1. Magasin d'articles de loisirs

Games4Rebels, dé plek voor de startende, gevorderde en expert Trading Card Games & Gezelschapsspellen-fanaten! Of je nu verzameld, casual of competitief speelt: hier ben jij thuis! Bij Games4Rebels ligt de nadruk daarom méér op de speler, dan op het spel.Break the Rules, Play the Games! Bestel bij Games4Rebels de gruwelijkste Trading Card Games zoals Magic The Gathering, Pokemon, Yu-Gi-Oh, Lorcana, Star Wars Unlimited, Dragon Ball Super en onmisbare Accessoires. Dus koop wat leuks voor jezelf... Je verdient het ;)

4,3

4,3

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Super dope

Super dope! Alles netjes verpakt en snel geleverd.

27 février 2025

Tijn! Rockster!

Thanks voor het bestellen en je toffe review! :D Gruwelijk dat je zo blij bent met je mooie spulletjes en hopelijk tot de volgende!

Hi rockster!
Gruwelijk om te lezen dat je zo tevreden bent en dat wij als losgeslagen "volwassenen" jou hebben mogen assisteren & adviseren.

Tot de volgende!

Games4Rebels

Super snelle en goeie service

Super snelle en goeie service, het pakket was snel geleverd en wij zijn super blij met het spel! Een grote aanrader om hier te bestellen!
Onwijs goeie service

14 juin 2024

Hi Rockster,

Epic dat je zo snel en zo veel plezier hebt mogen ontvangen door bij ons te bestellen! Awesome!
Laat vooral van je horen als we je bij je volgende bestelling mogen assisteren.

Beste GameShop!

In de avond super toffe spellen en kaarten besteld en de volgende dag hadden we het al binnen! Een groot aanbod en een verkoper die echt zijn hart en ziel in zijn werk stopt! Top!!

6 juillet 2024

Hi Rockster!

Weejoo! Wat ontzettend gruwelijk om te lezen dat jullie bij Games4Rebels super toffe spellen en kaarten hebben gekocht en dat onze passie zo wordt gewaardeerd.

Wij kijken uit naar de volgende bestelling voor nog meer plezier ;)

Pokemon en Magic the Gathering

Mijn man verrast met een pokemon deck en een magic the gathering deck. Hij was super blij! Levering was heel snel! Ik had 's avonds besteld en de volgende dag stond dhl met de bestelling voor de deur. Fijne en leuke webshop

5 juillet 2024

Hi Rockster!
Bedankt dat je hebt laten weten hoe awesome je bestellingservaring bij ons was en dat je zo cool bent geweest om je hubby te verrassen ;)

Opzoek naar Pokémon

Voor een verjaardag opzoek naar Pokémon. Kwamen bij games4rebels uit. Bestelling was netjes verpakt en snel geleverd!
Wij komen zeker terug voor een bestelling van Pokémon kaarten of gezelschapsspellen! 😁

22 juillet 2024

Hi Rockster,

Gruwelijk dat je bestelling zo is bevallen en dat je een toekomstige rockster zo blij hebt kunnen maken (wie wilt er nou geen Pokémon kaarten voor zijn verjaardag?).

Dat we jullie de volgende keer weer mogen voorzien van mooie spulletjes, is een plezier om te lezen!

Tot dan!

Alles perfect naar wens!

Via Games4Rebels heb ik een aantal bordspellen gekocht. De spellen werden goed en op tijd afgeleverd. Ook kregen we na onze bestelling een kortingsbon voor de volgende order. Ik ga hier zeker nog een keer producten kopen!

1 août 2024

Hi Rockster,

Pot-vol-koffie! Wat vet dat je bij ons wat bordspellen hebt besteld en dat alles PERFECT naar wens was.

Tot de volgende spel-beuker!

Games4Rebels

Snel geleverd en goed verpakt

Snel geleverd en goed verpakt. Moest lachen om de teksten op de website! Is een keer wat anders :)

5 juillet 2024

Hi Rockster,

Wat gruwelijk dat onze eindbazen van het inpakken er voor hebben gezorgd dat alles netjes en snel bij je thuis is aangekomen.

Als je bedoeld met 'lachen om de teksten van onze website' dat wij knap, charmant, grappig en onweerstaanbaar leuk zijn: Dan heb je gelijk.

Tot de volgende!

Snelle levering!

Snelle levering!

3 août 2024

Hi Rockster,

Fijn dat alles zo snel is aangekomen.
Veel plezier met de mooie spulletjes!