska. :-)

Ha en fortsatt fin dag och varmt välkommen åter!

Nöjd med väskan

Nöjd med väskan
Leverans och betalning
Snabbt smidigt och enkelt

4 mars 2025

Hej Karin,

Kul att du är nöjd med din köp-upplevelse här hos oss på Frederiksbergs. :-)

Tack för att du tog dig tiden att dela med dig här och för att du lämnar ett så fint omdöme.

Vi önskar dig en fin fredag och varmt välkommen åter!

Hej Linda,

Vad kul att du är nöjd med ditt köp!
Stort tack för att du vill dela med dig och för att du lämnar ett så fint omdöme!

Vi önskar dig en fin fortsatt dag och varmt välkommen åter!

Frederiksbergs

En savoir plus sur les différents types d'avis.