Jeg har nu bestilt hos Gavekurv.Shop 3 gange. Både til vin og til gavekurve. Intet har skuffet, mine bestillinger er blevet leveret hurtigt og produkterne er af prima kvalitet - der er noget for a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det store udvalg af gavekurve i forskellige prisklasser gør det både sjovt at browse og vælge den bedste kurv. Jeg var lidt bekymret over, hvordan kurven ville se ud efter lang transport, men alt lå... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de Gavekurv.Shop
Écrit par l'entreprise
Vi tilbyder også vores fantastiske “bland selv gavekurv løsning”, hvor du kan vælge mellem vores store udvalg af gourmetprodukter og sammensætte din egen unikke gavekurv. Dette er en unik måde at skræddersy en gavekurv, der passer perfekt til modtagerens smag og præferencer.
Vi ses på GAVEKURV.SHOP
Rosenhøj 3, 8670, Låsby, Danemark
- hej@gavekurv.shop
- gavekurv.shop
Nightmare oplevelse
Har bestilt 3 gaveboks til 3 forskellige person.
Har fyldt ud alle info nødvendige til at sende pakkerne til alle af dem. Tjekkede og alle kontaktinfo af modtagerne var korrekte.
Pakkene blev sendt om em dage. Fint. Men 2 af de tre fik intet info om pakken. Jeg skulle tjekke alle mine emailer om pakkerne og finde ud hvilken pakke skal til hvem. Jeg har selv sendt pakkeinfo til modtagerne. En af dem har prøvet at finde og åbne nærboksen for 2 timer uden success. Meget irriterende, synes jeg.
Til sidst jeg skulle migselv hente pakkene fra nærboksene. Jeg selv skulle arbejde 3-4 timer mere at handle alle ordre forsi de gider ikke at svare til min email. Lige nu har fået et email fra mailerdæmon at emailadresse kan ikke findes...
Come on!
Det er ikke service.
Bland selv kurv er genialt.
Det er virkelig smart at man kan blande sin egen kurv. Fine produkter til en rimelig pris. Dog synd at det bliver leveret med Post Nord da leveringstiden er lang. Derfor kom gaven ikke på den dato som jeg havde angivet.
Gavekurven kom den rigtige dag
Gavekurven kom den rigtige dag, meget at vælge mellem og modtagerne blev glade
Rigtig flot gavekurv
Rigtig flot gavekurv, som blev leveret med kort varsel. Meget fair pris. Det eneste, der er lidt ærgerligt er, at kurven leveres i en pappakke 😊
Levering
Selve gaven osv. Er helt i orden, men det er en mindre god løsning at det bliver leveret med Postnord og man derfor ikke kan vælge hvilket tidspunkt, man ønsker gaven leveret. For i vores tilfælde skulle fødselaren rejse om eftermiddagen og hun nåede derfor ikke at få gaven.
kunden var glad og roste indhold
kunden var glad og roste indhold. Har ikke set den, men godt med god feedback
Nem hjemmeside og hurtig respons ved…
Nem hjemmeside og hurtig respons ved henvendelse på mail.
Super god service
Super god service. Postnord koksede i leveringen, og pakken blev derfor ikke leveret. Jeg ringede til gavekurv.shop, og de tilbød personlig levering på adressen samme dag uden ekstra beregning. Sådan skal det være!
Gaven faldt i god jord og der var nemt…
Gaven faldt i god jord og der var nemt at bestille.

Bestilte en gavekurv
Bestilte en gavekurv, hvor der manglede et par flasker. De får 5 stjerner alligevel, da der kun gik få minutter fra jeg skrev til jeg modtog et svar og flaskerne blev eftersendt. Alle kan lave fejl - spørgsmålet er hvordan det bliver løst og der var ingen problemer + det blev løst i løbet af ingen tid. God service! :-)

Lækkert og nemt
Rigtig fin gavekurv. Fik leveret på ønsket dato. Det er virkelig dejligt nemt hvordan man kan sammensætte sin egen gavekurv! Varm anbefaling herfra :)