We maken vaker gebruik van GEBO omdat het altijd goed geregeld is. Nette bussen en chauffeurs. Kantoor denkt met je mee, zodat het altijd een succesvolle rit is. Dank voor deze service. Graag tot de v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het was een geweldig mooie bus tocht en de chauffeur was geweldig iemand met veel ervaring gewoon top. Leuke gesprekken kon mooi vertellen stond voor iedereen klaar klasse. En het boeken bij GEBO f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Met de dubbeldekker en 60 mbo studenten op dagtocht. Keurig nette bus, vooraf contact gehad met chauffeuse over opstapplaats, was prima op tijd aanwezig. Heel prettige rit, eigenlijk zoals het hoort!... Voir plus
L'entreprise a répondu
Prima reis gehad met Gebo Tours, wij zijn 4 dagen onderweg geweest met onze collega's naar Frankrijk om een bezoek te brengen aan verschillende locaties. Alles is soepel verlopen, de chauffeur hee... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gebo Tours is hét adres voor al uw dagtochten, sportreizen, schoolreizen, bedrijfsuitjes en groepsreizen. Of het nu gaat om voetbalreizen, reizen naar autosport, musicals, concerten of om groepsreizen voor uw organisatie: Gebo Tours heeft de ervaring om u één of meerdere onvergetelijke dagen te bezorgen!
Den Hulst, 134, 7711 gt, Nieuwleusen, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Goed contact, snel geholpen en de buschauffeur dacht heel erg goed mee!

Réponse de Gebo Tours
keurig op tijd, fijne busrit. Goed contact met de chauffeur voor de ophaalplek. Lekker vlot weer thuis.

Réponse de Gebo Tours
Nette bus, goed in de tijden. Tussenstop was goed te overleggen en de chauffeur verdiend een groot compliment, prettige man.
Het was een feestje

Réponse de Gebo Tours
Wij hebben op 11 december 2025 gebruikgemaakt van GeboTours voor ons vervoer naar de Efteling en weer terug naar kantoor. Alles was goed geregeld en verliep soepel.
Een extra compliment voor Marcel, de buschauffeur: hij was erg vriendelijk en zorgde voor een prettige en ontspannen rit.
Dank aan GeboTours voor de fijne service, zeker een aanrader!

Réponse de Gebo Tours
Super georganiseerd door Monique Bongertman en we hadden een hele fijn en bekwame chauffeuse Hanny!
Zeer geslaagd personeelsuitje!

Réponse de Gebo Tours
Afspraken zeer goed nagekomen, ruim voor vertrektijd aanwezig. Constructief overleg met chauffeur mogelijk en comfortabele reis gehad.

Réponse de Gebo Tours
Wij hadden een vriendelijke buschauffeur die goed communiceerde. Van tevoren belde hij even om te laten weten hoe laat hij bij de club zou zijn. Na afloop hielden we goed app-contact over waar we elkaar zouden ontmoeten.

Réponse de Gebo Tours
De bus was op de afgesproken tijd op de opstelplaatsen was keurig schoon. En alle dieetwensen waren overal goed doorgekomen.

Réponse de Gebo Tours
Prettig contact vooraf en tijdens de reis. Flexibel tav reistijden. Een dag voor de rit netjes gebeld door de chauffeur. Bus was netjes en comfortabel.

Réponse de Gebo Tours
Over het geheel heel goed, helaas had de chauffeur besloten een andere parkeerplaats te nemen. hierdoor moesten onze cliënten (meeste slecht ter been) een behoorlijk stuk naar het restaurant lopen.
Achteraf een verkeerde inschatting van de doelgroep.
De communicatie met GEBO was bijzonder prettig.

Réponse de Gebo Tours
Met spoed een bus moeten regelen. Planner en administratieve medewerkster heel erg behulpzaam en meedenkend. Super! De buschauffeur Klaas was ook echt een topper!

comfortabel, servicegericht, prettige chauffeur

Réponse de Gebo Tours
Op maandag 17 november met ons team naar De Efteling geweest! De communicatie ging snel en er werd meegedacht naar de juiste manier/oplossing. De chauffeur die met ons mee ging heeft onze cliënten goed ondersteund waar nodig! Als we weer op uitje gaan weten we zeker dat we de bus rit weer via Gebo Tours boeken!

duidelijke communicatie,
bus was op tijd .en we hadden een behulpzame chauffeur.

Réponse de Gebo Tours
De busreis met Gebo Tours naar Maarssen was comfortabel en goed geregeld. De bus was schoon, de stoelen zaten prettig en de chauffeur was vriendelijk en ruim op tijd. De rit verliep op tijd en zonder problemen. Een fijne, zorgeloze reiservaring!

Réponse de Gebo Tours
Goede afspraken mee te maken. Komen stipt op tijd, net en snel voortraject. Aanrader.

Bus was op tijd
Bus was schoon
Toilet ruim genoeg en schoon.
Chaufeusse was erg vriendelijk en ze reed keurig. Was wel jammer dat ze niet veel wist over de bestemming. Dus was het een lastig loopje berg af en berg op voor diegene die slecht ter been waren om bij de winkelstraat uit te komen.
En we miste een extra opstapje voor het in en uitstappen voor diegene die slecht te been waren. Verder zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor anderen Gebo tours

Réponse de Gebo Tours
Communicatie met Gebo verliep vlot en duidelijk. De buschauffeur was vriendelijk en de bus was schoon.
Mede hierdoor was ons uitje erg geslaagd!!

Réponse de Gebo Tours
Duidelijke afspraken en deze werden nagekomen.