Giganci Programowania Avis

1 313
TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Łatwy sposób komunikacji, szybkie załatwianie spraw, przejrzysta strona. Jestem zadowolona z trenera Nataniela. Ma bardzo fajne podejście do dzieci, umie w miły, ale stanowczy sposób utrzymać dyscypli... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Niestety ja jestem zawiedziona. Faktycznie nachalne namawianie na zajęcia. Córka znudziła się po pół roku, chciałam zrezygnować po czym Pan zaproponował zmianę kursu na kolejne pół roku. Ale okazało s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Syn uczestniczył w zajęciach kilka lat. Przez cały okres wszelkie doświadczeniami z firmą były najbardziej pozytywne. Organizacja jest na bardzo wysokim poziomie, żadnych problemów technicznych. Świ... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Syn uczestniczył w zajęciach z programowania. Zajęcia prowadzone były w sposób zrozumiały dla dziecka a ewentualne niezrozumienia tłumaczone były na bieżąco i w sposób merytoryczny i zrozumiały przez... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre d'éducation

Écrit par l'entreprise

„Giganci Programowania to innowacyjna placówka, w której uczymy młodych ludzi między innymi: programowania, tworzenia gier komputerowych, aplikacji mobilnych, stron internetowych oraz grafik 3D, pomagając im zrozumieć i pokochać świat nowych technologii. Pasją do programowania chcemy dzielić się z dziećmi i młodzieżą, ponieważ wierzymy, że nauka programowania rozwija nie tylko umiejętności cyfrowe, dające lepszy start w przyszłość, ale - co ważniejsze - stymuluje rozwój logicznego i kreatywnego myślenia.”

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 76 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 313)

248 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Polecam szkołę

Bardzo polecam tę szkołę. Zajęcia są ciekawe i urozmaicone, a mój syn zawsze wynosi z nich nową wiedzę. Trener jest bardzo cierpliwy, pomocny i chętnie odpowiada na wszystkie pytania. Jako rodzic doceniam profesjonalną obsługę, rozsądną cenę oraz wygodną formę online, która pozwala zaoszczędzić czas i koszty dojazdów.

Dziecko zadowolone.

Dziecko zadowolone.. Rozwija swoje zainteresowania z radością.. osobiście jestem zadowolona z łatwej dostępności prowadzących szkolenie, czy kadra pracownicza (w sprawie np nadrobienia zajęć)..

Polecam Gigantów Programowania

Polecam Gigantów jako rodzic zauważyłam duże postępy w pracy z komputerem,więcej pewności siebie, umiejętności nabyte przydały się również na informatyce w szkole,trenerzy z super podejściem w każdej chwili gotowi by przesłać opinie o uczniu.Dobry kontakt z rodzicem co jest bardzo ważne ,polecam 👌

Profesjonalne podejście

Profesjonalne podejście, dużo praktycznej wiedzy i naprawdę dobra atmosfera. Wszystko jasno, konkretnie i z zaangażowaniem. Zdecydowanie polecam.

Giganci Programowania - NAJLEPSI

Mój syn 9 lat, w tej chwili jest na finiszu pierwszego roku z Gigantami Programowania i już jest zapisany na kolejny rok wspaniałych zajęć i przygody informatycznej. Syn ma umysł ścisły - bardzo rozwinął się "kierunkowo" informatyczno-matematycznie dzięki Państwa zajęciom. Uwielbia Wasze lekcje - czeka na nie, nie trzeba mu o nich przypominać :), wiele razy słyszę, jak rozmawia z kolegami mówiąc, że tego nauczył się na Gigantach Programowania. Zrozumiał, że może być coś ciekawszego niż YouTube i "puste" granie w gry komputerowe. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie nauczycieli. Obsługa techniczna/ obsługa klienta na najwyższym poziomie. Polecam gorąco Gigantów Programowania, bardzo dziękuję i do zobaczenia!!!

12 août 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Bardzo dobre zajecia i świetny kontakt

Giganci Programowania to świetne miejsce na rozpoczęcie przygody z kodowaniem. Program zajęć jest nowoczesny, a dzieci uczą się logicznego myślenia poprzez zabawę. Dobry kontakt z obsługą i jasne zasady.

19 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Giganci Programowania - najlepszym wyborem!

Wysłanie syna na kursy programowania online, było jedną z najlepszych decyzji edukacyjnych, jakie podjęliśmy. Kursy dały synowi praktyczny rozwój od podstaw do zaawansowanych projektów. Rozwinęły logiczne myślenie, a formuła online jest wygodna i bezpieczna.
Kursy z Gigantami Programowania to mądre wykorzystanie czasu przed komputerem: Zamiast bezmyślnego grania czy przeglądania internetu, syn od małego traktuje komputer jako narzędzie do tworzenia własnych projektów. Zyskał pewność siebie i dojrzałość w korzystaniu z technologii. Ma konkretną pasję, wartościowe umiejętności i świetny start w przyszłość. Zdecydowanie polecam takie zajęcia każdemu rodzicowi!

19 août 2026

Trzeci rok z Gigantami

Syn ma prawie 9 lat i już trzeci rok uczy się w Giganci Programowania. Poznał m.in. Scratcha, Minecraft Education i inne narzędzia. Bardzo odpowiada nam forma zajęć online, a syn jest zadowolony z lekcji i nauczycieli.

Na plus jest również bardzo dobry kontakt z klientem oraz sprawna i pomocna obsługa techniczna. Jedynym minusem jest dość częsta zmiana nauczycieli — w ciągu dwóch lat było ich trzech.

Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni i planujemy kontynuować naukę.

18 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Profesjonalni Trenerzy z dobrym…

Profesjonalni Trenerzy z dobrym podejściem do dzieci. Zawsze była możliwość odrobienia zaległych lekcji. Nie za duże grupy, w których Trenerzy mogą poświęcić uwagę każdemu z uczestników kursu. Syn zadowolony z kursu. Obsługa Klienta również bardzo pomocna w przypadku problemów czy zapytań. Polecam.

18 août 2026

Ponad 5 lat z Gigantami – Zaczęło się od zajęć, skończyło na pasji do Pythona

Zdecydowanie polecam Gigantów Programowania!

Mój syn rozpoczął zajęcia w Gigantach Programowania w lutym 2021 roku i przez kolejne lata przeszedł kilkanaście modułów, rozwijając swoje zainteresowania związane przede wszystkim z programowaniem w Pythonie. Można powiedzieć, że dorastał razem z Gigantami – zaczynał jako młody uczestnik, a z czasem jego wiedza, umiejętności i zainteresowanie programowaniem systematycznie rosły.

Od samego początku dużym atutem były dla nas zajęcia online. Były bardzo wygodne organizacyjnie, a jednocześnie nie odbierały dzieciom możliwości aktywnej nauki i kontaktu z prowadzącym. Co szczególnie ważne, poziom zajęć był odpowiednio dopasowany do umiejętności i wieku uczestników. Dzięki temu syn mógł rozwijać się w swoim tempie, bez poczucia, że materiał jest albo zbyt prosty, albo zdecydowanie poza jego możliwościami.

Ogromnym plusem była również różnorodność i atrakcyjność zajęć. Programowanie nie było przedstawiane jako sucha teoria, ale jako coś ciekawego, praktycznego i dającego możliwość tworzenia własnych projektów. Szczególnie dobrze wspomina zajęcia z Pythona, który z czasem stał się jego największym zainteresowaniem. To, co otrzymał podczas tych kursów, zdecydowanie spełniło jego oczekiwania i pozwoliło mu rozwijać prawdziwą pasję do programowania.

Na duże uznanie zasługują również organizowane przez Gigantów wyjazdy i kolonie. Syn brał w nich udział i za każdym razem wracał z nich z dużą ochotą oraz pozytywnymi wspomnieniami. Było to świetne połączenie nauki, rozwijania zainteresowań i dobrej zabawy, a także okazja do poznania innych dzieci o podobnych pasjach.

Z perspektywy rodzica szczególnie cenię to, że przez te wszystkie lata Giganci potrafili utrzymać jego zainteresowanie i sprawić, że chciał wracać na kolejne zajęcia. Ponad pięć lat nauki w jednym miejscu jest chyba najlepszym dowodem na to, że była to dla niego wartościowa i dobrze prowadzona przygoda.

Z pełnym przekonaniem polecam Gigantów Programowania każdemu rodzicowi, którego dziecko interesuje się technologią, programowaniem lub po prostu lubi tworzyć i odkrywać nowe rzeczy. To nie tylko nauka konkretnych umiejętności, ale przede wszystkim bardzo dobry sposób na rozwijanie zainteresowań i budowanie prawdziwej pasji.

10 août 2026

Świetne

Świetne, cierpliwe podejście trenerów do dzieci. Ciekawe tematy zajęć. 100% profesjonalizm

14 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo miła i profesjonalna obsługa

Jestem bardzo zadowolona z obsługi . Pani konkretnie i profesjonalnie udzieliła odpowiedzi na moje pytania, a moją sprawę załatwiła sprawnie i "sprytnie" , znajdując szybkie rozwiązanie . Doceniam bardzo jej zaangażowanie , takie podejście do klienta zasługuje na pochwałę.

13 août 2026

Giganci są super!

W projekcie Giganci Programowania uczestniczę od dwóch lat, a zajęcia są coraz ciekawsze i w ogóle się nie nudzą. Jeżeli chcesz rozpocząć naukę programowania, lub poszerzyć swoje umiejętności, a przy tym świetnie się bawić, to Giganci Programowania są dla Ciebie! Dodatkowo, za obecność, udział w konkursach lub aktywność na lekcjach zyskujesz punkty, które możesz wymieniać na fajne nagrody!

13 août 2026

Doskonała współpraca

Giganci to dla mnie 3 współpracujące elementy. Chyba najważniejsze są oczywiście kompetencje trenerów: nie tylko czysto techniczne ale też w prowadzeniu grupy i przekazywaniu wiedzy. W polaczeniu z dobrze przemyślnymi programami zajęć daje to świetne efekty. Po roku widać rozwój małego kursanta :) (Wielkie pozdrowienia dla pana Tomka).
Drugi element to świetnie zaprojektowana platforma. To chyba nie powinno dziwić, biorąc pod uwagę branżę, ale ogarnia wszystko: kalendarz zajęć, dostęp do materiałów, wygodne umawianie na odrabianie zajęć, panel dla kursanta i rodzica. Do tego mailowe przypomnienia o terminach. Krótko mówiąc - działa i działa dobrze.
Ostatni element, wcale nie najmniej ważny, to komunikacja z doradcami (wielkie pozdrowienia dla pani Palomy), którzy są serio zaangażowani i po ludzku sympatyczni.
Nie lubię pisać laurek w opiniach, ale tu chyba inaczej nie mogę :)

10 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Z Gigantami jesteśmy już kilka lat

Z Gigantami jesteśmy już kilka lat. Syn bardzo polubił zajęcia i z przyjemnością regularnie na nie uczęszcza. Lekcje stoją na wysokim poziomie merytorycznym oraz prowadzone są w miłej atmosferze. Firma ciągle dopasowuje swoją ofertę do najnowszych trendów, które w świecie technologii są bardzo dynamiczne. Polecam!

12 août 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus