Noget nær den dårligste account management jeg nogensinde har oplevet. De har nu været mere end seks måneder om at vende tilbage på en simpel forespørgsel omkring en mulig optimering af vores aftale.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Deres support stinker - de tager i gns 1 ud af 10-15 opkald. De slår sig op på dansk support, men det er tæt på umuligt at få support i tale. Deres system har flere mangler og når man står i en akut s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bei der Entwicklung unserer SaaS-Lösung bin ich bei der Suche nach Subskriptionsmanagement-Anbietern auf billwerk gestoßen. Nach Sichtung der API, Developer-Dokus und Sandbox musste ich mich einfach f... Voir plus
rent svindel firma underligt at trustpilot ikke advarer imod dem '!!!!!!!!!! De forsøger at lokke til at udlevere kontokort nummer på brobizz lignende side. mærkeligt at politiet ikke putter dem... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Overskuelig og effektiv abonnements- og betalingshåndtering. Frisbii hjælper dig med at samle online betalinger og abonnementer i én løsning, så du får bedre overblik, højere konvertering og mindre administrativt arbejde. Med Frisbii kan du skræddersy dit checkout, så det passer til din virksomhed og dine kunders behov, samt håndtere enkeltstående og gentagende betalinger mere effektivt. Med Frisbii får du: Enkel håndtering af online betalinger, abonnementer, tilkøb, kuponkoder mm. 50+ lokale- og internationale betalingsmetoder, der øger konverteringerne. Mulighed for at tilpasse sprog, valuta og betalingsmetoder på tværs af markeder. Nem integration til WooCommerce, Shopware, Shopify, Magento m.fl. med plugins. 99,99 % oppetid, så dine kunder altid kan betale, og din forretning kører uden afbrydelser. Frihed til selv at vælge indløser, eller beholde din nuværende aftale. En skalerbar løsning, der nemt vokser i takt med din virksomhed. Teknisk kompetent support, der forstår komplekse abonnementsforretninger. Kort fortalt bygger vi fundamentet for en effektiv og fleksibel betalings- og abonnementsforretning, så du kan fokusere på at udvikle din virksomhed. Vi er en europæisk virksomhed med kontorer i Danmark, Tyskland og Frankrig.
Coordonnées de contact
Kronprinsessegade 8, 1306, København k, Danemark
- support@frisbii.com
- frisbii.com
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Les gens ont aussi consulté
Mikael Karlsen og Reepay får 5 stjerner…
Mikael Karlsen og Reepay får 5 stjerner fra mig. Vi har i første omgang testet Reepay af med Luxit.dk og snart følger Hungry.dk. Stor tilfredshed med deres support som er lynhurtig, deres måde at løse potentielle udfordringer på samt produkt forbedringer.
Professionelt fra ende til anden. Stor anbefaling herfra.
Vred på dine penge? Så tager Billwerk dem gerne. Forkastelig forretningsmetoder
Latterligt dårlig service. Jeg er blevet fejlagtigt opkrævet, det har deres salgschef Michael anerkendt, og herefter er det blevet umuligt at kontakte dem.
Når man ringer til dem og forsøger at træffe bogholderiet så er det 100% af tiden "optaget" og med 1% mindre forstand i behold efter hvert forsøg om at træffe Michael eller bogholderiet er jeg snart 100% uden forstand.
HVER gang jeg ringer siger de i omstillingen at de lægger en "haster" og at nogen vil kontakte mig ASAP. Det har jeg hørt over 7 gange på, og på trods af jeg venter alt mellem 2-7 arbejdsdage med at ringe igen, så sker der ikke en skid.
Jeg kan ikke understrege nok hvor meget man skal holde sig fra den her børnehave, de kan absolut intet finde ud af, udover at opkræve dig fejlagtigt og så bare ignorerer dig derefter.
Opdatering: 23 juni 2023
Kontaktet af bogholderi som vil tilbageføre mit tilgodehavende (det fejlagtigt opkrævede beløb til inkasso)
Opdatering: 26 juni 2023
Kontaktet af Reepay/Billwerk med henblik på at klarlægge hvad der er gået galt for dem i denne sag. Behagelig samtale.
Kan ikke helt finde ud af om der er 2 eller 3 stjerner de skal have, så betragt det som 2.5 stjerne.

Réponse : Frisbii
ReePay bryder scalaen for god service- tak tak :-) :-)
Vi har haft et helt utroligt let og positivt forløb med Svend Erik Andersen. Vores løsning til webshop er præcis som vi ville have den - det har været en ren fornøjelse. Tusind tak for dansen, ReePay!
Ved DIGURA ApS er vi superglade for…
Ved DIGURA ApS er vi superglade for Reepay, som har gjort vores betalingsflow langt mere enkelt og tilgængelig. De er hurtige på chatten, fair pris og aldrig nede. Stor anbefaling herfra
Fantastisk virksomhed med super…
Fantastisk virksomhed med super service!
Jeg har nu anvendt Reepay i et lille år - skiftede fra en subscription til woocommerce -og er meget tilfreds.
Det hele virker som det skal, og uanset om man er en lille eller stor kunde er deres service, seriøsitet og indblik i ens virksomhed uovertruffen. Alt er gennemskueligt, og de svarer på både dumme og komplicerede spørgsmål på samme ordenlige måde. En ekstraordinær service.
De gør min hverdag meget nemmere!
Jeg er dybt imponeret over Reepay og…
Jeg er dybt imponeret over Reepay og deres serviceniveau, der slår alt, vi har prøvet før. De går hele vejen for at hjælpe deres kunder - selv med kort varsel, dumme spørgsmål og de lidt mere krævende opgaver.
Jeg giver Reepay mine varmeste anbefalinger.
Bh Naomi Gelman
Vi har nu brugt Reepay i knap 1 år, det er nemt!
Vi har nu brugt Reepay i knap 1 år. Reepay er vores første abonnements tjeneste, vi var lidt spændte på, om det fungerede så let som det så ud til, men det gjorde det. De små problemer vi har haft, som vi ikke selv kunne løse, har vi fået hjælp til af deres support Team. Helt genialt.
Vi startede op den første januar 2019, og vi havde en del ting, som skulle spille den 31 December. Hvem sad på og hjalp os kl 20:00 den 31. December? Det gjorde Mikael.
Kæmpe anbefaling fra Urbanrun.dk
Hurtig og effektiv betjening
Hurtig og effektiv betjening. Markus fandt frem til problemet på ingen tid :-)
Høj service af Mikael
Lynhurtigt og detaljeret betjening på døgnets sene tidspunkter.
Fantastisk - Tak for hjælpen Mikael.
Bedste service jeg har oplevet
Bedste service jeg nogensinde har oplevet af et SaaS.
Mikael fra Reepay har været let tilgængelig og uundværlig i processen med at automatisere betalinger i adnerds.io.
Reepay kan alt det vi har brug; tilpassede dunning processer, e-mail flows, hostede selfservice sider, let overblik over virksomhedens cashflow osv. og så er prisen tilmed det mest konkurrencedygtige jeg har kunne opstøve.
Super produkt. Super dokumentation. Super support.!
Har brugt reepay.com af flere omgange. Super produkt. Super dokumentation. Super support.!
Brugervenlig service og god kundesupport
Jeg har positive oplevelser med brugen af Reepay til vores webshop. De har en service, der gør det nemt at tage imod online betalinger. Ligeså nemt er det at få hjælp fra deres support team.
Deres kundeservice er i TOP klasse!
Deres kundeservice er i TOP klasse!
Kan absolut anbefale dem på det kraftigste, de har stået på spring for mig, hvergang jeg havde så meget som et lille simpelt spørgsmål!
Reepay kundeservice er simpelthen i…
Reepay kundeservice er simpelthen i top. De svare hurtigt, sætter ting på deres roadmap, og ikke mindst virker de yderst kompetente når det gælder sparing og implementation!
Super Support
Jeg har brugt Reepay til mine abonnementsforretning i ca. 3 år nu, og er meget gald for det. Heleautomatikken kører fantastisk.
Og kundeservicen er super, jeg har så sent som i dag skulle oprette et nyt produkt, hvor jeg ikke kunne få det til at gøre, som jeg ville have det. Her tryllede supporten og klarede det for mig, så jeg var køreklar efter 10 min, selvom det nok egentlig ellers normalt ville have været noget en udvikler skulle have ordnet - 5+ stjerner herfra :-)
Reepay har alle de betalingsmuligheder…
Reepay har alle de betalingsmuligheder man kunne ønske sig, især mobilepay er lækkert at kunne tilkoble.
Layoutet er smukt når man bliver dirigeret til betalingssiden og kundeservicen er perfekt.
Så med andre ord er Reepay det sikre valg. Ya diiiig.
Fantastisk betalings løsning og ikke mindst support afdelingen!
Bruger Reepay dagligt i forbindelse med arbejdet, vi køre alle vores kortbetalinger igennem Reepay, det er nemt, overskueligt og der er gode løsninger for at styre de forskellige aftaler.
Det bedste er uden tvivl Support afdelingen, fantastik rar og hjælpsom personale!
Elisabeth Mogensen
Colego A/S
Utrolig kundeservice
Vi har et web bureau, og når vi programmerer en ny webshop står Reepay altid på spring for at hjælpe med de mindste detaljer.
Utrolig nok også i weekender. Og altid lynhurtig respons.
Ærgerligt man ikke kan give mere end fem stjerner, de fortjener flere.
Så fuld respekt herfra for deres utrolige kundeservice.
Det sidste man ønsker som dugfrisk…
Det sidste man ønsker som dugfrisk WebShop ejer er koks i ordrebekræftelse, levering og/eller betaling. Jeg har valgt selv at opsætte min WebShop in WooCommerce, og jeg har i hele forløbet være usikker omkring alle de mange nye ting, som jeg skulle forstå og håndtere... men lige fra opsætning til eksekvering af den allerførste ordre har jeg fra Reepay modtaget hurtig, præcis og venlig vejledning! Flot! Tak!
En super service for man
En super service for man! Vi var igang med at udvikle et nyt produkt med både onetime betalinger og subscriptions. Under udviklingen mødte vi nogle murer som havde været umulige at komme over uden en super support, som bare blev ved indtil vi havde det løst! Takker til Markus og hans team
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.