Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Julen blev reddet ♥️ Alle gaverne var i hus - troede jeg..! Men desværre fik en kedelig besked fra en anden webshop, at de alligevel ikke kunne levere mine varer. Heldigvis kunne Amalie f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ungerne ønskede sig sengetøj fra Georg Jensen - men argh næsten 2000 kr for 2 sæt i forretningerne. Men hos Gavetanken fik jeg 4 sæt for lidt over 1.500 kr. Hvad der er sparet - er tjent, så mor'h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Gavetanken hjalp mig med et par produkter som blev ved med at gå i stykker fra Eva Solo. Selvom jeg gik direkte til Eva Solo så endte det med at blive den kyndige vejledning fra Gavetanken som hjalp m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købt Georg Jensen sengetøj, hvilket er mit ynglings mærke, lækker grøn farve fantastisk god pris. Lidt ærgerligt at de ikke sælger deres lagner.

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux
  2. Fournisseur de cadeaux d'entreprise
  3. Espace Internet

Écrit par l'entreprise

Har blandt andet Medlemsshop for Ældre Sagens medlemmer - hvor der kan købes mærkevarer med store rabatter!. Vi er aktivt begyndt at invitere vores kunder til Trustpilot primo april 2024, hvor vores kunder fra de seneste måneder inviteres til at bedømme os. www.gavetanken.dk

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fin og hurtig levering.

Meget fin og hurtig levering.

15 avril 2026

Hej Inge

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os 😊
Og tak fordi du har valgt at handle hos os igen – vi sætter stor pris på din tillid!

Vi håber, vi også næste gang kan leve op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

God pris på varen og hurtig levering.

8 avril 2026

Hej Inger

Mange tak for din fine anmeldelse 😊
Det glæder os virkelig at høre, at både pris og levering lever op til dine forventninger.

Og ikke mindst – tusind tak fordi du handler hos os igen og igen, det betyder rigtig meget for os!

Hurtig og fin levering

Hurtig og fin levering. Alt perfekt og sikker kartonage. Tusind tak.

31 mars 2026

Kære Kim

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at både levering og emballage levede op til forventningerne.

Vi håber, det ikke bliver din sidste ordre hos os 😊

De bedste hilsner

Nemt at finde

Nemt at finde, nemt at bestille - og hurtig levering

3 mars 2026

Réponse de Gavetanken ApS

Tak for din fine anmeldelse, Torben.
Det glæder os rigtig meget at høre, at både bestilling og levering fungerede nemt og hurtigt. Vi gør os umage for, at det hele skal være så enkelt som muligt – så det er dejligt at høre, at det lykkedes 😊

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

stor hjælpsomhed.

alt fungerer perfekt - hver gang

15 février 2026

Réponse de Gavetanken ApS

Tak for din fine anmeldelse, Torben.
Det er altid en fornøjelse at tale med dig, og jeg er glad for, at jeg kan hjælpe med at finde de helt rigtige gaver til familien. Det betyder meget for os, når kunder vender tilbage igen og igen – og at vi kan være med til at gøre gaveindkøbet lidt nemmere hver gang.

Tusind tak for din tillid og for de pæne ord.

Noté 1 sur 5 étoiles

Snydt af shop.gavetanken Viby Sjaeland

Hos shop.gavetanken Viby Sjaeland købte jeg 11.nov og 17.nov 2025 2 lamper, der hver kostede 438 kr, altså i alt 876 kr.
Mange butikker sælger præcis denne lampe for 85 kr !
Gavetanken har nu slettet lampen !!
Dvs - jeg føler mig snydt.
Mvh Ingun Andersen

12 décembre 2025

Hej Ingun,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du føler dig snydt – det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.
Havde du kontaktet os direkte, havde vi meget gerne uddybet følgende:
De lamper, du har købt ad to omgange, er købt til en pris på kr. 399,- pr. stk. + fragt. Det er en populær model, og der findes mange lignende lamper på markedet. Der kan dog være forskel på materialer og kvalitet – herunder batteriets levetid, lyskilden og den samlede finish.
Vores priser fastsættes altid ud fra vores indkøbspriser hos anerkendte producenter samt deres vejledende udsalgspriser.
Årsagen til, at lampen i øjeblikket ikke kan findes i webshoppen, er, at den er udsolgt – både hos os og hos producenten. Vi forventer, at den er på lager igen i det nye år.
Vi oplever overskriften “Snydt” som meget hård og ensidig, da der ikke er tale om vildledning eller uigennemsigtige priser. Havde du kontaktet os direkte, havde vi meget gerne taget dialogen og forklaret dette nærmere.
Selvom din returfrist er overskredet, er du meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@gavetanken.dk, hvis du ønsker en videre dialog – vi hjælper gerne, hvor vi kan.

Punktlighed

5 décembre 2025

Hej Knud

Tak for de 5 stjerner og for din anmeldelse.
Vi er glade for, at du oplevede punktlig levering – og håber, det bliver starten på flere gode oplevelser hos os.

Profesionelt og hurtig levering

Det gik bare så hurtigt fra jeg bestilte den 28 nov 2025 og modtog saunatæppet den 29 nov 2025.•
Hurtigt og professionelt!

29 novembre 2025

Hej Lisbeth

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at alt gik hurtigt og professionelt – og at dit saunatæppe nåede frem allerede dagen efter. Det er netop sådan en oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg har faktisk også selv saunatæppet og er rigtig glad for det, så jeg håber, at du bliver lige så glad for dit, når du får det taget i brug.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og meget venlig telefon…

Hurtig og meget venlig telefon betjening. Professionel og god! Forsendelse samme dag til modtagelse med GLS dagen efter. FORNEMT!

26 novembre 2025

Hej Jessica68

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet både venlig telefonbetjening, professionel service og lynhurtig levering – lige præcis sådan ønsker vi, det skal føles at handle hos os.

Selvom jeg ikke kender dit rigtige navn, vil jeg bare sige et stort tak for, at du tog dig tid til at skrive din oplevelse. Det betyder meget for os.

Gode priser

Det er hurtigt og nemt og inkl. fragt. Har tidligere handlet hos Gavetanken og har gode erfaringer.

12 novembre 2025

Hej Gunde,

Tusind tak for din fine anmeldelse – og for endnu engang at vælge os 🎁
Det betyder virkelig meget, at du både vender tilbage og deler dine erfaringer. Vi er glade for, at du synes det er nemt, hurtigt og til gode priser.

Du er altid velkommen, hvis der er noget, jeg kan hjælpe med 🌟

hurtigt og nem bestilling

26 octobre 2025

Tak for din anmeldelse, Elisabeth 🌸
Hvor er det dejligt at høre, at du synes, det var hurtigt og nemt at bestille – det betyder meget for os!
Vi håber, du bliver glad for dit køb, og glæder os til at se dig igen 💛

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er gode kvalitetsvarer man får til…

Det er gode kvalitetsvarer man får til en god pris 🥇

2 octobre 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse, Magda 🥰
Det betyder meget at høre, at du synes varerne er i god kvalitet og til en god pris – det er lige præcis dét, vi stræber efter.

Det er altid en fornøjelse at have dig som kunde, og vi glæder os til at hjælpe dig igen 🌸

Godt udvalg . God Levering

Fra jeg bestilte varen , gik der ikke lang tid før jeg fik en ordrebekræftelse. Derefter leveringstidspunkt. Det tog ikke lang tid før varen var i hus. Glad kunde.

28 juillet 2025

Hej Helle
Sikke en skøn feedback! Det betyder meget, at du oplevede klar info hele vejen og hurtig levering. Vi håber, du bliver glad for dit køb – og du er altid velkommen igen.

Meget hurtig ekspedition

Meget hurtig ekspedition, og levering 🚚
Gode varer til billige priser 🤩🤩🤩🤩🤩

16 juillet 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Kirsten 🌟

Det glæder mig at høre, at du har oplevet hurtig ekspedition og levering – og at du er glad for varerne og priserne 🤩 Det betyder meget for os!

Håber vi snart får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen – vi har altid masser af gode tilbud klar 🚚✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Super lækre produkter til rigtig gode…

Super lækre produkter til rigtig gode priser. Hurtig ekspedition og mega god service.

24 juillet 2025

Réponse de Gavetanken ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for en virkelig hyggelig snak i telefonen 💛

Jeg glæder mig til, at du modtager pakken – jeg håber, du bliver lige så glad for indholdet som jeg er for din søde besked 🥰

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt er godt meget hyggelig snak

Alt er godt meget hyggelig snak. Jeg vil bruge det meget.🥰❤️😍😘

24 juillet 2025

Kære Inger,

Tusind tak for din søde besked – det var virkelig hyggeligt at tale med dig 💛

Hvor er det dejligt at høre, at pakken er kommet frem, og at du allerede er glad for den 🥰

Tak fordi du handlede hos os – og på gensyn!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet et par gange i gavetanken og har begge gange fået en virkelig god service. Det er ikke sidste gang jeg handler der

16 juillet 2025

Kære Kirsten,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – og for en rigtig hyggelig snak 💛

Det var en fornøjelse at hjælpe med bestillingen, og jeg håber, du bliver lige så glad for produktet som jeg er – jeg bruger det selv med stor glæde 🥰

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen i shoppen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet her før og har lige…

Jeg har handlet her før og har lige handlet her igen.
Super konkurrence dygtige priser og den hurtigste levering jeg har oplevet

21 juillet 2025

Réponse de Gavetanken ApS

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Anja – og for at du har valgt at handle hos os igen 💛

Det betyder virkelig meget at høre, at både priserne og leveringen lever op til dine forventninger – og så endda som den hurtigste, du har oplevet!

Vi glæder os allerede til næste gang 🌟

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne anbefale gavetanken

Jeg vil gerne anbefale gavetanken.
Bestilte varer den ene dag og modtog varerne den efterfølgende dag.
Specielt vil jeg anbefale den gode service og tusind tak til Amalie.

10 juillet 2025

Kære Anita,

Tusind tak for din søde anmeldelse – og ikke mindst for din tålmodighed og hjælp i forbindelse med ombytningen 🙏
Det betyder virkelig meget, at du tog det så pænt og gav os mulighed for at rette op.

Jeg er glad for, at vi fik det løst hurtigt – og at du alligevel havde en god oplevelse med servicen 💛

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus