- Service de réparation de matériel électronique
- Service de réparation d'ordinateurs
- Service de restauration de poupées
- Service de réparation de moteurs électriques
- Atelier de réparation de meubles
- Atelier de réparation d'aspirateurs
Écrit par l'entreprise
Vi reparerer ting, for at fremme genbrug i stedet for at skrotte. Kaffemaskiner, røremaskiner, kompressorer, værktøj. Ja listen er lang, og måske du har noget vi ikke har fikset endnu? Vi står klar til at hjælpe!
Baunebjergvej 2, 4623, Lille Skensved, Danemark
- kontakt@genstartgenbrug.dk
- genstartgenbrug.dk
Genganger
Bruger Michael og Michael for anden gang, og endnu engang spiller det bare helt maksimalt
Hurtig og billig reparation af vores…
Hurtig og billig reparation af vores Sage kaffemaskine
Super service
Super service. Opgaven udført hurtigt, godt og til den aftalte pris.
Super service!
Seriøst firma
Reparation af en køkkenmaskine, som er lidt over 2 år gammel. Prøvede at få kontakt til virksomheden, som står for det pågældende mærke. Blev henvist til udlandet, hvor man godt kunne vælge en dansk kontakt. Man bliver stillet om, men man får ingen kontakt.
Så det opgav jeg og kontaktede i stedet Genstart Genbrug, Fik straks kontakt til Michael. Hele ekspeditionen fra start til slut forløb meget tilfredsstillende herunder til en rimelig pris. Så nu virker vor maskine igen.
Virkelig hurtig og god service
Virkelig hurtig og god service. Genstart Genbrug kunne også råde mig ift min maskine, som jeg havde købt på auktion og som ikke virkede. Deres råd betød at jeg fik sælger til at betale halvdelen af udgiften til reperation
Super service - kan klart anbefales
Super service, hurtig respons!! Kan kun anbefale dem.. Vi fik fikset en kaffemaskine.
Super service
Super service - fiksede en sprunget kondensator i min køkkenmaskine, som nu kører upåklageligt igen.
Total uproblematisk og nemt
Total uproblematisk og nemt. Kan meget anbefales.
Kyndig behandling hele vejen igennem
Kyndig behandling hele vejen igennem. Kan klart anbefales i stedet for at kassere sit apparat.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, da jeg skulle have repareret min Sage Oracle! De ringede og fulgte op, var meget venlige og servicemindede, og kommunikationen var helt i top. Alt i alt en perfekt oplevelse.
Virkelig god service hos Genstart Genbrug
Virkelig god service fra Michael og Michael. En fornøjelse at handle med en lille virksomhed, hvor man mærker et personligt engagement bag. Hurtig reparation og fair pris.
Nem indlevering og hurtigt svar med…
Nem indlevering og hurtigt svar med pris og nem afhentning og min kaffemaskine virker perfekt igen.
Hurtig og kompetent service
Michael var super flink og hjalp hurtigt med at få liv i vores SAGE espressomaskine igen.
Vi indleverede maskinen i Valby og hentede igen, og alt var som aftalt. Kan varmt anbefales!
Laver nu mælkeskum som ny maskine
Indleverede min kaffe-/espressomaskine Siemens Eq9, der “spruttede” i stedet for at lave mælkeskum. Når man spørger i diverse fora er det åbenbart et kendt problem for Siemens. Michael tog opgaven på sig og selvom de første anstrengelser kun gjorde det bedre, men ikke 100%, så fortsatte han insisterende på at komme problemet til livs. Michael siger til mig, at hvis han ikke kan fikse problemet så kommer der ingen regning. Jeg har i dag hentet min maskine som nu laver mælkeskum som en helt ny maskine. Så de bedste anbefalinger herfra.
Super hurtig og professionel hjælp fra…
Super hurtig og professionel hjælp fra Michael. Vores Sage Barista maskine kører perfekt igen til en rigtig fair pris.
Reparation af Breville espressomaskine
Havde en espressomaskine der skulle fikses, og det gjorde de godt. Det var virkeligt praktisk at kunne aflevere maskinen i Valby, hvorfra de kunne hente den til deres værksted. Maskinen blev også repareret til en meget fornuftig pris. Kort sagt gør Genstart Genbrug det virkeligt nemt at få repareret sine ting
Blandt det allerbedste
Blandt det allerbedste, hvis man er til at få repareret i stedet for at smide ud. Fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Havde opgivet at få min Philips kaffemaskine lavet hos Philips selv, fordi det er totalt overskueligt, og med en garanteret udgift, uanset om du får det fikset eller ej. Hos Genstart Genbrug betaler du kun hvis de kan fikse det, og de er helt nede på jorden, og yder en fantastisk service. Anbefaler på det varmeste at bruge dem!