Brugte GetBartender til en privatfest med 30-40 personer inviteret. Alt spillede og de to bartendere havde virkelig styr på det hele. Gode drinks også.

GetBartender get's the job done! Vi har netop gennemført et forholdsvist lille event på 11 pax med lækre dinner cocktails fra GetBartender. Yderst professionel service lige fra booking (med forholds... Voir plus

Fra første booking henvendesle til sidste cocktal var mixet og Mobil-baren båret ud, var alle gutterne hos Bartender.com yderst proffesionelle. Både dem bag PC'en påi kontore,t men ikke mindst, dog... Voir plus

Et helt igennem "must" for enhver middag eller event, som skal have et touch af magi og signalere lidt mere en blot en almindelig komsammen. RASMUS bartender var knald dygtig, levede de lækreste o... Voir plus

1. Service de traiteur
  2. Société d'événementiel
  3. Magasin de vins et spiritueux

Informations provenant de diverses sources externes

We are a cocktail catering, bartender and event business. What makes us special? We are very flexible in terms of setup. If you just want to hire one single bartender then we can do that. If you want a big event package with 10 bartenders, mobile bars, beer, wine, catering and a DJ then we do that. Whatever your needs, we can deliver. We tend to focus on our quality cocktails though since that's what we are best at. If you have the guest, we'll do the rest!

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

193 avis

Festligt og godt indslag til en god fest

God respons før vores arrangement med gode forslag til drinks, set up etc. Den mobile bar klarede bartenderen selv, så selskabet kunne fokusere på festen. Masser af gode drinks. Den kære bartender var nok lidt presset på tid, da der var 30 tørstige mandfolk til julefrokost, så der blev ikke tryllet så meget i Cocktail stil, men det skyldes alene selskabet. Til gengæld blev der ikke holdt pause og bartenderen knoklede på i to timer og alle var glade. Et godt og festligt indsalg med gode drinks til en god fest. Kan varmt anbefales.

11 janvier 2022

Kæmpe anbefaling

Jeg har benyttet mig af Getbartender op til flere gange - hver gang en enestående service og kvalitet! Jeg kan virkelig anbefale at hive fat i dem, hvis der gang i festen med lækre cocktails/drinks. Det er tilmed rigtig favorable priser, som alle kan være med på.

Bartenderne er altid super søde og leverer et smil til gæsterne, hvilket danner rammerne for en god fest :)

Største anbefaling herfra :)

4 janvier 2022

Virkelig godt og prof arrangement med…

Virkelig godt og prof arrangement med både kursus og efterfølgende fri bar, blev tilpasset hvordan vi godt kunne tænke os det og alt blev medbragt lige fra glas til guldglimmer på drinksne. Det er ikke sidste gang jeg bruger getbartender ☺️

27 décembre 2021

Jeg havde en ud af kroppen oplevelse…

Jeg havde en ud af kroppen oplevelse med Rasmus og GetBartender!
Vi havde venner på besøg og besluttede os at prøve GetBartender. Vi vidste ikke lige hvad der kom til at ske MEN så kom Rasmus med egen BAR, som blev sat op i stuen:)
Det hævede niveauet alvorligt!
At der så blev mixet VM i drinks var bare et plus, bevares et vigtigt plus:)
Mine varmeste anbefalinger herfra.
Mvh
Kenneth Jørgensen

27 décembre 2021

Det var servering i særklasse og…

Det var servering i særklasse og gæsterne fra vores bryllup, taler stadig om de drinks. En kæmpe tak til Rasmus, der forinden festen lovede at de kunne levere det bedste af det bedste. Og det gjorde de. Vil anbefale til alle, der lige vil ha lidt ekstra for pengene :-)

16 septembre 2021

Konceptet kan vi ikke klage over!

Konceptet kan vi ikke klage over!
Og super livlig bartender til vores bryllup d. 2 august 2021.

Respons trods kort varsel. Og super god pris ift. konkurrenterne.

Kan klart anbefale at få en bartender (eller flere) ud til ethvert arrangement, hvor det giver mening.

8 août 2021

Fødselsdag 18 år.

Fødselsdag 18 år.

Super klaret!
Vi ønskede at vores søns 18 års fødselsdag skulle blive sjov og festlig med gode drinks.
Det skulle ikke være en cocktail fest - blot en super sjov fest med gode og rigtigt afstemt drinks.
Ruben, vores bartender forstod konceptet og levede 100% op til forventningen.
Det blev en fantastisk fest. Jeg tror på at Rubens drinks gjorde at de unge ikke fik for stærke drinks og for meget for hurtigt, som de ofte gør, når de selv blander. Dermed blev stemningen god og festlig meget længere.
Det kan vi klart anbefale til andre.

21 juillet 2021

Firma arrangement

Klasse arrangement.

Rasmus og co, var yderst kompetente. Vi blev inddraget i oplevelsen.

Smagsmæssigt var der masser af kreativitet, som vi alle gæster nød godt af. Det er ikke sidste gang vi bruger Rasmus og Co.

13 juillet 2021

Super underholdende firmaarrangement med quiz og cocktails

Super godt arrangement af Rasmus + Team til vores virksomhedsarrangement.

Formåede at skabe et underholdende cocktailkursus virtuelt for 80+ grupper (hjemme i stuerne) med flere online quizzer indbygget i programmet. Vi har kun modtaget ros fra arrangement til kollegaerne ift. det imponerende setup af GetBartender.

Vil til enhver tid anbefale de professionelle og sjove bartendere fra GetBartender :-)

25 mai 2021

Outstanding!

Fantastisk oplevelse, hvor Rasmus og Team Aarhus i den grad leverede klasse-cocktails til vores klubaften.

Stort tak for at løse opgaven med kort varsel og med stor kompetence.

Jeres søde udsendte mødte til tiden, var meget udadvendt, mixede super gode drinks gennem hele aftenen og var fleksibel, da vi ønskede en ekstra time. Og kalkuler med en ekstra times tid, for det vil næsten uundgåeligt blive konsekvensen.

Drinksene er fuld styrke, hvilket kan afkorte aftenen for de uforsigtige ;)

Bedste anbefalinger herfra.

14 mai 2021

GetBartender get's the job done!

GetBartender get's the job done!
Yderst professionel service lige fra booking (med forholdsvis kort varsel) til selve eventet hvor vi fik virkelig lækre cocktails. GetBartender medbragte egen bar, som var sat op på få minutter - det blir ikke nemmere. God fornøjelse!

4 mai 2021