Fantastiskt kundservice! Ringde och säkerställde att en mindre ändring av produkten fungerade för mig, trots att det var grejer för småpengar jag beställt! Och när grejerna fanns en lite överraskning... Voir plus
Har snart väntat i en månad men den har inte kommit än. Dålig kundservice som säger hela tiden ”den kommer nästa vecka”. Rekommenderar INTE köp inte där ifrån.
Snabb leverans och jag beställde fel produkt och skrev till företaget för att försöka stoppa innan den gått iväg. Kontaktade genom chatten och där svarade de på en gång. Finns inget att klaga på utan... Voir plus
Riktigt trevlig service som är långt över förväntan. Svarar snabbt, är personliga i sina meddelanden och man känner som kund att de lyssnar på en. Stort utbud vilket räddade mig att hitta alternativa... Voir plus
Fritidsdäck Sverige är en specialistbutik med fokus på däck, slang, reservdelar och tillbehör till elscootrar och andra eldrivna fordon. Vi har byggt upp ett av Sveriges bredaste sortiment inom området, med över 150 olika typer av däck i storlekar från 5 tum upp till 20 tum. Hos oss hittar du både däck och innerslangar som passar till elscootrar, elcyklar, fatbikes, fatscooters och EUC’s, men också till mopeder, vanliga cyklar, rullstolar, barnvagnar, skottkärror, BMX, crossar, barncyklar och mycket mer. Vi är passionerade kring våra produkter och strävar alltid efter att erbjuda rätt lösning för varje kund. Vår styrka ligger i att kombinera brett sortiment med djup produktkunskap, vilket gör att vi kan ge personlig rådgivning och snabb support via både chatt och e-post. Vare sig du behöver hjälp att välja rätt däckstorlek, vill uppgradera din elscooter med punkteringsfria däck, eller söker reservdelar som bromsar och laddare, finns vi här för att guida dig. Vårt mål är att göra det enkelt och tryggt för både privatpersoner och företag att handla däck och reservdelar online. Vi lägger stor vikt vid snabb leverans, konkurrenskraftiga priser och en smidig köpupplevelse. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren meckare kan du känna dig trygg med att vi gör vårt bästa för att du ska bli nöjd. Fritidsdäck Sverige – din pålitliga leverantör av däck, slang och reservdelar till elscooter och andra elfordon.
Norra Cloettavägen 1, 585 71, Ljungsbro, Suède
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Toppen service och hjälp med vilken produkt jag skulle välja. Tack!

Réponse de Fritidsdäck Sverige
Varan jag köpte motsvarade specifikation och förväntningar. Den levererades snabbt och utan problem.

Réponse de Fritidsdäck Sverige
Supersnabb personlig service och ännu snabbare leverans.
Grymt nöjd.

Hej
Imponerande snabb leveranstid!
Beställt Fredag
Leverans Måndag
Produkterna har perfekt passform.
Tryggt och smidigt att beställa.
Mvh/ Ingemar

Réponse de Fritidsdäck Sverige
Mycket bra kundservice samt snabbt och enkelt leveranssätt.

Réponse de Fritidsdäck Sverige
Riktigt bra service via deras hemsida, jag sa vad jag behövde och fick då en länk till rätt produkt👍

Réponse de Fritidsdäck Sverige
Däcken passar perfekt till min i9 Iscooter och snabbt leverans.

Réponse de Fritidsdäck Sverige
Hittade laddaren jag behövde till sonens elspark. Snabb, smidig leverans utan krångel!

Réponse de Fritidsdäck Sverige
En savoir plus sur les différents types d'avis.