À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Piotr Kusy

Bardzo rzetelna firma, zakupiłem fotel biurowy ELITE 2.0 XL - jednakże po jakimiś czasie podstawa uległa rozwarstwieniu - poprosiłem sprzedawcę czy jest możliwość zakupu nowej części - firma bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła - bez problemu w ramach rękojmi wymieniono mi uszkodzony element - GORĄCO POLECAM

20 avril 2026

Wspaniała firma

Wspaniała firma która w przypadku uszkodzenia podłokietnika i fotela natychmiastowo zwróciła się z wiadomością zwrotną i zaoferowali mi podłokietnik za darmo ze względu na chęć pomocy użytkownikowi korzystania z jego fotela w pełni, dbają o klienta i jego portfel, serdecznie polecam.

17 avril 2026

Najwygodniejsze fotele na świecie

Serdecznie polecam, jestem użytkownikiem tych foteli od wielu lat i polecam je wśród rodziny i znajomych, fotele są bardzo wygodne, komfortowe, nic się nie wygniata, wszystkie mechanizmy po latach użytkowania zachowują się świetnie, obsługa klienta również na najwyższym poziomie, zawsze chętni do pomocy i odpowiadają na wszelkie pytania.

14 avril 2026

Polecenie FIRMY GAMVIS i jej Serwisu

Po trzech latach użytkowania fotela gamingowego Gamvis ELITE 2.0 XL PRO - Royal Gold uszkodzeniu w podstawie uległo mocowanie jednego z kółek.
Skontaktowałem się mailowo z producentem GAMVIS z prośbą o pomoc.
Reakcja Obsługi klienta była w pełni profesjonalna i bardzo szybka. Zaoferowano bezpłatną wymianę uszkodzonej części.
Gorąco polecam tę Firmę. Nie tylko oferują wysokiej klasy produkty, ale również można liczyć na szybką, pełną zaangażowania pomoc z ich strony w razie drobnych kłopotów.

10 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam! Obsługa na bardzo wysokim poziomie szybko sprawnie i skutecznie.

10 avril 2026

Polecam !…

Posiadam fotel od kilku lat i sprawdza sie idealnie. Wytrzymały oraz materiał dobrej jakości. W razie problemów kontakt z firmą wręcz natychmiastowy, odrazu można uzyskać odpowiedź i pomóc z szczególną dbałością o klienta . Śmiało mogę polecić z czystym sumieniem.

2 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Fotel świetny zamówiłem go już lata…

Fotel świetny zamówiłem go już lata temu i wciąż spełnia w pełni swoje zadanie wciąż pomimo wieku utrzymując standard wygody, zastosowanie pasów zamiast deski było świetnym rozwiązaniem po czasie nie mam problemów z twardym siedziskiem. Obsługa klienta nieziemska, nigdy się nie spotkałem z tak przyjaznymi ludźmi i tak super podejściem a miałem styczność z wieloma działami od sieciówek które miały problem z nawet pomocą czy poradą. Polecam fotele ponieważ trzymają jakość i potrafią służyć latami i się nie rozpaść mimo hardcorowych zastosowań niekiedy :D

1 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Fenomenalna firma ze świetnymi…

Fenomenalna firma ze świetnymi produktami, oraz wzorowym podejściem do klientów. Jakiś czas temu zepsuł mi się podłokietnik a firma zaproponowała mi oryginalny za darmo. Bardzo serdecznie polecam!!!

31 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Podejście do klienta i szybka reakcja WOW

Zakupiłam fotel Gamingowy Gamvis Phantom już kilka lat temu (ok 5 lat) i korzystam z niego do dziś Jestem bardzo zadowolona zarówno z produktu, jak i obsługi klienta. Sam fotel prezentuje się świetnie – jest wygodny, solidnie wykonany i dobrze sprawdza się zarówno podczas pracy przy komputerze, jak i grania przez dłuższy czas.

Na szczególne wyróżnienie zasługuje jednak podejście firmy do klienta. W moim przypadku pojawiła się potrzeba wymiany jednej z części i zostałam bardzo pozytywnie zaskoczona. Firma bez problemu zaoferowała kupno tej jednej części bez konieczności kupna całego nowego fotela.

Szybka reakcja, bezproblemowy kontakt i realna chęć pomocy pokazują, że marka naprawdę dba o swoich klientów – a to dziś niestety nie jest standard.

Zdecydowanie polecam zarówno produkt, jak i firmę. 👍

27 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Dobre produkty i wspaniale wsparcie techniczne.

Użytkowałem fotel gamingowy przez 4 lata (Codziennie po kilka godzin). Poprzez mój błąd uszkodziłem podstawę fotela, jednakże dzięki temu że firma produkuje fotele z dobrych materiałów i całość nadal wygląda na prawie jak nowe to postanowiłem wymienić samą podstawę. Firma Gamvis posiada części zamienne i bardzo szybko załatwia jej wysyłkę.
Ogólnie firma godna polecenia. Oby tak dalej!

Krzesło Phantom, Opinia.

Krzesło Phantom służy mi bez problemowo, gdzie korzystam z niego codziennie od niemal 3 lat. Spędzam przy biurku po kilka godzin dziennie i stwierdzam, że żadnego bólu pleców nie odczuwam. Mechanizm regulacji działa płynnie, a poduszki lędźwiowa i zagłówkowa robią świetną robotę. Po wystąpieniu usterki skontaktowałem się z supportem, który bardzo szybko odpowiedział na moją wiadomość, gdzie zaproponował wysłanie nowej części w bardzo dobrej ofercie. Gorąco polecam każdemu, kto szuka solidnego i wygodnego fotela.

24 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Pierwszy fotel Gamvis zakupiłem 5 lat…

Pierwszy fotel Gamvis zakupiłem 5 lat temu. Są to produkty, które wyglądają efektownie, jednocześnie działają i sprawdzają się latami. Wspomniany fotel do dziś wygląda jak nowy. Ostatnio zepsuł się, a mimo wszystko Gamvis zaoferował darmową naprawę.
Dokupiłem kolejne sztuki do nowego domu - nawet nie rozglądając się za alternatywami.
Bardzo dobry produkt - polecam

Świetna firma

Świetna firma. Od ponad 4 lat posiadam krzesło tej firmy i sprawuje się super. Gdy popsuła się jedna część (po takim czasie to nic złego) firma zaproponowała nową bez dodatkowych kosztów, jedynie musiałem zapłacić za wysyłkę. Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Polecam w 100%!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zakupiłem 2 fotele dla młodocianych…

Zakupiłem 2 fotele dla młodocianych graczy. Po przykrych doświadczeniach z innymi producentami, fotele Gamvis sprawują się znakomicie, skończyły się narzekania na uszkodzone siedzisko, koła lub oparcie.
Gorąco polecam!

2 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam z czystym sumieniem firmę…

Polecam z czystym sumieniem firmę Gamvis.Kupiłem 3 fotele z serii phantom do biura i w tej cenie wtedy ok 800zł nic lepszego na rynku nie znalazłem.Jeżeli chodzi o stosunek jakości do ceny są bezkonkurencyjni a często też mają dobre ceny promocyjne.

19 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Kiepska jakość i bezprawne żądania zapłaty przy gwarancji

Kupiłem krzesło za prawie 800zł, po niecałym roku siłownik przestał funkcjonować, podkłokietnik latał.
Firma po uznaniu gwarancji próbowała wymusić ode mnie 20 zł tzw. 'opłaty logistycznej' za zwrot naprawionego sprzętu. Jest to sprzeczne z ich własną kartą gwarancyjną. Dopiero po moim stanowczym sprzeciwie i wskazaniu konkretnych paragrafów, firma 'nagle' wycofała się z żądania i wysłała paczkę za darmo. Ile osób, które nie znają swoich praw, zapłaciło ten nienależny haracz?

10 mars 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus