Jeg kontaktede gaeldspleje.dk fordi min gæld havde hobet sig op og de månedlige afdrag og uendelige rentetilskrivninger, var uoverskuelige. Jeg mødte en kompetent rådgiver, som tog sig tid til e... Voir plus

Jeg vil lige skrive lidt om min oplevelse af,at få hjælp af gældspejle. Jeg havde oparbejdet en rimelig stor gæld, efter et langt forløb på kontanthjælp og resuceforløb, hvor penge ikke kunne r... Voir plus

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Kæmpe anbefaling!

Min kæreste og jeg har haft en utrolig positiv oplevelse fra Gældpjele. Allerede ved første kontakt blev vi mødt med professionalisme, respekt og en oprigtig forståelse for min kærestes situation. Det skabte en tryghed og tillid, som betød rigtig meget for os i en ellers sårbar situation.

Gæld kan være både stressende og uoverskueligt, men vores rådgiver Thomas har gjort hele processen langt mere overskuelig og håndterbar. Han har været meget grundig og meget pædagogisk i sin gennemgang af alle muligheder. Samtidig har han udarbejdet en realistisk og ansvarlig plan, som passer til min kærestes økonomi.

Takket være hans hjælp har vi nu et klart overblik og en konkret plan, der betyder, at min kæreste kan være gældfri inden for blot et par år. Det giver både ro i maven og fornyet optimisme for fremtiden.

Vi kan på det varmeste anbefale deres rådgivning til andre, der står i en lignende situation.

12 février 2026

Super fair og kyndig vejledning

Super fair og kyndig vejledning - super gennemsigtighed og informationsniveau.
Takket være GældsPleje kan vi gå 2026 i møde med en langt bedre økonomi og udsigt til et markant højere rådighedsbeløb! :D

30 décembre 2025

Bedste hjælp EVER

Vi havde en kæmpe uoverkommelig gæld på 1 mio.+ og meget af det havde runde 10+ år gammelt.
Vi havde prøvet at få hjælp fra 2 andre gældsrådgivningsfirmaer inden jeg kontaktede Gældspleje.
Vores forventning var ekstrem lille da det allerede havde fejlede for de 2 første rådgivere.
Ved den første telefoniske samtale kunne jeg godt høre at Gældspleje var anderledes og meget mere professionel at høre på, men min skepsis var der stadig.
Nu har de arbejdet i godt 2 måneder og WOW en arbejdsindsats.
Det Gældspleje har klaret på bare 2 måneder kunne de 2 andre ikke klare på 2 år - de andre 2 fik 1 år hver.
Nu på bare 2 måneder er vores gæld halveret og indenfor de næste 6 måneder er resten også indfriet.
5 stjerner er alt for lidt for deres hårde og utaknemmelige arbejde med vores meget usamarbejdsvillige kreditorer.
Når dette er overstået hjælper de os også med at flytte vores realkreditlån og bank til et nyt sted, så vi kan få de bedste aftaler på plads.

23 novembre 2025

Gaeldsplejen er det mest loyale

Gaeldsplejen er det mest loyale, og den bedste løsning som du kan vælge, hvis du har en umulig situation som du er havnet i.
Jeg kunne ikke se mig ud af min situation OVERHOVEDET!
Men med den mest perfekte rådgivning og imødekommenhed, gik der 3 uger og så havde jeg sparet 750.000 kr 😊
Gaeldsplejen er det eneste som jeg stoler på når det handler om økonomi. 100 % service for pengene.
Jeg har prøvet MEGET MØG med rådgivning, men gaeldsplejen lykkes 110 %.
Jeg vil en hver tid stå inde for der.
Men han måtte overtale mig til det i starten, da jeg viste at alle vil tage fusen på mig.
Men gaeldsplejen ramte PLET 🥉🎯

4 novembre 2025

Jeg tog fat i gældspleje det var en…

Jeg tog fat i gældspleje det var en super god oplevelse fra dag 1af jeg fik thomas han er hurtig til at svar på mail sms og opkald så jeg er meget taknemmelig endnu en gang tak thomas

22 septembre 2025

Det var en utrolig behagelig Thomas jeg…

Det var en utrolig behagelig Thomas jeg talte med i dag stor ros til ham, han hjalp mig med at finde en løsning på mit gælds problem, så nu hjælper han mig med at kontakte mine kreditorer, så der kommer styr på det, dette er en meget bedre og positiv udgave af Luksusfælden, havde aldrig troet jeg skulle komme af med min gæld, men Thomas hjalp mig at finde vej til en rolig nattesøvn igen så jeg kan blive gældfri TUSIND TAK Til Thomas

4 octobre 2025

Jeg vil lige skrive lidt om min…

Jeg vil lige skrive lidt om min oplevelse af,at få hjælp af gældspejle.
Jeg havde oparbejdet en rimelig stor gæld, efter et langt forløb på kontanthjælp og resuceforløb, hvor penge ikke kunne række til at afdrage på gælden.
Nu er Thomas,så kommet
Til at arbejde med lave aftaler med kreditorerne om en akordsening.
Det var han kanon dygtig til,han gennem disse forhandlinger sparet mig for rigtig mange penge,så nu vil hurtigt være gældfri.
Jeg kan nu se lyset for enden af tunnelen og glæde over et fantastisk samarbejde med Thomas.
Jeg vil til slut, stærkt anbefale gælds pleje .

5 août 2024

Stort anbefaling herfra

Stort anbefaling herfra! Thomas fra Gældspleje.dk fik oprettet afdragsordninger hos alle kreditorerne og fik sat rentestop på dem alle. De er nemme at kommunikerer med og servicen er i top

28 juillet 2023

Uoverskuelig økonomi og stor gæld

Jeg mødte en kompetent rådgiver, som tog sig tid til en god snak om min sitation, ingen løftede pegefingre, men fokus på løsninger.
Hele vejen igennem forhandlinger og aftaler er jeg blevet vejledt, lyttet til og der har været plads til dumme spørgsmål og fejl fra min side undervejs.
Jeg skylder stadig mange penge væk, men lånene er nu med rentestop og faste aftaler for afdragelse.
Jeg har nu overblik over mim økonomi, hvor alle regninger bliver betalt, og der er luft til opsparing og buffer.
De bedste anbefalinger skal lyde fra mig.

8 juillet 2023

Fik hjælp af Thomas til afvikling af et…

Fik hjælp af Thomas til afvikling af et erhvervslån jeg sad fast i. Uden Thomas hjælp havde jeg aldrig kunne se en vej ud af gælden. Han fik rentestop som aftalt, han fik endda nedskrevet gælden også. Tusind tak, nu kan jeg endelig komme videre i mit liv !!

1 juin 2023

Super Plus

Oprigtig, grundig og imødekommende betjening! Thomas fra Gaeldspleje er Mega grundig, og supper dygtig i sit arbejde! Super hurtig svar hvis man vil i kontakt med ham uanset tidspunkt på dagen. Alt blev som han lovede i vores første samtale og lidt til. Mega tilfreds!!!!

28 avril 2023

Her bliver du ikke snydt.

Efter en indledende samtale afdækkes behovet og så går arbejdet i gang. Han er hurtig til at forhandle og giver god information løbende. Han holder hvad han lover. Kan helt klart anbefales.

30 mars 2023

Oprigtig

Oprigtig, grundig og imødekommende betjening! Thomas fra Gaeldspleje er Mega grundig, og supper dygtig i sit arbejde! Mega tilfreds!!!!

31 janvier 2023

Fuld tilfredshed fra min side kan 100 %…

Fuld tilfredshed fra min side kan 100 % anbefale ham han har sparet mig omkring 300.000 kr ud af en gæld på lige godt 340.000 kr han gør som han lover og sammensætter en perfekt plan for din gæld som lever op til hvad du kan i samarbejde med dig og og han gør det til en rigtig fair pris

16 août 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit