Wat een heerlijke girls trip naar de Champagnestreek! 🥂✨ Van 10 tot 13 juli heb ik samen met een leuke groep meiden genoten van een waanzinnig weekend. Vanaf het eerste moment hing er een fi... Voir plus
Hele leuke ervaring! In Maart naar Sevilla geweest. Leuke tijd gehad en nieuwe lieve leuke meiden mogen leren kennen. Niet twijfelen en gewoon doen.
12 dagen Thailand en ontzettend genoten! Heel veel leuke, mooie en bijzondere dingen gezien zowel gepland door Girlstrips als in onze vrije tijd zelf uitgezocht maar we hebben ons ook heerlijk vermaa... Voir plus
Ging iets fout met korting toepassen. Werd gelijk toegepast en opgelost. Super service
Girls Trips organiseert Girls Only Groepsreizen voor girls van 21-35 jaar.
Pays-Bas
- info@girlstrips.nl
- girlstrips.nl
Demande des avis aux clients
Ik heb een geweldige reis gehad met…
Ik heb een geweldige reis gehad met girls trips! De reisleidster had de reis goed georganiseerd en vooraf alles goed uitgezocht. Ik heb een reis gehad die ik nooit ga vergeten met een hele gezellige meidengroep!
Zeer tevreden
Het contact was vanaf het eerste moment meteen gezellig! Duidelijke info en snel antwoord op vragen. Kan niet wachten om samen op reis te gaan!
Super leuk idee!
Super leuk idee! Een andere manier van mensen leren kennen! Goed geregeld en lekker hapjes! Echt een aanrader!

Het was super leuk !!!
Het was super leuk !!!! Heb hele leuke meiden leren kennen en ik kan niet wachten om meer events van girls trip bij te wonen - xoxo

Was gezellig
Was gezellig, was een klein beetje rommelig de speeddate met wisselen voor de rest was het wel goed regelt

Réponse de Girls Trips
Ik had vandaag een speeddate event bij…
Ik had vandaag een speeddate event bij girlstrips , we kregen lekker eten er was een leuke dagindeling en ik heb leuke nieuwe meisjes ontmoet het was een leuke ervaring !