Fri BikeShop - Lyngby Avis 40

TrustScore 3 sur 5

3,0

Klampenborgvej 248, 2800 Kongens Lyngby, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fri Bikeshop Lyngby Sådan opvejer man en dårlig oplevelse - uovertruffen kundeservice . Min mor købte for 2 år siden en elcykel hos en uafhængig forhandler . Efter en virkelig dårlig og totalt af... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Overvej lige en ekstra gang før du køber en cykel her. Behandling og service i deres Lyngby afdeling er arrogant og meget lidt serviceminded. Så overvej lige en ekstra gang inden du køber cykel hos... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service på Godhåbsvej (vanløse). Det er virkelig god service både ved køb og efterfølgende service. Jeg giver dem 5 stjerner pga super service fra Christoffer. Butikken i Lyngby kan dog ikke... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var inde for noget så småt som at få luft i dækkene, og det fik jeg trods sommertravlhed. Og selvom der var travlt tog den meget service-mindede Thomas sig også tid til at montere et støtteben for... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos
  2. Service de location de vélo
  3. Magasin de réparation de vélos
  4. Magasin d'accessoires de vélo

À propos de Fri BikeShop - Lyngby

Écrit par l'entreprise

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.

Kunden i centrum

Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.

Fri BikeSmart

Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.

Populære kategorier

Écrit par l'entreprise

Landsdækkende service
Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
100% Klargjorte cykler
Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
Rentefri delbetaling
0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
Serviceordning
Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 76 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 5 sur 5 étoiles

ALTID god og hurtig Service...

Får ALTID god service i butikken når jeg indlevere min cykel til rep/service eftersyn og jeg får altid en lånecykel i mellemtiden. Har købt 2 cykler i butikken på 5 år incl fri bikesmart ordning og har aldrig haft en dårlig oplevelse i den forbindelse....

12 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Læs denne inden i tager til fri bike…

Læs denne inden i tager til fri bike shop Lyngby

Dårlig service og virkelig dyre reparation.

Vi tog vores så kald punkteringer dæk som vi havde købt hos dem selv for nogle år siden til reparation efter den havde miste luft et par dage.

Da vi afleverede bad jeg dem om at se og mærke inde i cykeldækket om der er noget der sidder fast da jeg kan ikke selv mærket udefra.

Da vi kom for at hente vores cykel som kostede over 300 kr reparation, mødt vi desværre en sur medarbejder der ikke vil fortale om han har set noget eller mærke i dækket. Det fik vi et mærkelige svar at han har skiftet slangen kun.

Dvs hvis det der har gjort til at cyklen punkteret ikke fundet og taget ud så er vi lige dårlig stillet som før den blev punkteret.
Hvad angår prisen var den over 30% dyrere ende en anden cykel handle i lyngby.

Så vi er rigtig ked af selve oplevelsen og prisen. Så det er i hver fald sidste gange vi køber eller repeter cykler der.

18 décembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Overvej lige en ekstra gang før du…

Overvej lige en ekstra gang før du køber en cykel her.

Behandling og service i deres Lyngby afdeling er arrogant og meget lidt serviceminded. Så overvej lige en ekstra gang inden du køber cykel hos dem. Det er ihvertfald den sidste cykel jeg har købt hos Fri Bike Shop. Jeg kan ikke tale på andres afdelingers vegne, men den behandling vi har fået Lyngby, gør at vi ikke har lyst til at bruge dem andre steder.

1 octobre 2025

Hej Jakob,

Jeg har været i dialog med butikken og de er kede af, hvis i har oplevet servicen som arrogant og meget lidt serviceminded.

I Fri BikeShop ønsker vi altid at give kunden den bedste oplevelse og en god service. Derfor vil jeg meget gerne beklage, at i ikke har fået denne oplevelse.

Magnus

Noté 1 sur 5 étoiles

Opkræver penge, og ubehøvlet ansat

Jeg indlevere en cykel (efter at havfe modtaget det er tid til eftersyn) og jeg tænker naturligvis det hører inden under min “livstidsgaranti”.
Da jeg så hentet cyklen, opkræver de pludslig 499kr for det eftersyn der eftersigende burde høre inde under min livstidsservice (der stod intet om at penge ville blive opkrævet, så tænkte naturligvis det hørte med inde under livstids servicen)
Jeg kommer så ned, og skal afhente cyklen hvortil de opkræver beløbet. Jeg står dernede som et barn, og har ikke lige 500kr til rådighed, så jeg ringer til min mor. Den venlige unge sælger forhører sig også hos sin kollega, fordi han selv tror det hører under livstidsservicen… Min mor kommer så, og vi bliver mødt af en respektløs, og ubehøvlet ansat. Han er så ubehagelig at min mor og jeg går derfra med ondt i maven, da han blev så vred og sagde de ville gøre det de havde gjort om. Det siger vi så de bare skal gøre, fordi vi gider ikke give 500kr for noget de ikke har oplyst om. Han går så ned, og gør det de har gjort om og laver det slm eftersyn (det tog 5min i alt) jeg modtager så cyklen, som er den præcis samme, som kan det samme, som den kunne da de opkrævede de 500kr ekstra. De havde ikke gjort andet ekstra end at “tjekke” det. Jeg følte mig kun snydt, og i vejen. Den værste service, ligeså dårlig skal man lede længe efter. Ikke et sted vi vil anbefale til andre, og et hurtigt kig på hvor mange der nævner den dårlige service, burde tyde på der skal kigges på det.

27 août 2025

Hej Nadia,

Vi vil beklage, hvis der skulle være opstået en misforståelse ved forskellen mellem et årligt serviceeftersyn og livstidsservice.

Butikken nævner der er blevet bestilt tid til et serviceeftersyn, som ikke er inkluderet i livstidsservice og derfor er en service der skal betales for. Vi vil meget gerne beklage, hvis ikke du er blevet informeret godt nok, om forskellen på livstidsservice og de årlige serviceeftersyn.

Butikken nævner også at medarbejderen tog cyklen med på værkstedet igen, ikke for at lave eftersynet om, men for at få bekræftet at det var det store serviceeftersyn der var lavet.

Til sidst nævner butikken at de vælger at imødekomme jer som kunde pga. misforståelsen og ændrer servicen til livstidsservice, på trods af der er udført et årligt serviceeftersyn, og i dermed har fået servicen til 0 kr.

Du er meget velkommen til at kontakte butikken, hvis du ønsker en uddybning og forklaring på forskellen mellem et serviceeftersyn og livstidsservice, ligeledes er du også velkommen til at kontakte kundeservice på mail: kundeservice@fribikeshop.dk

Magnus

Fuldstændig elendig service

Fuldstændig elendig service. Jeg har en løs kæde på min cykel, der er købt i januar. Den næste ledige tid på deres hjemmeside er 11. september?? Jeg ringede ind til butikken og får en medarbejder i røret, der fortæller mig, at min cykel ligesom ikke er den eneste, der skal have lavet en hastereperation. Han fortæller mig, at jeg godt kan komme ind med min cykel, hvorefter den så vil komme i “køen” af andre cykler, der skal laves, så det er uvist, hvornår jeg kan få den tilbage. Jeg fortæller medarbejderen, at jeg er ret afhængig af min cykel, da jeg bruger den til og fra arbejde, hvorefter han fortæller mig, at jeg så måske selv skal i gang med værktøjet?? Hvad er det for noget at sige? Man betaler i dyre domme for en serviceaftale, hvor man så ikke engang kan forvente at få den service, man betaler for? Fuldstændig absurd.
Jeg ringede herefter til en anden cykelforretning, der fortalte mig, at jeg kunne komme ind med min cykel om morgenen og få den tilbage om eftermiddagen:) blot til info. Lad være med at købe jeres cykel samt “service”aftale hos fribikeshop i Lyngby. De lever i hvert fald ikke op til det, de reklamerer for:)

19 août 2025

Hej Caroline.

Tak for din anmeldelse af Fri BikeShop Lyngby.

Jeg har været i dialog med butikken, som er kede af at læse din anmeldelse.

Butikken har stor belastning på værkstedet for tiden, og derfor er der ventetid for værkstedskunder. De gør meget for at nå alle reparationer, men det har desværre ikke været muligt at lægge en aftale ind tidligere i dit tilfælde. Det ser selvfølgelig beklageligt, og din kritik af ventetiden er taget til efterretning.

Hvad angår din beskrivelse af kommunikationen dig og butikken imellem, er en sådan kommunikation uhensigtsmæssig, hvis det er de ord, du angiver i din anmeldelse, der er blevet brugt. Det er ikke den kundeservice, som butikken ønsker at give deres kunder, og din oplevelse bliver taget med i evalueringen af den generelle kundeservice.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service og virkelig dårlig…

Dårlig service og virkelig dårlig kommunikation! De ringer fra værkstedet og fortæller at den årlige service kommer til at koste 1100kr. Jeg synes det er en voldsom pris og spørger om det så er incl selve servicen. De svarer ja og jeg siger lettet, at pyha så er der stadig råd til ferie. Da jeg ankommer til butikken bliver jeg præsenteret for en regning på 1100kr PLUS service (som i øvrigt er langt dyrere end alle andre butikker). Da jeg siger at det ikke var aftalen, henter de mekanikeren og han påstår, at han eksplicit sagde at service ikke var inkluderet i prisen. Jeg henviser til min kommentar om at have råd til ferie men han siger at han har vidner i værkstedet. Han er meget grov i sit sprog og opførsel og jeg føler at han prøver at “tryne” mig.
Som en del af service, har jeg bedt om at håndbremserne bliver strammet. Det kan jeg med det samme mærke at de ikke har gjort. Da jeg påpeger det og siger at de i det mindste kunne gøre det, når de tager så meget for servicen, bliver mekanikeren virkelig grov og fortæller mig at jeg ikke har forstået hvor gode bremserne er og det er mig der ikke ved hvordan men bruger en bremse.
Virkelig ubehagelig oplevels !! Og SÅ træls at blive bedt om at betale så meget og stadig have en cykel hvor håndbremserne ikke virker fordi de er for slappe. Men der ikke noget at gøre - hvis jeg vil have min cykel med mig, må jeg betale.
Jeg kommer ALDRIG igen og vil bestemt ikke anbefale denne butik til nogen!!!

16 juillet 2025

Hej Hanne.

Jeg er ked af at høre, at du har haft en oplevelse af dårlig service og dårlig kommunikation i Fri BikeShop Lyngby.

Jeg har været i dialog med butikken, som både er kede og trætte af, at du har fået en opfattelse af, at prisen vil være 1100 kr., og at der tilsyneladende er noget gået noget galt i kommunikationen med dem.

At butikkens kommunikation har givet dig den opfattelse, beklager de, men de mener ikke, at de på noget tidspunkt har oplyst dig om en samlet pris på 1100 kr.

Din kritik angående deres kommunikation er taget til efterretning.

Hvad angår bremserne, oplyser butikken, at de er blevet bleeded, og bremseklodserne er skiftet foran. Det er en reparation, de har udført, og det er ikke en del af servicen på cyklen. Butikken oplyser, at de bremser, der sidder på din cykel, har ca. 2 cm vandring, og derfor kan de ikke blive strammere og tage fat tidligere, end de gør nu, efter reparationen på dem er udført.

I forhold til din kritik af den pågældende medarbejders opførsel, er det taget til efterretning hos butikken. Det har på intet tidspunkt været medarbejderens intention at "tryne dig", som du beskriver.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig oplevelse af butikkens kundeservice

Kom til det sidste, 4., eftersyn for min elcykel i dag, der havde et bikesmart abonnement.

Fik at vide, at jeg kom 27 dage for sent, og abonnementet var udløbet. Skulle derfor betale 599 for eftersynet, hvilket jeg valgte at sige nej tak til, da jeg blev en smule overrasket over den måde jeg blev mødt på, og faktisk ikke havde lyst til at lægge min penge i den butik.

For 27 dage siden fik jeg en sms om at i glædede jer til at se min cykel til eftersyn…og jeg skulle åbenbart have bestilt tid til den dag, for at nå det inden fristens udløb.

Men selvom fristen er udløbet, hvilket jeg ikke var opmærksom på, må jeg indrømme at jeg syntes det er en smule småligt at bede mig om at betale for eftersynet.

Har efterhånden et par oplevelser af den slags, fra butikken i Lyngby, hvor jeg tænker jeg nok selv ville være en smule mere eftergivende/serviceminded, hvis det havde været min butik.

Dog var der en super service, da jeg købte cyklen for 3 år siden, men det er nok også sjovere at sælge en dyr cykel, end at bruge tiden på “gratis” eftersyn. Men hele oplevelsen tæller, hvis der skal anbefales videre.

Cyklerne i min familie og fremtidige køb af cykler eller tilbehør, bliver fremadrettet i en anden butik.

Jeg behøver intet pænt svar tilbage, i holder jeg skarpt til reglerne, og det tænker jeg giver mening for jer…men ikke for mig!

10 avril 2025

Hej Christina.

Jeg kan sagtens sætte mig ind i din frustration omkring dette.
Butikken har ret i forhold til reglerne men du har heller ikke været vidende om at aftalen udløb samme dato du fik beskeden.
Du må rigtig gerne skrive til kundeservice@fribikeshop.dk på baggrund af denne sag, så vil jeg gerne kigge nærmere på det.

Noté 1 sur 5 étoiles

En simpel ting der skulle ordnes på min…

En simpel ting der skulle ordnes på min Batavus elcykel
blev IKKE ordnet korrekt så jeg fik en forgæves tur for at hente min cykel, Sms / telefon systemet virkede IKKE og fik en dårlig oplevelse i lyngby afdelingen.
Kan ikke anbefales brug et anden cykelforretning !

22 janvier 2025

Jeg synes

Jeg synes, servicen er alt for ringe.

15 janvier 2025

Hej Merete.

Du må rigtig gerne skrive til kundeservice@fribikeshop.dk med uddybning af dette, så vi kan videredele med butikkens indehaver hvad der er gået galt her.

Ekstremt ringe serviceniveau

Jeg havde en meget dårlig oplevelse i Fri Bikeshop i Lyngby. Jeg søgte hjælp til at finde en ny cykelsaddel, der passede i størrelse og vinkel til min cykel, men ekspedienten virkede fuldstændig uengageret. I stedet for at hjælpe mig, blev jeg blot henvist til at kigge selv blandt sadlerne ved kassen.
Det gav et indtryk af manglende interesse for kundeservice, hvilket er ekstremt skuffende. Dette er ikke første gang, jeg har oplevet et lavt serviceniveau i denne butik.
Til gengæld har jeg haft gode oplevelser i andre Fri Bikeshop-butikker og vil klart anbefale dem frem for afdelingen i Lyngby.

7 janvier 2025

Hej Emil.

Vi er kede af denne læsning.
Jeg vil i kontakt med butikken angående denne for at høre hvad der lige er gået galt her, da det selvfølgelig ikke skal være sådan.

Noté 1 sur 5 étoiles

Opkræver andet beløb end aftalt ved afhentning

Købte brugt elcykel igennem fri bikeshop. Den blev købt i januar hos butikken i Vallensbæk, hvor jeg infomerer om at jeg bor i Kgs. Lyngby og derfor fremover kommer til at benytte butikken i Lyngby. Der får jeg at vide at det ikke bliver et problem. Allerede få måneder efter kommer jeg ned i butikken i Lyngby, for at spørge ind til min cykel og nogle skavanker den var købt med. Her får jeg hurtigt og afvisende at vide at de i Lyngby ikke fører Kildemoes og derfor ikke kan hjælpe mig. Jeg må tage til Vallensbæk med cyklen hvis den skal ses på gratis.

Dette var allerede en noget så ubehaglig oplevelse. I sidste uge stopper min håndbremse så med at virke og jeg bestiller tid i værkstedet. På vej derned virker min håndbremse igen (af en eller anden grund) stadig meget slidt, men på niveau som da den blev købt, og vigtigst: den virker.

Så jeg kommer derned og siger at jeg egentlig ikke har brug for at få den repareret men at jeg gerne vil benytte livstids servicen jeg har på den, hvor jeg kan få justeret bremserne GRATIS, nu når jeg var der. Det siger den unge venlige mand god for og jeg spørger udtrykkeligt "Hvad kommer det til at koste mig når jeg henter cyklen" hvortil han svarer at det kommer ikke til at koste noget.

For at undgå endnu en ubehaglig overraskelse og fordi det skal betales af SU'en (og pga råd fra venner som desværre har oplevet det samme) er det meget vigtigt for mig at få afstemt hvad jeg skal betale når jeg henter cyklen igen, og hvis der kommer nogle overraskelser skal de ringe til mig først med ny pris.

Mekanikeren ringer da også til mig (venlig mand, god service at i ringer) og siger at håndbremsen nu er fikset og virker bedre, men at kaliberen nok snart skal erstattes. Det kan jeg vælge at få gjort nu for 500 kr. Han informerer mig om at det så kommer oven i de 459 kr jeg i forvejen skal betale.
Hvortil jeg helt naturligt spørger undrene indtil hvad de 459 kr dækker over, for jeg havde fået at vide at det var gratis.

Livstidservice er også gratis, men det var 'bleedingen' af den hydrauliske bremse altså ikke. Det siger jeg at jeg godt kan forstå, men det var heller ikke aftalen at de skulle det. For jeg havde aftalt med den unge mand jeg afleverede cyklen til, at jeg ikke havde behov for den reparation alligevel. Men den måtte jeg altså tage med personalet i butikken.

Ok, jeg henter cyklen og forklarer situationen, hvortil jeg får at vide at "cyklen skal jo kunne bremse ellers kan du ikke køre på den"... selvom jeg lige havde forklaret at den godt kunne bremse da jeg indleverede den.... og nu når min cykel bliver holdt til gidsel kan jeg jo ikke gøre andet end at betale prisen for at få den udleveret.

Jeg forstår godt at jeg skal betale for den service der er blevet udført, men jeg ønsker oprigtigt at klage over den manglende gennemsigtighed jeg har oplevet. Jeg gjorde alt jeg kunne for at få oplyst hvor meget det kommer til at koste, og lige pludselig skal jeg alligevel af med 459 kr for at få min cykel, og der er ingen der vil tage ansvaret for miskommunikationen.

Jeg håber at dette vil blive taget til efterretning i butikken, så fremtidige kunder ikke får lignende oplevelse.

11 novembre 2024

Hej MG.

Jeg har været i dialog med butikken i Lyngby, og de er meget kede af forløbet og den mangelfulde kommunikation.

Butikken beklager, at deres kommunikation ikke har været klar, at du af den grund har fået kontrasterende meldinger om prisen.

Af den grund vil butikken gerne tilbyde at refunderet de 459 kr., eller montere en ny kaliber uden beregning.

Du kan kontakte butikken via oplysningerne på siden her: https://www.fribikeshop.dk/butikker/lyngby

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus