Noget nær den dårligste account management jeg nogensinde har oplevet. De har nu været mere end seks måneder om at vende tilbage på en simpel forespørgsel omkring en mulig optimering af vores aftale.... Voir plus

Deres support stinker - de tager i gns 1 ud af 10-15 opkald. De slår sig op på dansk support, men det er tæt på umuligt at få support i tale. Deres system har flere mangler og når man står i en akut s... Voir plus

L'entreprise a répondu

rent svindel firma underligt at trustpilot ikke advarer imod dem '!!!!!!!!!! De forsøger at lokke til at udlevere kontokort nummer på brobizz lignende side. mærkeligt at politiet ikke putter dem... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Service de paiement

Écrit par l'entreprise

Overskuelig og effektiv abonnements- og betalingshåndtering. Frisbii hjælper dig med at samle online betalinger og abonnementer i én løsning, så du får bedre overblik, højere konvertering og mindre administrativt arbejde. Med Frisbii kan du skræddersy dit checkout, så det passer til din virksomhed og dine kunders behov, samt håndtere enkeltstående og gentagende betalinger mere effektivt. Med Frisbii får du: Enkel håndtering af online betalinger, abonnementer, tilkøb, kuponkoder mm. 50+ lokale- og internationale betalingsmetoder, der øger konverteringerne. Mulighed for at tilpasse sprog, valuta og betalingsmetoder på tværs af markeder. Nem integration til WooCommerce, Shopware, Shopify, Magento m.fl. med plugins. 99,99 % oppetid, så dine kunder altid kan betale, og din forretning kører uden afbrydelser. Frihed til selv at vælge indløser, eller beholde din nuværende aftale. En skalerbar løsning, der nemt vokser i takt med din virksomhed. Teknisk kompetent support, der forstår komplekse abonnementsforretninger. Kort fortalt bygger vi fundamentet for en effektiv og fleksibel betalings- og abonnementsforretning, så du kan fokusere på at udvikle din virksomhed. Vi er en europæisk virksomhed med kontorer i Danmark, Tyskland og Frankrig.

1,9

Bas

TrustScore 2 sur 5

122 avis

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Reepay er effektivt samt pålidelig support

Reepay har siden starten af vores samarbejde altid været lynhurtige i deres kundeservice samt klar til at hjælpe med problemløsning.

Kan kun anbefales herfra, god platform og god betjening B2B.

29 septembre 2021

Super venligt personale der gang på…

Super venligt personale der gang på gang hjælper os i mål, så det rent faktisk virker. Har forståelse for alle os der ikke er helt inde i det hele og forklarer det på sådan en måde at det bliver til at finde ud af.
Kan klart anbefales

Vores Egen Rengøring
Morelust.dk
Indehaver / Maria Nielsen

28 septembre 2021

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Havde problemer med at få Reepay's betalings vindue til at passe ind på min side. Deres søde kundeservice hjalp med at få det hele sat op.

27 septembre 2021

PAS PÅ

Reepay's opsigelsesvikår er helt urimelige: Løbende måned + 3 måneder.
Det kan ikke begrundes og gi'r ingen mening.
John H. Jensen. App2GO

9 mai 2021

A walk in the park.

We have with great ease used Reepay for our payment portal. Their approach to customer service is exceptional and as our contact person was a young guy from the UK called Sam we have written our experience in English for his benefit. Highly recommend company.

23 mars 2021

Great service

Great documentation, easy to integrate with. Their customer support is one of the best and will allways help you.

9 mars 2021

Michael er dedikeret og fortjener ROS

Jeg får et opkald af Michael kl 20.30 en fredag aften - han vil blot guide os igennem samt sørge for alt spiller på siden. Det er ganske få virksomheder der yder sådan en fantastisk service!

Tak for god behandling fra Massageshop.dk teamet 👏👍

12 février 2021

Meine uneingeschränkte Empfehlung

Bei der Entwicklung unserer SaaS-Lösung bin ich bei der Suche nach Subskriptionsmanagement-Anbietern auf billwerk gestoßen. Nach Sichtung der API, Developer-Dokus und Sandbox musste ich mich einfach für billwerk entscheiden. Hier stimmt einfach alles. Und der Support ist wirklich überragend - selbst wenn man noch kein Big-Player ist. Meine uneingeschränkte Empfehlung.

18 décembre 2020

Would not recommend

30 octobre 2020
Logo de Frisbii

Réponse : Frisbii

Hi Kyle,

I am sorry to hear that you would not recommend Reepay. I have without luck reached out to you to get more information.

From what I can see you applied for an agreement with Clearhaus which we helped you with completing. Clearhaus declined your application but you are free to sign up with another acquirer bank if you want to, we are here to help you with that. Clearhaus is a completely different company so we can't change the outcome of the application process nor are not to blame for the declined application.

I hope you will reconsider your rating here at trustpilot or at least reach out to us so we can get feedbank on your case.

Best
Robert

Det eneste som holder!

Det eneste som holder!

Deres kundeservice er suveræn! Intet mindre.
Og så må jeg sige, at Mikael er 100% serviceminded og altid klar til at hjælpe dig. Vil altid anbefale Reepay!

9 septembre 2020

Trækker penge fra ens kort selvom ens…

Trækker penge fra ens kort selvom ens løsning hos dem slet ikke er aktiv endnu og fungerer.
Ansøgningen er ikke en gang godkendt til at modtage betalinger endnu.
Jeg forstår det ikke. De svarer ikke på support efter jeg har bedt dem stoppe det!

1 juillet 2020
Logo de Frisbii

Réponse : Frisbii

Kære Bo,

Jeg beklager at du føler at du har fået en dårlig behandling, derfor har jeg kigget lidt på din sag.

Du oprettede en konto hos os Jun 9, 2020 og satte det live, i den forbindelse starter dit abonnement hos os da vi starter med at hjælpe dig med at få aftale om indløsning. Det det har du accepteret, da du gik live med din konto. Jeg kan se at vi i den forbindelse har hjulpet dig med nogle spørgsmål om indløsning i den forbindelse.

D. 1 Jun 2020 skriver du kl 00:25 om natten af vi skal stoppe med at hæve penge på din konto, hvorefter en af vores Supporter skriver til dig om morgen kl 09:51 for at forstå hvad problemet er, han giver derudover sit direkte mobilenummer til dig så du kan få fat i ham.

Du skriver herefter at du ønsker opsige dit abonnement, hvilket du får svar på kl 21:16. Vi skriver at vi har lukket din konto og refunderet dine betalinger.

Så alt i alt syntes jeg at vi har været ganske fair over for dig og behandlet din opsigelse ganske hurtigt. Jeg tror måske at du har handlet i affekt, da svaret ikke er kommet lige så hurtigt som de andre gange du har skrevet.

Jeg håber at du kan se at vi faktisk behandler vores kunder fair og på den baggrund ønsker at revurderer din anmeldelse.

Med venlig hilsen
Robert Mygind

Kæmpe stor anbefaling herfra!

Vi er et lille start up som har en abonnementsforretning, og vi har brugt Reepay siden vi startede i 2016.
Vi har hele vejen igennem været 100 % tilfredse både med Reepay's produkt og service!
Vi har Mikael Carlsen tilknyttet som vores kontakt, og den mand er indbegrebet af service i topklasse!
Vi får altid svar på vores sprøgsmål eller en løsning på problemet, inden for en time (i de fleste tilfælde hurtigere)!
- Kort sagt, der er ikke en finger at sætte på deres service og svartider!

Deres system er også let at finde rundt i, og du har adgang til et dashboard med de typisk KPI’er måned for måned. Hvis man har brug for yderligere tal, er de altid behjælpelige med at trække dem til dig.

Kæmpe stor anbefaling herfra!

15 mai 2020

Kan Klart anbefale Reepay

Kan Klart anbefale Reepay.
Som ny opstartet webshop, er det hele jo en ny verden.
Men Svend Erik Andersen fra Reepay fulgte én hele vejen rundt så man følte sig hele tiden virkelig tryk ved situationen.
Når man sendet en mail med "endnu" et spørgsmål. Kom der promte et forklarende og venligt svar tilbage.
En SUPER support.
10 Stjerner herfra.

14 avril 2020

MERE END TILFREDS.

MERE END TILFREDS.

Jeg begyndte at bruge reepay for nogle måneder siden, og har kun været MEGET tilfreds.
Deres service og support er sindsyg god, og de svarer med det samme. også selvom man ringer en søndag morgen og vækker dem.
Man ved ikke hvad god service er, før man har prøvet reepay.
10 stjerner herfra :) :) :)

10 mars 2020