1. Entrepreneur spécialisé dans les revêtements de sol
  2. Paysagiste
  3. Service d'affûtage

Écrit par l'entreprise

Hos Gulv og Have Specialisten tilbyder vi professionelle løsninger inden for både gulvarbejde og haveanlæg. Vi udfører alt fra gulvslibning og lægning af nye gulve til etablering af smukke og holdbare træterrasser. Inden for haveområdet tilbyder vi desuden anlæg og vedligeholdelse af blandt andet kunstgræs, grus og fliser, altid med fokus på kvalitet og et flot resultat. Som noget unikt tilbyder vi en fleksibel abonnementsordning i perioden fra 1. april til 1. september, hvor vi kommer ud én gang om ugen og sørger for løbende vedligeholdelse af jeres have – så den altid fremstår velplejet uden besvær for jer. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

6 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

4,2

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Super godt firma👌🏻 Udfører altid deres…

Super godt firma👌🏻 Udfører altid deres arbejde til perfektion og overholder alle tider! Kan helt klart anbefales.

16 juin 2026

Hej Jonas
Tusinde tak for at du valgte os til at udføre opgaven. Vi glade for du har haft en god oplevelse.
Med venlig hilsen

Virkelig flot arbejde

Virkelig flot arbejde ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️hurtigt og professionelt og virkelig flot lavet

20 avril 2026

Hej Sussie
Vi sætter stor pris på din fine anmeldelse, og er glade for, at I var glade og tilfredse med jeres lækre nyafhøvlede gulve 😊
Filip

Jeg fik slebet og behandlet mine gulve

Jeg fik slebet og behandlet mine gulve, og jeg er virkelig imponeret over resultatet. Arbejdet blev udført professionelt og med stor sans for detaljer. Gulvene fremstår som nye, og hele rummet har fået et markant løft.
Kommunikationen var god fra start til slut, og aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Der blev arbejdet effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samtidig blev der ryddet pænt op efter arbejdet, hvilket jeg satte stor pris på.
Jeg kan klart anbefale dette gulvslibefirma til andre, der ønsker et flot og holdbart resultat. Det er tydeligt, at de ved, hvad de laver, og går op i kundetilfredshed.

10 avril 2026

Hej Anja
Vi er utroligt glade og stolte over, at læse din meget fine anmeldelse. Vi bestræber os hver dag efter, at leverer et godt stykke håndværk. Vi håber i kommer til at nyde jeres hjem endnu mere med de nye flotte slebet gulve.
Filip

Vi havde Gulv & Have Specialisten ude…

Vi havde Gulv & Have Specialisten ude hos mine forældre til at ordne deres have, og vi er simpelthen så tilfredse med resultatet.

Super god service hele vejen igennem – han var virkelig nem at få fat på, fleksibel og god til at lave klare aftaler. Arbejdet blev udført professionelt, og haven ser nu fantastisk ud.

Kan klart anbefales!

15 avril 2026

Hej Celina
Vi er glade for, du og dine forældre har været glade for vores arbejde. Vi elsker, at vi kan få liv i haven igen og det hele spiller. Vi glæder os til, at komme ud til jer igen.
Filip

Flink ung mand der har styr på det han…

Flink ung mand der har styr på det han fikset mit gulv så det var så godt som nyt 💪🏽💪🏽

5 mars 2026

Hej Silas
Vi er utrolig glade for din anmeldelse. Det gør os glade og giver os endnu mere blod på tanden, når vi skal tilfredsstille vores kunder.
Filip

Fantastisk flot udførelse af det…

Fantastisk flot udførelse af det aftalte arbejde. Nem at komme i kontakt med og en super kundeservice. Kan klart anbefales herfra :)

9 avril 2026

Hej Mads
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med Gulv & Have Specialisten.