Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Top professionel rådgivning uden at jeg på nogen måde sad tilbage med følelsen af at blive talt ned til. Efter bare en enkelt rådgivningssamtale er jeg i den grad blevet klar over at der er l... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Gældshuset er den bedste investering jeg nogensinde har lavet. Sagen trak ud pga. en bank der ikke kunne tage stilling, fordi de havde en masse interne fejl. Men her 3,5 år efter, er der indgået af... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de conseil en crédit
  2. Service d'allégement de la dette
  3. Consutant économique
  4. Conseiller financier

Écrit par l'entreprise

Gældshuset tilbyder personlig og professionel gældsrådgivning til privatpersoner, der har mistet overblikket over deres økonomi og ønsker en vej ud af gældsproblemer. Vi ved, at økonomiske udfordringer kan være forbundet med stress, bekymringer og skam – derfor møder vi alle klienter med forståelse, respekt og fuld diskretion. Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i din konkrete situation. Vi hjælper med at skabe overblik over din gæld, dine faste udgifter og din samlede økonomi. Herefter lægger vi en realistisk plan, som kan indeholde budgetlægning, kontakt til kreditorer, forhandling af afdragsordninger eller rådgivning om mulighederne for gældssanering. Hos Gældshuset får du ingen standardløsninger. Vi tror på ærlig og jordnær rådgivning, hvor målet er at finde holdbare løsninger, der giver ro i hverdagen og en ny økonomisk start på sigt. Vi arbejder uafhængigt og har kun ét formål: at hjælpe dig videre. Mange af vores klienter oplever, at bare det at få overblik og en klar plan giver en stor lettelse. Har du fået hjælp hos os? Del gerne din oplevelse her på Trustpilot – det hjælper andre i samme situation med at tage det første skridt.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

En befriende oplevelse

I dag havde jeg en utrolig befriende oplevelse. Jeg har længe været frustreret over min gældssituation, uden at kunne se en løsning og besluttede mig for at søge hjælp til at overskue min situation. Berthel fik meget hurtigt et solidt overblik og gav sig rigtig god tid til at rådgive mig på en måde der var meget overskuelig. Det føltes faktisk som en ven der tog mig i hånden og viste mig vejen. Jeg kan varmt anbefale Gældshuset

16 décembre 2025

Réponse : Gældshuset ApS

Mange tak for din anmeldelse! Det luner.

Kan kun anbefale gældshuset

Kan kun anbefale gældshuset, allerede ved det første telefonmøde med Berthe fik man en god mavefornemmelse og efterfølgende var det Linda som tog over. Hun har været meget hjælpsom og har altid svaret positivt og ærligt på mine spørgsmål.. Det har være en kæmpe hjælpe og kan nu se en ende på det hele og uden deres hjælpe, havde det været helt uoverskueligt. Så vil til enhver tid anbefale dem.

11 novembre 2024

Réponse : Gældshuset ApS

Tusind tak for den gode anmeldelse og tillykke med resultatet!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan kun anbefale gældshuset..de har…

Kan kun anbefale gældshuset..de har været tålmodighed med min sag og været til en kæmpe hjælp for mig..
5 ud af 5 stjerne her fra

29 octobre 2024

Réponse : Gældshuset ApS

Mange tak Hanne, for den fine anmeldelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

PAS PÅ. HOLD DEM I ØRENE. SJUSKET ARBEJDE.

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse med Gældshuset.
De er sjusket og dovne i deres håndtering af andre folks penge.
Man skal vide, at man INDEN man starter op med gældshuset, selv skal finde alle sine gældsposter frem først, og finde frem til ens fulde indkomst før start ved ved dem.
Når man har sin første samtale med ejeren B, så får han egentlig et RIGTIG GODT CA TAL på ens gæld samt indkomst, men det er som om alt det info man har givet ham, går direkte i glemmebogen, så snart hans kollega L overtager sagen. Jeg har slettet deres navne, fordi det har de bedt mig om, men læg venligst mærke til, at de intet har imod at deres navne ligger herinde, når anmeldelsen er positiv (kan det blive mere uprofessionelt eller hvad?).
De beder ikke een om at samle alle ens gældsinfo sammen INDEN OPSTART, så de kan finde de initielle svar prompte efter betaling og svartid fra kreditorer. Så betaler man de første 2400kr forud, og først uger senere beder de om videre info, alt imens pengemaskinen bare ruller.
De breve som sendes ud til ens kreditorer består vitterligt af 10-12 ord (vi varetager X sag. Her en fuldmagt. Send os hendes gældsopgørelse). Så trykker de X antal mail adresser ind (kommer an på hvor mange kreditorer man har, men i mit tilfælde under 10). Arbejdet og mails tager ca MÅSKE 1 time at skrive. Så får kreditorerne 14 dage til at svare på mails. I de 14 dage kunne Gældshuset bruge tiden produktivt ved at få samlet ens budget-lønninger-indkomst osv osv osv, så de kunne få de mest nødvendige info, til en mulig gældssanering i den første måned (men lad os være flinke her, og sige de første 2 måneder). Så går der de første 14 dage, og intet sker STADIG. Så går der over 2 måneder, før de beder om dine budget-indkomst-lønninger-erstatning osv osv osv dokumentation. Så rykker man for noget svar på de kreditorer, og først når man rykker hende L som har sagen, sender hun igen rykkere for svar til disse kreditorer.
På dette tidspunkt er der jo gået over 2 måneder, hvilket vil sige at L kunne have sendt 2-5 rykkere ud til disse kreditorer hver 14. dag, da det ville vise, hun handler for sin kunde hurtig og effektivt, men nej.
Efter 4 måneder (hvor man har indbetalt et samlet beløb på 6160kr), sender de en mail til kunden, hvor de siger at man har for lidt gæld, og at man ikke kan få gældssanering.
Fred være med det. Det er jo kun en god ting, at ens gæld er overskuelig.
Men det info gældshuset skulle bruge til at få den info, burde ikke tage mere end 1. måned at indhente, hvis man handler hurtig og effektivt for ens kunde.
Fremsending af email til kreditorer dagen efter kontrakt med Gældshuset er sket, og indbetaling er forekommet. 14 dage til svar fra kreditorer. Rykker efter 14 dage til kreditorerne ved manglende svar, imens man regner kundens budget-indkomst-erstatning osv osv ud, så man har et fyldestgørende svar efter første måned.
Det havde været korrekt håndtering af sin kundes interesser, men Gældshuset bruger 4 måneder for så at fortælle folk, at gældssanering ikke er muligt, og det er noget svineri overfor kunden, for de hiver stadig penge ind hver måned.
Det er dovenskab og sjusk, og havde de haft noget som helst etisk moral, havde de ikke været mere end 1 måned om at få de første svar, og så havde de ikke krævet betaling for 3 yderligere måneder, hvor de reelt har trillet fingre på kundens regning.
Så PAS PÅ med dette firma.
Find selv frem til alt gæld INDEN OPSTART, og KRÆV inden underskrift på kontrakt, at man vil se rykkere hver 14. Dag til kreditorer, KRÆV inden kontrakt underskrift, at man vil have initialt svar efter 1 måned, så man ikke spilder yderligere penge på dette umoralske firma.
Lav jeres indkomst-budget og alt andet klar INDEN opstart, så Gældshuset ikke får lov at ØDSLE med jeres penge. Man skulle tro Gældshuset tog hensyn til, at det i forvejen er hårdt ramte mennesker som kontakter dem, men det gør de ikke overhovedet. Det er en pengemaskine som alt andet, og de handler ikke for kunden. Mails som sendes ud fra deres hus, er ikke for at forsøge nedsætte gæld eller noget som helst.
L er sød, indtil hun møder modstand. Når man presser hende for svar, fordi hun har handlet dårligt-sjusket og dovent, så kommer der en helt anden side frem.
Fint nok at tingene tager tid, hvis man kan få gældssanering, for systemet er langsomt i det offentlige.
Men IKKE FINT, at man bruger 4 måneder på at trille fingre, for så at sige til kunden, at de ikke kan få gældssanering.
Sjusk og dovent, og mest af alt total mangel på respekt for andre folks pengepung.
Så hvis man vælger et samarbejde med disse mennesker, skal man IKKE stole på dem. Ikke stole på at de handler for deres kunders bedste. HOLD DEM I ØRENE. Og pres for et svar efter 1. måned, så de ikke kan ødsle ens penge væk på at trille fingre.
Læg venligst mærke til deres svar.
De spinner historien fuldstændig.
De tager intet ansvar.

20 février 2024

Kære Nina
Vi har intet problem med at indrømme, hvis vi har lavet fejl eller har været for langsomme i vores sagsbehandling.
Det er dog ikke tilfældet her. Vi har gennemgået din sagsbehandling og har handlet så hurtigt, det har været muligt.

Hvis man henvender sig til os om f. eks. muligheder for gældssanering uden at kende gældens størrelse eller oplyser den korrekte indkomst, så er det ikke muligt for os at vurdere om gældssanering er mulig.

I sådanne tilfælde må vi først kontakte alle kreditorer og bede om dokumentation på, om gælden kan være forældet og hvad saldoen er. Det er ikke muligt at få alle disse informationer fra 15-20 kreditorer på 14 dage.
Det har vi også gjort dig opmærksom på ved opstart. Endda også skriftligt efter vores første samtale.

Vi kan desværre ikke tvinge kreditorer/ inkassofirmaer til at svare os hurtigt.
Så vores sagsbehandlingstid afhænger af kreditorernes svartid. Og vi rykker dem for svar ofte.

Vi triller absolut ikke tommelfingre og arbejder så hurtigt og effektivt som muligt.
Og det kan vi se, at der også er gjort i din sag.

Jeg kan godt forstå, at du havde håbet på et andet resultat efter vi har undersøgt din økonomiske situation.
Jeg er dog ked af, at du retter din vrede på os for din situation, som vi ikke har bragt dig i.

Under alle omstændigheder ønsker vi dig det bedste fremover.

Kick off

Jeg er på det spæde stadie hvor jeg har underskrevet aftalen, og vi skal starte op for alvor efter påske. Jeg har talt 2 gange med Berthel via telefon og haft mail kontakt. Det har indtil videre været en behagelig og professionel oplevelse. Jeg vil hér opdatere om forløbet ! Er sikker på jeg med ny wingman/woman og hård arbejde opnår mit mål på sigt med at blive gældsfri!

25 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Gældshuset er den bedste investering…

Men her 3,5 år efter, er der indgået aftaler med alle kreditorer med stort nedslag, takket være Linda fra Gældshuset. Og jeg har nu med lån i en opstået friværdi, betalt alt gammel gæld fra min virksomhed der lukkede i 2015. Stor anbefaling herfra!

11 décembre 2023

Réponse : Gældshuset ApS

Tak Jakob og tillykke med resultatet. Rigtig god jul og godt nytår til dig.

Varm anbefaling

Gældshuset får mine varmeste anbefalinger. Linda, som var vores rådgiver, fik os i mål. En gammel gæld er nu betalt, endda med store besparelser for os. Vi er blevet mødt med venlighed, har følt os hørt og forstået, og ikke mindst været fuldstændig trygge under hele forløbet. Gældshuset er bare en dygtig, professionel og nærværende samarbejdspartner.

6 décembre 2023

Hej Pia
mange tak for den fine anmeldelse og tillykke med det gode resultat:)

Jeg er dybt taknemlig

Jeg har siden 2005 haft en uoverskuelig gæld til diverse kreditorer. Jeg besluttede mig i 2022 for at prøve gældssanering, men vidste jeg måtte have hjælp til det. Jeg fandt frem til Gældshuset på nettet og efter at have læst så mange fine og positive anmeldelser tog jeg kontakt. Og jeg kan varmt anbefale dem: De er super hjælpsomme, dygtige og så fik jeg reduceret min gæld til 32%, så jeg kan være gældfri om 3 år.

19 mai 2023

Réponse : Gældshuset ApS

Hej Iben. Tillykke og tusind tak for den gode anmeldelse.

Kæmpe ros

Kæmpe ros. Lige hvad jeg havde brug for. Alle pengene værd

11 mai 2023

Réponse : Gældshuset ApS

Hej Simon. Mange tak for en positiv anmeldelse. God sommer :)

Uundværlig støtte og vejledning

Jeg havde aldrig kunne få min gældsanering uden hjælp fra Gældshuset.
De står altid klar med hjælp og man føler sig tryg, forstået og hørt.
Jeg ville til hver en tid anbefale Gældshuset.

28 avril 2023

Réponse : Gældshuset ApS

Mange tak for den gode anmeldelse og tillykke!

Super god service

Super god service - meget kompetent og forstående information.

9 mars 2023

Mange tak for den gode anmeldelse :) God weekend

Professionel indledende samtale.

Har lige haft en indledende gratis telefon samtale med gældshuset og jeg må sige jeg er imponeret.
en meget saglig gennemgang af min økonomi og anbefaling til hvordan jeg skulle forholde mig. Derefter kom der hurtigt et resume af samtalen på mail og det vi havde gennemgået.
Så jeg kan varmt anbefale dem og jeg vil så overveje om jeg kan bruge dem til mere.

22 février 2023

Hej Alex
Mange tak for den fine anmeldelse!

Fantastisk

Hej
Jeg kan kun anbefale gældshuset hvis man er træt af at gå med en kæmpe byrde på sine skulder over gammel gæld som man selvfølgelig har stiftet af en grund, men hvor man pludselig står i en situation hvor man ik kan betale selvom man gerne vil men ikke har midlerne eller mulighed for det. det kan feks. en skilsmisse eller vedvarende sygdom osv.
Kan jeg virkelig anbefale Gældshuset, i mit tilfælde troed jeg aldrig at jeg vil komme ud af min gæld min kæreste sagde til mig, lad os prøve og se om vi kan få noget hjælp med din gæld og jeg kontaktede så gældshuset og jeg tænkte inde i mig selv, du får aldrig den gældssanering og du bliver aldrig gældfri.
Men skæbnen ville noget andet, jeg skyldte knap en halv million som egentlig ikke er meget men det er en stor gæld når man ikke har pengene til afvikle med.
Og med gældshusets hjælp til at få styr på det, det kræver for at søge en gældssanering og en god advokat som jeg fik tildelt og et retsmøde som dømte mig til at betale ca. 130.000 kr. over 3 år kan jeg nu se lyst på fremtiden.
Gældshuset kan anbefales 5 stjerner herfra
Mvh Michael

12 décembre 2022

Hej Michael
Mange tak for den fine anmeldelse og stort tillykke med det gode resultat!

Suverænt arbejde!

Det har hele vejen igennem været en fornøjelse at arbejde sammen med Gældshuset. Ganske enkelt topkarakterer! TAK!

16 janvier 2023

Réponse : Gældshuset ApS

Hej Carsten. Mange tak for den fine anmeldelse og tillykke med resultatet!

Noté 4 sur 5 étoiles

0401723986 Elham Ghandil jeg Vigan en…

0401723986 Elham Ghandil jeg Vigan en lån til 5000 kr jeg betaler for strømmen 3140 kr måneder december og 30 december måned 1449 kr betaler for strømmen jeg har ikke penge hjælpe mig jeg er førtidspensionist og min mand ikke godt person hun slog mig og formændene mig og min familie

3 janvier 2023

Supergod behandling

Jeg har gennem de sidste tre år benyttet Gældshuset. Jeg er blevet mødt af dygtige og anerkendende rådgivere. Der er altid blevet svaret hurtigt, både på skriftlige og telefoniske henvendelser. Det har været rart at kunne "læne mig tilbage", og lade nogen der har forstand på sagerne tage sig af det de er bedst til. Det har givet mig overskud i hverdagen. Nu er jeg blevet fulgt godt i mål.
Gældshuset får mine varmeste anbefalinger 👍

19 octobre 2022

Réponse : Gældshuset ApS

Mange tak for de pæne ord og tillykke med resultatet!

Sådan skal det gøres! - Gældshuset! 5/5

Jeg havde desværre opbygget en stor gæld, som jeg ikke kunne se mig ud af! Linda fra Gældshuset hjælp mig med at få et overblik over mine lån samt hjælp med at forhandle nogle aftaler på plads med mine kreditorer!

Jeg kan kun anbefale Gældshuset! 5/5 - tusinde tak!

17 mars 2022

Réponse : Gældshuset ApS

Tak Thomas, for den positive feedback. Det luner :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus