Lisez les avis des autres
Vi fik fotograferet vores lille søn på 7,5 måned, og han følte sig hurtigt tryg ved Gitta og kameraet. Hun var virkelig behagelig, nærværende og energisk og havde hele tiden mange idéer til, hvordan v... Voir plus
Vi har fået taget de fineste familie billeder hos Gitta! Gitta tog sig tid til at lære børnene lidt at kende mens hun pakkede sit udstyr ud og fik os alle til at føle os super trygge i hendes se... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi fik taget helt fantastiske billeder. Gitta kom ud og tog billeder af HELE familien. Mine forældre, mine to søskende med vores ægtefæller og alle vores fire børn og selv mine forældres hund lykkedes... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Jeg fanger glæder i livet med skønne naturlige billeder af dine børn, din familie og de store begivenheder i dit liv. Om det er fødsel, bryllup, barnedåb, konfirmation eller blot en helt almindelig fotografering, så indkapsler jeg nuet og hjælper dig med at nyde øjeblikket for altid.
Coordonnées de contact
Damhusdalen 72, Rødovre, 2610, Danemark
- foto@gittafriis.dk
- gittafriis.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Bedre end fem stjerner!
Jeg kan på det varmeste anbefale fotograf Gitta Friis. Gitta har foreviget min familie og jeg på stranden, og resultatet blev et galleri fyldt med de fineste billeder af vores familie. - En helt igennem god oplevelse fra start til slut, både for børn og voksne. Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger hende!
Gitta fanger de helt særlige øjeblikke
Gitta fanger de helt særlige øjeblikke. Jeg har brugt hende flere gange og det er de fineste billeder vi har modtaget.

Réponse de Gitta Friis - Fotograf
Super fin oplevelse med at få taget…
Super fin oplevelse med at få taget familiebilleder - og resultatet var så godt.
Hyggelig session med Gitta
Så hyggelig en session med Gitta!
Hun fangede så mange fine øjeblikke sammen med vores børn. Selvom vi følte vores børn var kaotiske er galleriet endt med at være så fint og vi endte med at tilkøbe hele galleriet fordi alle billeder var gode! Kæmpe anbefaling.

Réponse de Gitta Friis - Fotograf
Fantastisk og nærværende fotograf!
Vi har fået taget billeder af Gitta flere gange, og vi er aldrig gået skuffet derfra. Måden hvorpå hun får børnene til at føle sig i trygge rammer, så hun kan indfange de mest fatastiske og naturlige billeder er bare virkelig skønt. Vi værdsætter virkelig de billeder vi har fået taget af Gitta, og ved at vi helt sikkert kommer til at bruge hende igen.

Réponse de Gitta Friis - Fotograf
Tak for at forevige vores store dag
Vi fik taget de smukkeste billeder af Gitta til vores bryllup. Hun var med i kirken, tog portrætter på gåturen hjem til receptionen og var med til receptionen og tog stemningsbilleder. Hun gjorde det behageligt, nemt og sjovt at få taget portrætter og billeder er simpelthen så smukke. En kæmpe anbefaling herfra!

Absolut fantastisk
Fantastisk dygtig, sød og nærværende fotograf. Gitta tog billeder af os på vores bryllupsdag. Gennem hele forløbet op til, følte vi os trygge og glade for vores valg. På dagen var hun “fluen på væggen” til vielsen, hvor hun fangede de smukkeste billeder af os og gæsterne. Efterfølgende blev vi som brudepar fotograferet af Gitta - den tid alene som par (med fotograf) var magisk. Vi fik tid til at se hinanden i øjnene og mærke lykkerusen sammen - og den følelse fangede Gitta i sine mageløse billeder.
Vi er ikke vant til at posere, og Gitta formåede at hjælpe os til at “posere” uden det blev påtaget - så smukke og naturlige billeder, hvor kærligheden stråler ud af os.
Vi er utroligt tilfredse, taknemmelige og glade for at det netop blev Gitta, som fangede og forevigede vores store dag. Det er fotos vi vil glæde os over at se resten af vores liv.
Kæmpe stort tak Gitta.

Réponse de Gitta Friis - Fotograf
Gitta formåede at gøre en meget svær og…
Gitta formåede at gøre en meget svær og særlig situation, for os som familie, til noget helt specielt. Hun fik virkelig fanget de der helt særlige øjeblikke, der er i en familie. Kærligheden og glimtet i øjet. Jeg er meget taknemmelig og hun har mine varmeste anbefalinger!

Réponse de Gitta Friis - Fotograf
Nærværende og engageret fotograf, der fanger de bedste øjeblikke 🥰
Endnu engang, har vi haft fornøjelsen af at få taget billeder af Gitta. Denne gang var en familiefotografering ude i naturen, og det var et rigtigt dejligt sted hun havde fundet. Vores datter var på daværende tidspunkt 8 mdr og var desværre ikke i det bedste humør, da hun ikke gad sove på vej til fotograferingen. Heldigvis fik Gitta stadig fanget en masse smil hos hende, og momenter hvor hun var i rigtig god kontakt med enten mor eller far. Vi er sindssygt glade for resultaterne, så vi endte med at købe hele albummet - for hvem kan kun nøjes med 10 😂😍❤️ igen, kan vi virkelig anbefaling Gitta ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ en nærværende, varm og tryg fotograf hele vejen igennem, lige fra kommunikation, til selve fotograferingen og efterfølgende.

Réponse de Gitta Friis - Fotograf
Den mest fantastiske fotograf til vores bryllup som er yderst professionel.
Vi havde den store fornøjelse at have Gitta som fotograf til vores bryllup og vi kan ikke beskrive med ord, hvor taknemmelige vi er for det valg.🥹
Fra første kontakt viste Gitta professionalisme. Hun var lydhør over for vores ønsker, kom med gode input og fik os til at føle os trygge og i de allerbedste hænder –allerede inden vores store dag.
På selve bryllupsdagen formåede Gitta at være fuldstændig nærværende, men samtidig diskret. Hun faldt naturligt ind i selskabet og som mange af vores gæster nævnte efterfølgende, hvor imødekommende, behagelig og sjov hun var at have med på dagen.🥹
Men det, der virkelig gjorde indtryk, var resultatet. Vi har modtaget de smukkeste billeder og ikke kun af os som brudepar, men også af vores gæster, af stemningerne, af detaljerne og de små øjeblikke, som ellers så nemt forsvinder i minderne.
Gittas billeder fortæller historien om vores dag som rørte os dybt. Vi har grinet og fældet tårer, da vi så dem igennem og vi ved, at vi kommer til at vende tilbage til dem igen og igen.
At vælge Gitta som fotograf var en af de bedste beslutninger, vi tog i planlægningen af vores bryllup. Hendes blik for stemninger og ægte øjeblikke er helt særligt, og hun formår at kombinere det med en rolig og tillidsfuld tilgang, som gør hele oplevelsen tryg og meget personlig.
Vi kommer helt sikkert til at bruge Gitta igen, næste gang måske til familieportrætter – for vi ved, at vi er i de bedste hænder.
Vi kan på det varmeste anbefale Gitta til alle, der ønsker en fotograf med både stor faglighed og et hjerte, der brænder for sit arbejde. Hun har givet os minder, vi vil værdsætte resten af livet. ❤️

Réponse de Gitta Friis - Fotograf
Picasso-session kan klart anbefales!!! :)
Vi var forbi Gitta til en picasso-session med min dreng på 1,5 år. Gitta havde sat lærred, maling og sat scenen, så Kalle og jeg bare kunne gå i krig med at lege med malingen. Det var så sjovt at se Kalle lege - og Gitta har simpelthen fanget de fineste øjeblikke af os. De varmeste anbefalinger til Gitta som fotograf - hun er virkelig sød, nærværende og professionel.

Mini Picasso
Vi var til et af Gittas "Mini Picasso" shoots, hvor man får lov til at male på et hvidt lagen og et barn på hver deres lærred, og det var den fineste oplevelse! Mine børn, som normalt er meget tilbageholdende og generte, havde en fest, og det var SÅ fedt at kunne gå amok med fin maling. Gittas setup var smukt og gennemført, og hun er så sød og legende, så både voksne og børn føler sig trygge! Resultatet er også helt fantastisk, hun har virkelig fanget OS og vores bånd og samspil helt perfekt, er så glad for billederne. Bonus at man kunne komme ned og skylle sit tøj op bagefter og skifte til rent, haha! Samt at man får sine børns små malerier med hjem <3
Vil bestemt anbefale alle at skrive sig op til en Mini Picasso session, sikke en dejlig og unik fotografering!

Réponse de Gitta Friis - Fotograf
Fantastisk fotograf, fotografering og billeder
Vi havde et super fotoshoot med Gitta. Hun gjorde hurtigt børnene trygge og tilpassede det hele omkring vores familie og lokation. Hun fanger naturlige og legende stunder og billederne levede bestemt op til vores forhåbninger.
Gitta får en kæmpe anbefaling fra os.

Réponse de Gitta Friis - Fotograf
Der er en grund til vi bliver ved med…
Der er en grund til vi bliver ved med at komme tilbage og få taget billeder af Gitta - simpelthen fordi det er en fantastisk oplevelse for os alle i familien og billederne er helt fabelagtige.

Réponse de Gitta Friis - Fotograf
Super Dygtig! Vi havde en suveræn oplevelse med Gitta!
Vi havde en suveræn oplevelse med Gitta!
I forbindelse med vores graviditet nåede sin vejs ende, fik vi skudt en masse smukke billeder af dygtige Gitta. Resultat heraf var over forventning.
Først et Shoot i det fri med flot naturlig baggrund efterfulgt af et hjemmeshoot i rolige og vante omgivelser som gjorde det hele til en behagelig oplevelse!
Jeg kan bestemt anbefale hende som fotograf til projekter som familie portrætter eller blot for at skabe nogle minder fra en smuk tid - præcis som vi gjorde 🫶

Réponse de Gitta Friis - Fotograf
Super skøn fotograf - varmeste anbefaling :-)
Jeg kan på det varmeste anbefale Gitta til at forevige en god stund og skabe nogle skønne billeder. Min datter var på daværende tidspunkt lige ved at nærme sig 2 mdr, så det var ikke længere et nyfødt shoot, men heller ikke et helt “klassisk” familie/barn. Gitta tilpassede shootet til min datter og jeg, så vi fik nogle super dejlige og unikke billeder ud af det. De faldt i rigtig god jord hos familien her til jul og vi glæder os allerede til foråret/sommeren, hvor vi igen skal have taget billeder af Gitta, denne gang hele familien. Ydermere nyder vi at følge med på de sociale medier, hvor Gitta deler en masse super tips og ideer, blandt andet til, hvordan man kan forberede sig. Jeg sender mine varmeste anbefalinger, tak for en rigtig god oplevelse :-)

Réponse de Gitta Friis - Fotograf
De fineste billeder og varm anbefaling af Gitta
Vi har igen i år benyttet os af Gitta til julegave-fotos. Og hun sikrede, som altid, de skønneste billeder, der skabte stor glæde hos familien og os selv. 😍
Kan på det varmeste anbefale Gitta ☺️

Réponse de Gitta Friis - Fotograf
Havde en uforglemmelig oplevelse!
Havde en uforglemmelig oplevelse!
Var så heldig at Gitta havde tid, lyst og mod på at “lege” skjult fotograf da jeg skulle fri til min kæreste!😊
Blev de bedste billeder man kunne ønske sig, super professionelt arbejde af Gitta og er med på nogle vilde ideer!
Kæmpe anbefaling herfra og er ikke sidste gang vi skal samarbejde med Gitta.😁

Familie fotografering
Vi har fået taget de fineste familie billeder hos Gitta!
Gitta tog sig tid til at lære børnene lidt at kende mens hun pakkede sit udstyr ud og fik os alle til at føle os super trygge i hendes selskab.
Inden fotograferingen gjorde vi brug af Gittas mange fine tips hun dele ud af på hendes SoMe som blandet andet hvordan vi skulle forberede vores børn og hvilke farver tøj man kan gå efter.
Alt i alt en virkelig god og tryg oplevelse for hele familien og nu med nogle flotte minder rigere 🩷

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.