1. Épicerie asiatique
  3. Épicerie indienne
  4. Épicerie italienne
  5. Épicerie coréenne
  6. Épicerie mexicaine

FUDI is Norway’s leading destination for international and exotic food. We offer over 1700+ products from Asia, Mexico, Italy, the Middle East and beyond — from authentic noodles and sauces to snacks you won’t find anywhere else. Visit our stores or shop online for a taste of the world, at great prices....... FUDI er Norges ledende butikk for internasjonal og eksotisk mat. Vi tilbyr over 1 500 produkter fra Asia, Latin-Amerika, Midtøsten og flere andre deler av verden – alt fra ekte nudler og sauser til snacks du ikke finner andre steder. Besøk våre butikker eller handle på nett for en smak av verden til gode priser.

4,1

Bien

Helt unik butikk med utrolig spennende…

Helt unik butikk med utrolig spennende utvalg. Det er veldig gøy å gå på eksotisk skattejakt i butikken, her finner jeg alltid noe godt :-)

8 novembre 2025

Réponse : FUDI Nettbutikk

Tusen takk for fine ord Cecilie, sånne tilbakemeldinger motiverer oss til å finne enda flere spennende produkter :-)

Godt utvalg i mat og krydder

Godt utvalg i mat og krydder, utrolig rask levering. Varene er ofte fremme dagen etter bestilling.

12 novembre 2025

Réponse : FUDI Nettbutikk

Tusen takk Bjørn - fornøyde kunder er det vi lever for :-)

Ryddig og kjapt

Veldig kjapp levering, og godt utvalg av varer. Trygg betalingsordning.

27 octobre 2025

Réponse : FUDI Nettbutikk

Tusen takk for fin tilbakemelding :-)

Ryddig og rask handel

Tydeligvis en seriøs aktør.
+ Grei beskrivelse av varer.
+ Greie priser relativt sett.
+ Rask og ryddig pakking og levering.
+ Rask og ryddig nettside.

- Savner et større utvalg av Midtøsten-varer. Please få inn mer av det som ikke selges i norske butikker. For eksempel forskjellige typer kaymak, dadler, tørvarer som hvite bønner, kikkerter osv.

Denne nettbutikken blir en av mine favoritter fremover.

Tusen takk for at dere sender det som kan sendes per post. Kaymak som var sendt per post og som tok 7 dager å få levert langt, var helt fint!

18 août 2025

Réponse : FUDI Nettbutikk

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :-)

Bra utvalg av krydder, og rask levering

Kjøpte ramen og 'asiatisk' krydder, noe de har et stort utvalg av :)
Det tok kun noen dager før jeg kunne hente de i posten

9 avril 2025

Réponse : FUDI Nettbutikk

Tusen takk for hyggelig anmeldelse :-)

Bra utvalg - kjapp levering

Bra utvalg. Gode priser. Imponerende kjapp levering. Kom i posten etter 2 dager!

21 février 2025

Réponse : FUDI Nettbutikk

Tusen takk for hyggelig anmeldelse :-)