Copenhagen Coffee LabAvis

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Simpelthen den dårligste kop kaffe, som nogensinde har betalt for! Jeg køber en kaffe latte og en dobbelt espresso. Espressoen var nærmest ikke til at hælde ud af koppen, til min store ove... Voir plus

In Köln habe ich im Geschäft Copenhagen neben Gebäck auch ein Paket Espressobohnen (Ca ) erworben. Ich war von beidem begeistert. Online konnte ich dann den Kaffee bestellen, der aus Dänemark geliefe... Voir plus

L'entreprise a répondu

Klagede over noget sene leveringer som jeg hidtil havde oplevet og mangel på lynluk embalage. Fik herefter alt mulig lovning på at man ville bestræbe sig på at efterkomme begge mine ønsker bedre fre... Voir plus

L'entreprise a répondu

On my recent visit with my furry friend, I was greeted with open arms. The outdoor seating area is spacious and beautifully landscaped, making it a perfect spot for dogs and their owners. They even o... Voir plus

1. Torréfacteurs

Écrit par l'entreprise

Copenhagen Coffee Lab is a hand-craft coffee roastery, wholesaler, cafe and bakery chain founded in Copenhagen in 2013. Since 2013 have we marked our presence in Denmark and throughout Europe with 40+ cafes in Denmark, Germany, France, and Portugal.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

29 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kaffe I Københavns Lufhavn

Simpelthen den dårligste kop kaffe, som nogensinde har betalt for!

Jeg køber en kaffe latte og en dobbelt espresso.
Espressoen var nærmest ikke til at hælde ud af koppen, til min store overraskelse, var hele bunden af koppen dækket af kaffegrums.

Kaffe latten blev lavet over to omgange, da den første brændte på. Men det blev desværre ikke med et bedre resultat.
Branket mælk, og sur kaffe, igen fyldt med grums.

Jeg skal godt nok være kaffe trængende, for at skulle besøge jer igen.

Men det her kan simpelthen ikke være jeres standard.

6 juin 2026

Har lige købt en bolle med ost i…

Har lige købt en bolle med ost i lufthavnen. Super skuffende oplevelse og næsten en følelse af at blive snydt. Der var smør på 20 procent af bollen, det tyndeste lag og så var den så tør som de billigste boller fre netto. Friskbagt var det helt sikkert ikke. Øv.

9 mai 2026

Tørreste bolle nogensinde

29.04.26 om eftermiddagen, besøgte jeg for 1. gang CPH coffee lab.
Intet personale i caféen, måske på toilettet, hvilket der også skal være plads til, læs, der bør være min. 2 pers. på vagt.
Vi stod 3 kunder i kø og ventede i ca. 5 min.
Bestilte en cappuccino og en bolle med ost og skinke, og bad om at få den varmet, kaffen var fortrinlig, men bollen var så tør, at det støvede, når jeg tyggede den, og så til den vanvittige pris af 42 kr.
Næste gang køber jeg kun kaffen.

28 avril 2026

Beskidte borde, og rodet med affald.

God kaffe.
Caféen i lufthavnen.Men meget beskidte borde. De har ikke været tørret af længe. Vi og andre kunder måtte kigge efter hvor man kunne sætte sig, hvor der var nogenlunde rent.
Affald på flere borde.

25 avril 2026

Great Bread Roll, Unpredictable Coffee

I would rate the breadroll with cheese 5/5. But the coffee varies in quality.. great..burnt...weak.. coffee roulette.

I have also noticed the finished plates have a tendency to be left for a while, even after people have left. Maybe a dirty tray area could improve this experience.

28 février 2026

Besøgte i dag butikken på Østerbro

Besøgte i dag butikken på Østerbro.
Den flød med beskidt service, så vi måtte sætte os ved et bord fyldt med ting. Spurgte efter en klud,så jeg selv kunne rydde op og personalet så helt forvirrede ud. I den time jeg sad der, blev der ikke ryddet op. Personalet gik tomhændet ud af restauranten hver gang de serverede noget.
Matchen smagte godt, men var ikke varm nok.
92 kr for bolle og matcha er dyrt, så forventede et bedre produkt og mere styr på tingene i butikken .

30 décembre 2025

Hamburg Rindermarkthalle.

Mein Bruder und ich waren oft genug hier, aber jetzt reicht es. Die Unfreundlichkeit von ein bis zwei Mädels in diesem Laden ist mittlerweile so unerträglich, dass wir diesen Laden ab sofort so gut es geht vermeiden werden. Es ist eine absolute Frechheit, was hier geduldet wird – man fragt sich wirklich, ob der Laden überhaupt einen Chef hat oder ob dieser Kindergarten einfach machen darf, was er will.

Dazu kommt die handwerkliche Unfähigkeit: Es ist wohl zu viel verlangt, einen Milchkaffee oder Latte Macchiato heiß zu servieren. Ständig bekommt man nur kalte Plörre hingestellt. Dass es im Team auch Mädels gibt, die echt cool drauf sind, hilft da auch nicht mehr weiter – diese ein, zwei Leute vergiften die komplette Stimmung und ruinieren das Geschäft. Wir machen ab jetzt einen großen Bogen um diesen Laden.

14 décembre 2025

1 og 5 stjerner giver 3

Opdateret:
Efter denne anmeldelse fik jeg svar på mine spørgsmål. Det kræver et løft i stjerner.

1 og 5 stjerner giver 3

I får fem stjerner for jeres produkt. Det er så lækkert.

I får 1 stjerne for service/kommunikation.
Jeg har bestilt kaffe fredag d 28.11, som også er Black friday.
Jeres hjemmeside sider 1-2 dages levering og med forståelse for travlhed, så rykkede jeg først for en status torsdag d 4.12.

Jeg har endnu ikke hørt noget vedr hverken min bestilling eller min henvendelse.

Vil I give en status?

28 novembre 2025