Giro di KiKa was een event waar ik veel voldoening aan heb beleefd. 1) Het belangrijkste natuurlijk om door mijn deelname aan de Giro di KiKa een bijdrage te hebben geleverd aan de strijd tegen k... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wat een onvergetelijke week hebben wij gehad. Super om deelgenoot te zijn van het Kika-team. Er werd gezorgd alles wat je nodig hebt op de campsite, die ik mede door de inzet van alle vrijwilligers 5... Voir plus
Ik heb dit jaar de gehele Giro di KiKa gereden. Vanaf aankomst in Predazzo voelt het als 1 grote familie. Werkelijk alles en iedereen is daar om je in de watten te leggen. Het enige wat je zelf moet d... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Giro di KiKa is een prachtig wielerevent voor kinderen met kanker. Fiets van 18 tot en met 23 juni 5 epische etappes in 6 dagen en maak een verschil voor kinderen met kanker. Liever 1 dag fietsen? Geef je dan alleen op voor Giro di KiKa Classico en beleef op vrijdag 23 juni een onvergetelijke dag!
Coordonnées de contact
Amsterdam, Pays-Bas
- girodikika.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Goed georganiseerd en een heel…
Goed georganiseerd en een heel bijzondere gebeurtenis
Super uitdaging voor uitermate goed…
Super uitdaging voor uitermate goed doel. Sportiviteit, lief en leed delen, ondersteund door een organisatie die week perfect heeft voorbereid en ondersteund.
Wat mij betreft de beste optie om KiKa…
Wat mij betreft de beste optie om KiKa te steunen met een sportieve prestatie. Professionele organisatie met het hart op de juiste plaats. Gaat pragmatisch met uitdagingen om, klantgericht en stellen alles in werking om deelnemers te ontlasten en te vermaken. Stimuleren je om jouw actie zo goed als mogelijk te laten slagen.
Fantastisch evenement
Fantastisch evenement. Top geregeld. Gegarandeerd mooi weer en sport emoties voor een uitermate goed doel.
Echt iets voor je bucketlist!
Een geweldige ervarig: emotioneel, pittig, uitdagend, prachtig landschap, sublieme organisatie, gedreven vrijwilligers en een zeer goede ondersteuning vóór, tijdens en na de etappes.
Echt iets voor je bucketlist!
Maar bovenal help je mee aan de doelstelling van Kika om nagenoeg alle kinderenkanker in de toekomst te kunnen genezen.
Jan - Team Renzo - 2018
Indrukwekkend fiets event door Italië
Indrukwekkend fiets event door Italië, omdat je door een mooie streek fietst EN omdat je voor een heel inspirerend doel fietst! De sessies 's avonds waarin aandacht besteed wordt aan ernstig zieke kinderen zijn best heftig af en toe. Maar juist daardoor wordt een band gesmeed tussen fietsers en teams. Wij strijden allemaal met elkaar voor kinderen met een erstige ziekte!
Supergave fietservaring!!
Giro di KiKa; 'a life changing experience'
Giro di KiKa is een 'life changing experience'!
In 6 dagen zoveel verschillende plekken, uitzichten, beklimmingen, afdalingen.... Fenomenaal mooi!
Dit jaar andere plannen, maar het was niet de laatste keer.
Los van alles wat er in 2018 gebeurde tijdens GdK; Wel dik €500.000,- opgehaald voor KiKa! Trots op!
groet, Jan Zwiers
Feit dat editie 2019 mijn 5e editie is…
Feit dat editie 2019 mijn 5e editie is zegt waarschijnlijk al veel over mijn ervaring van Giro di Kika.
Een prachtig georganiseerd evenement met uiteraard een super mooi doel KIKA.
Als fietser heb ik de voorgaande 4 edities ervaren als bijna een prof, ik zeg altijd ik hoef alleen maar te fietsen rest is top geregeld.
Waarom ik mee doe voor de 5e keer? ik kan geen reden verzinnen om het niet te doen :)
See you in Toscane :)
Giro di KiKa, 3x is scheepsrecht
Giro di KiKa, met 2 op mijn naam en de derde in aankomst weet ik waar ik het over heb en waar ik het voor doe. Samen met gelijkgestemden (en dat merk je onderweg!) een schitterende tocht met het besef dat we het doen voor die 95% genezingskans. Het is niet eenvoudig, als fietser nog steeds een eitje vergeleken met de zieke kinderen. De voldoening is groot bij de finish, zeker als je dan ziet aan welk bedrag voor KiKa je hebt mogen bijdragen.
Fantastische organisatie!
Fantastische organisatie!
Uiterst goed verzorgd evenement, goede begeleiding in het voortraject en de juiste aanpak achteraf om het voor de volgende jaren te verbeteren!
Eén van mijn mooiste ervaringen
Laat ik met het belangrijkste beginnen: je doet het voor kinderen met die vreselijke ziekte. Door jouw bijdrage maak je de kans op genezing weer een stapje groter. En iedere bijdrage telt!
Maar als je deze bijdrage wilt leveren op een onwijs gave manier, doe dan mee aan Giro di KiKa in Italië. In 2018 heb ik zelf meegedaan. Ik fiets zelf pas 3 jaar en heb heel hard getraind voor dit evenement. En ja, het is echt heel zwaar. Je komt jezelf heel vaak tegen, dan zijn er weer andere fietsers die je aanmoedigen om door te gaan. En andersom ook. Je fietst niet alleen, maar tijdens de eerste dag is er al een hecht Giro di KiKa team waarmee je op pad gaat. En de routes? Echt fantastisch. Wat is Toscane en Umbrië toch mooi. De routemakers hebben echt de mooiste plekjes weten te vinden. Onderweg is er een uitstekende verzorging en 's-avonds speciale maaltijden voor de fietsers met een mooi avondprogramma.
Als jij je als fietser een keer wil inzetten voor een fantastisch doel, schrijf je dan in voor Giro di KiKa in Italië.
Je moet natuurlijk ook geld ophalen voor KiKa. Als jij verteld wat jij gaat doen en voor welk doel je dit doet, dan krijg je altijd positieve reacties en donaties.
Wat betreft te organisatie, ik zou niet weten wat ze nog beter zouden kunnen doen. Alles is van A-Z geregeld. Je moet alleen zelf nog even naar Italië rijden.
Perfecte organisatie en geweldige sfeer
Állemaal met het zelfde goede doel onderweg van camping naar camping met perfecte organisatie en supergoede sfeer. Ik ga dit jaar weer!
in 2017meegedaan
in 2017meegedaan. Het enthousiasme van de organisatie en vrijwilligers kent geen grenzen !! De route is ongelooflijk mooi en goed uitgezet. De hulp onderweg is super. Mensen worden weer één met elkaar en zijn bereid dat extra beetje te doen voor elkaar. Zonder meer een super evenement met een heel mooi doel.
En savoir plus sur les différents types d'avis.