Getcoffee Avis

TrustScore 3 sur 5

2,9

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Website works very poorly (10-Feb-2026); both on PC, phone and iPad. I ended up ordering from a different supplier because of that.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nå. Nu skulle vi jo prøve en kapsel producent der ikke kostede en formue - gik vi mon på kompromis med kvaliteten? Bestemt ikke! Sikke nogle gode kaffe dråber der kommer ud af kapslerne. Det smager vi... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Prøvepakken er aldrig leveret. Vi bestilte en prøvepakke 18. Juni, men den er aldrig blevet leveret. Pengene er trukket fra kortet. Track&Trace linket fra ordrebekræftigelsen virker ikke. Vi har... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

It is a good coffee. However, some of the capsules don't work very well. It seems the water cannot get through it (I've identified some flavors I cannot buy due to this problem). The most frustratin... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de café

Informations provenant de diverses sources externes

Kvalitetskaffe på Nespresso® kompatible kapsler via medlemsskab direkte til døren - og til en skarp pris.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Stor anbefaling!

Intet at bemærke - alt fungerer upåklageligt! Især at man hurtigt kan fremrykke levering, hvis man har brugt flere kapsler end forventet☺️👍🏻

28 février 2021

Virkelig god kaffe

Virkelig god kaffe, som smager godt og som giver god samvittighed, når man kan smide den direkte i skraldespanden efter brug.

27 février 2021
Noté 3 sur 5 étoiles

Ikke gode til min maskine

Synes deres kaffe er meget ens, der mangler noget spændvidde mellem kapslerne. De er ikke dårlige, men man får bedre samme pris.
Men især et problem at de ikke er særlig gode til min KRUPS Essenza Mini XN110140. Ofte kommer der ikke nok vand ud og kan se at der ikke bliver lavet hul nok til vandet.

22 février 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Meget hurtig levering og god kaffe

Meget hurtig levering og god kaffe! Dejligt at der er mange smagsvarianter men allerbedst at jeres kapsler er lavet af bionedbrydeligt materiale og ikke indeholder hverken folie eller plast! Dejligt!

19 février 2021

Alt godt

Alt godt, præcis som det plejer! Jeg tror simpelthen at de kan mærke, når man er lav på kaffebeholdningen, så kommer det bare promte :)

7 février 2021

Service i verdensklasse

Service i verdensklasse!
Det er så tydeligt at her gør man ALT for sine kunder, for det første er det mega lækker kaffe, men oplever man det mindste med kvaliteten, så bliver man mødt med venlig imødekommenhed for det. Info omkring din ordre kommer med det samme og leveringen er bare i top!
Kæmpe anbefaling!

3 février 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og miljørigtig emballage

Hurtig levering. Ok priser. God kaffe. Miljørigtig emballage. :)

2 février 2021

Hej Bo

Tak for dine flotte stjerner.
Det betyder mere for os end du tror. Skønt at læse at du kan lide vores hurtige levering, priser og vores kaffe. Ikke mindst at du sætter pris på, at vi er det miljørigtige valg :-)

Lina

Noté 3 sur 5 étoiles

Hurtig hjælp

Trukket dobbelt betaling og ikke modtaget kaffen efter 4 hverdage. Hurtig hjælp med refundering af beløb efter kontakt til servicemail. Sød og hjælpsom til at spore min pakke! Forhåbentlig snart lækker kaffe i min postkasse :)

1 février 2021

Hej Franciska

Det var godt at vi fandt en løsning på det.

Lina

Super god service..

1 février 2021

Hej Abdul

Tak for din flotte anmeldelse.

Det varmer så meget at læse at du kan lide vores service. Tak fordi du sætter pris på det.

Signe

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus