Har på meget kort tid anskaffet mig 2 racercykler som begge er blevet tilset af Nicklas. Ønskede mig at cyklerne bare skulle spille, og er på ingen måde blevet skuffet! Den ene cykel havde nogle... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fri Bikeshop Esbjerg N er simpelthen det bedste bud på optimal kundeservice! Cyklen er endnu engang klar og kører fantastisk. De ringer og afstemningsforventer i forhold til hvilken løsning, der b... Voir plus
Jeg stod og havde akut brug for hjælp til rep af min mountainbike. Da jeg ringede til dem, foreslog de at jeg kom forbi - hvilket jeg gjorde. Ca. 10 minutter efter ankomst på adressen var min cykel f... Voir plus
Jeg ELSKER den høje grad af venlighed, service og fleksibilitet som der er hos Gregor Cykler. Stod i slud med en kæde der var hoppet af på min ladcykel med min servicehund siddende foran. I løbet... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de vélos
- Service de location de vélo
- Magasin de réparation de vélos
- Magasin d'accessoires de vélo
À propos de Fri BikeShop - Esbjerg N
Écrit par l'entreprise
Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.
Kunden i centrum
Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.
Fri BikeSmart
Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.
Populære kategorier
Fri BikeShop
Écrit par l'entreprise

- Landsdækkende service
- Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
- 100% Klargjorte cykler
- Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
- Rentefri delbetaling
- 0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
- Serviceordning
- Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.
Coordonnées de contact
Gl Vardevej 175, 6715, Esbjerg N, Danemark
- +4575133030
A répondu à 76 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Så fin service og vejledning ved køb af…
Så fin service og vejledning ved køb af ny cykel
Fantastisk oplevelse
Fri BikeShop Esbjerg N gav uovertruffen positiv kundeoplevelse og service helt uden for rammen på cykelværkstedet.
Super håndværk, meget flinke og positive medarbejdere.
Store 5 stjerner!!!
Altid en fantastisk behandling
Effektiv og venlig service
Jeg har dd. Hentet min elcykel herfra. Cyklen er ikke købt her, og hvis jeg havde tænkt mig om havde jeg gjort det. Problemet var en sprunget kæde og hvad der viste sig at være en slidt kassette.
Afleverede den i går, 30 min før lukketid. Så havde forventet 2 dages vente tid. Allerede kl 12 i dag modtog jeg besked om den var klar til afhentning.
Har betalt ca 650 kr +\- hvilket var en fair pris, for både skift af kasette og kæde, også reservedele som var ca 600 kr +/- ogs.
Blev betjent af en medarbejder som var super sød. Gav en ærlig vurdering af cyklen hurtigt og fortalte hvad problemet var, havde ikke smurt den korrekt (vidste ikke man skulle). Efter jeg havde hentet cyklen ringede jeg derned fordi jeg glemte at spørge til villigehold, snakkede med en venlig medarbejder som gav mig en grundig gennemgang af hvad jeg skulle huske at få gjort og hvor tit.
Havde ydermere købt en lås der, som viste sig ikke at fungere korrekt (kædelås som ikke ville låse op😩). Medarbejderen tog imod den, og fik en helt ny ved afhentning i dag. Super dejligt og nemt. Havde endda ingen kvittering som de tryllede frem fra deres system.
Alt i alt effektivt, nemt og super imødekommende personale.
Fantastisk service og stort udvalg
Stort udvalg, rigtig god pris og fantastisk service. Kunne hente min bestilling dagen efter.
Var ude til et gratis cykelboost
Var ude til et gratis cykelboost. Og det er absolut god service, men da jeg skulle hente min cykel lagde jeg mærke til at den lænede sig lidt længere ned på støttebenet end da jeg afleverede den. Tænkte ikke videre over det, men et par dage efter knækkede støttebenet af. Den ene skrue der holder støttebenet var knækket og den anden bøjet. Var ude med cyklen og de nægtede fuldstændig at tage det på sig. Medmindre jeg selv ville betale for det. Så jeg skulle betale for en skade de har påført. Tag billeder af cyklen når den afleveres hos cykelhandleren er et godt råd. Handler selvfølgelig ikke til Fri Bikeshop, Gl. Vardevej, Esbjerg.

Réponse de Fri BikeShop - Esbjerg N
Venlig personale og god service
Altid super venligt personale og god service - om det så er til årlig syn eller mere akutte situationer. Jeg er så glad for at de er mine lokale cykelsmede.
Skøn butik og skønt personale
Mit batteri, til min el cykel var pludselig gået i stykker , uden at tøve valgte de, at give mig en ny, uden beregning , trods garantien var udløbet.
Desuden laver de den bedste kaffe 😂
Vh Michelle ( som normalt hader kaffe )
Lige fået den mest fantastiske…
Lige fået den mest fantastiske betjening af Daniel i Esbjerg butikken.
Super frisk og kompetent betjening
Nok en af de bedste oplevelser jeg har…
Nok en af de bedste oplevelser jeg har haft hos fri bike.
Kunne aflevere min cykel meget tidligt og den var klar inden for en time.
De var søde og venlige. Fik justeret sadlen så nu er min cykel som en drøm at cykle på.
Køb af ladcykel
Købte en Winther ladcykel tilbage i januar, efter super vejledning og service fra Nicklas.
Vi gik ind i butikken med tankerne om at skulle købe en anden ladcykel, men endte altså med Winther, hvilket vi er glade for i dag.
På trods af en del forsinkelser fra Winther selv, har oplevelsen stadig været god.
Kan klart anbefale at snakke med Fri bikeshop i Esbjerg N, hvis I skal købe en ladcykel
En perfekt oplevelse!
Kyndig, grundig og serviceminded vejledning ifm vores køb af Christiania ladcykel. Vi er så tilfredse med hele forløbet. Afdelingen i Esbjerg er klart et besøg værd. Tak for en fantastisk oplevelse!
Dårlig service.efter jeg har været…
Dårlig service.efter jeg har været kunde der i så mange år.😡

Réponse de Fri BikeShop - Esbjerg N
Overordnet set en fin betjening og…
Overordnet set en fin betjening og vejledning vi købte 2 el cykler. Da vi henter den første bliver man lidt skuffet over at cyklen ikke er tørret over få støv og overskydende fedt jeg måtte da vi fik cyklen ud til bilen tilbage med den støttebenet var fuld af ridser det er lidt øv når man giver så mange penge i en samlet handel. Det er kun den ene sæt nøgler der er reklame vedhæng ved.
Ved godt de ting jeg skriver er minder ting men det giver lidt et indtryk af at der er plads til forbedring
Nils
Kæmpe anbefaling
Jeg har købt 3 el cykler og oplevede høj grad af faglighed, venlighed og kundeservice 👌🏼
Fantastisk service
En kæmpe tommel op til butikken i Esbjerg (gjesing/sædding).
Tusind tak for altid god service, råd og vejledning. Har nu købt endnu en cykel hos jer og kan kun sige at jeg altid 100% vil anbefale jer til hele min omgangskreds! Især dig Nicklas! Bedste sælger nogensinde! Aldrig er jeg gået skuffet fra jeres butik! Alle stjerner her fra!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.