Noget nær den dårligste account management jeg nogensinde har oplevet. De har nu været mere end seks måneder om at vende tilbage på en simpel forespørgsel omkring en mulig optimering af vores aftale.... Voir plus
Deres support stinker - de tager i gns 1 ud af 10-15 opkald. De slår sig op på dansk support, men det er tæt på umuligt at få support i tale. Deres system har flere mangler og når man står i en akut s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bei der Entwicklung unserer SaaS-Lösung bin ich bei der Suche nach Subskriptionsmanagement-Anbietern auf billwerk gestoßen. Nach Sichtung der API, Developer-Dokus und Sandbox musste ich mich einfach f... Voir plus
rent svindel firma underligt at trustpilot ikke advarer imod dem '!!!!!!!!!! De forsøger at lokke til at udlevere kontokort nummer på brobizz lignende side. mærkeligt at politiet ikke putter dem... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Overskuelig og effektiv abonnements- og betalingshåndtering. Frisbii hjælper dig med at samle online betalinger og abonnementer i én løsning, så du får bedre overblik, højere konvertering og mindre administrativt arbejde. Med Frisbii kan du skræddersy dit checkout, så det passer til din virksomhed og dine kunders behov, samt håndtere enkeltstående og gentagende betalinger mere effektivt. Med Frisbii får du: Enkel håndtering af online betalinger, abonnementer, tilkøb, kuponkoder mm. 50+ lokale- og internationale betalingsmetoder, der øger konverteringerne. Mulighed for at tilpasse sprog, valuta og betalingsmetoder på tværs af markeder. Nem integration til WooCommerce, Shopware, Shopify, Magento m.fl. med plugins. 99,99 % oppetid, så dine kunder altid kan betale, og din forretning kører uden afbrydelser. Frihed til selv at vælge indløser, eller beholde din nuværende aftale. En skalerbar løsning, der nemt vokser i takt med din virksomhed. Teknisk kompetent support, der forstår komplekse abonnementsforretninger. Kort fortalt bygger vi fundamentet for en effektiv og fleksibel betalings- og abonnementsforretning, så du kan fokusere på at udvikle din virksomhed. Vi er en europæisk virksomhed med kontorer i Danmark, Tyskland og Frankrig.
Kronprinsessegade 8, 1306, København k, Danemark
- support@frisbii.com
- frisbii.com
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Les gens ont aussi consulté
Markus Brunke har været en helt…
Markus Brunke har været en helt fantastisk stor hjælp og super rar og imødekommende at snakke med.
Reepay kan varmt anbefales.
Reepay er sådan et firma man godt tør og anbefale til andre. Deres kundeservice er i top og deres system fungere uden problemer. Kan varmt anbefales herfra.
World-class service
World-class service! I'm building a classic webshop and here I will, of course, need a payment solution.
Markus from Reepay has helped us with a solution that suits us perfectly. That being said, he even offered to set everything up for me! I'm simply speechless about your service level! I can highly recommend Reepay to other people that are looking for a payment gateway for their webshop!
Llevo ya un año trabajando con ellos y sin problemas
Llevo ya un año trabajando con ellos y el servicio es muy estable y siempre que tengo alguna duda la resuelven online muy rápido. Lo único es el cambio de moneda que a veces juega a favor y a veces en contra.
Vores samararbejde med Reepay har fra…
Vores samararbejde med Reepay har fra første dag været præget af seriøsitet og engagement. Alle bolde bliver grebet hurtigt, og der er altid tid til sparring og dialog. Vi oplever Reepay som en yderst kompetent partner, der formår at forene høje ambitioner med en pragmatisk, løsningsorienteret tilgang til tingene, hvilket sikrer både fremdrift og et meget behageligt samarbejdsklima.
Rigtig god support og høj kvalitet…
Rigtig god support og høj kvalitet overalt. Vi er web-udviklere og anbefaler Reepay til alle vores kunder. Det er rigtig nemt at integrere med WooCommerce og Magento. Deres support er hurtige til at hjælpe. Vi har prøvet mange betalingsgateways igennem mere end 5 år i web branchen og Reepay er vores favorit!
Reepay er super professionelle og har…
Reepay er super professionelle og har den absolut bedste tekniske platform.
Professionel og pålidelig firma
Jeg har arbejdet sammen med Reepay det sidste år, og de har altid overholdt deres aftaler og leveret til tiden. Deres software kører stabilt og hurtigt.
Jeg anser uden tvivl Reepay for danmarks bedste udbyder af abonnementsbetalinger.
I must say I am impressed
I must say I am impressed! :) Great support and easy to access their staff by chat. And their fees are absolutely okej
Super løsning for den lille virksomhed
Siden jeg gik over til Reepay, er det gået supernemt med at køre abonnementerne i min lille undervisningsvirksomhed. Kundeservice er i top, og selv i weekenden har jeg fået super service, hvis jeg er kørt tør i noget teknisk. Reepay har mine bedste anbefalinger.
Brugervenligt system og FANTASTISK kundeservice!
Brugervenligt system og FANTASTISK kundeservice.
Er både blevet hjulpet af Mikael og Robert fra Reepay. Utrolig hjælpesomme og gode til at forklare hvordan forskellige løsninger kan opbygges.
Selve systemet Reepay fungerer fantastisk til opkrævninger af abonnementer og giver rig mulighed for at strikke individuelle løsninger sammen til mine kunder. Der er intet administrativt bøvl og lange processer som med så mange andre i betalingsformidlingsbranchen.
Kan varmt anbefale Reepay til alle der mangler et godt dansk system til opkrævning af abonnementsbetalinger.
TOP CLASS service and system :)
Very intuitive system supplied with top class service and web based intro with highly skilled and service minded personel.
Specially a big thanks to Mikael Carlsen for a extra ordinary effort to assist with bringning the system live in record time :)
Can only recommend Reepay and praise their ability as well as flexibility to assist :)
Vi elsker Reepay!
Reepay er verdensmestre i at levere løsninger til løbende betalinger. Udover at være superkompetente, er de altid søde, hjælpsomme og løsningsorienterede. Dette er vores varmeste anbefaling til at lave en aftale med dem omgående.
En helt fantastisk service
Jeg har givet reepay 5 stjerner da jeg har været meget tilfreds! :)
Systemet er super godt/ meget nemt og supporten har været virkelig gode til at guide og hjælpe mig igang med det hele.
Verdensklasse support
Helt fantastisk support der hjælper én videre 5 minutter efter problemet opstod, om det så er søndag aften..
MEGET tilfreds - 5 store stjerner
Er rigtig glad for Reepay, er stadig ny i det og skal ha hjælp til en hel del, og det er supporten rigtig gode til. Thumbs up til Robert i supporten! De lytter og taler et sprog, som alle kan forstå. Der er ingen dumme spørgsmål hos.
Platformen er fleksibel og overskuelig at opsætte, selv for en der ikke er teknisk anlagt.
Tusind tak!
Mvh David
Super system og kundeservice i topklasse
Reepay fungere virkelig godt og der bliver svaret lynhurtig på spørgsmålene. De varmeste anbefalinger herfra