Jeg kan på det varmeste anbefale fotograf Gitta Friis. Gitta har foreviget min familie og jeg på stranden, og resultatet blev et galleri fyldt med de fineste billeder af vores familie. - En helt igenn... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi har fået taget de fineste familie billeder hos Gitta! Gitta tog sig tid til at lære børnene lidt at kende mens hun pakkede sit udstyr ud og fik os alle til at føle os super trygge i hendes se... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Jeg fanger glæder i livet med skønne naturlige billeder af dine børn, din familie og de store begivenheder i dit liv. Om det er fødsel, bryllup, barnedåb, konfirmation eller blot en helt almindelig fotografering, så indkapsler jeg nuet og hjælper dig med at nyde øjeblikket for altid.
Coordonnées de contact
Damhusdalen 72, Rødovre, 2610, Danemark
- foto@gittafriis.dk
- gittafriis.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Gitta har min varmeste anbefaling 🤍
Gitta har min varmeste anbefaling 🤍
Min søn og jeg skulle have taget billeder i skumringstiden. Min søn er ikke stor fan af fotografer men Gitta er SÅ børnevenlig. Han fik fx lov at sidde hos hende imens han fik lov at tage billeder af mig, så han kunne se hvad det var. Hun havde også et tæppe med vi kastede med og bare så sød! Billederne blev fantastiske og hun fanger ikke bare gode portrætbilleder men stemninger og close ups man ikke selv havde tænkt på fx af at man holder i hånd eller med fokus på den blomst barnet har samlet.

Réponse de Gitta Friis - Fotograf
Vi havde en fantastisk oplevelse med…
Vi havde en fantastisk oplevelse med Gitta. Hun var virkelig dygtig til at fange nogle fantastisk naturlige øjeblikke af vores familie. Billederne er blevet magiske og hun får vores varmeste anbefalinger.

Réponse de Gitta Friis - Fotograf
Gitta er en helt fantastisk fotograf
Gitta er en helt fantastisk fotograf. Hun forstår at fange lige præcis de rigtige øjeblikke. Hun er nærværende og behagelig og forstår at åbne op for børn (og voksne) så de bare kan slappe af og være naturlige.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg booker en fotosession hos Gitta.

Virkelig fantastisk fotograf
Virkelig fantastisk fotograf! Meget behagelig, og vi følte der var al tid i verden. Vores søn på 4år legede sig igennem, og bemærkede slet ikke kameraet. Billederne taler for sig selv, og er helt magiske! Kæmpe anbefaling herfra!

Réponse de Gitta Friis - Fotograf
Gitta kan klart anbefales som bryllupsfotograf
Vi var glade for at vi valgte lige netop Gitta til at tage billeder til vores bryllup. Hun er meget lydhør, smilende og let at kommunikere med. Vi vil klart anbefale Gitta

En varm anbefaling <3
En kæmpe varm anbefaling til dig, som overvejer at booke Gitta.
Vi har selv booket hende til nyfødte billeder, familiebilleder og til vores bryllup.
Hun formår at få dig til at slappe af, så det ikke føles opsat. Hun skaber en rolig stemning, og vores datter er meget tryg ved hende.
Hun fanger altid nogle magiske øjeblikke!
Til vores bryllup var hun fluen på væggen, og fangede de mest fantastiske og rørende billeder man som brudepar kun kunne håbe på.
Vores gæster roste hende til skyerne, og flere af vores gæster har selv booket hende til familiebilleder og bryllupper efterfølgende! <3
Vi elsker Gittas stil, hende nærvær og så er hun så sød og får 5 stjerner <3
Super oplevelse og fantastiske billeder
Vi havde en super god oplevelse med Gitta Friis og har nu nogle fantastiske billeder. Jeg og min forlovede fik taget nogle billeder hjemme hos os selv. Jeg har aldrig prøvet at blive fotograferet før, og Gitta var så hjælpsom og fik skabt en rigtig god stemning. Så mange tak for det 😍
Fantastisk opleves
Sødeste Gitta var så god og professionel. Hun gjorde meget ud af, at få vores to piger på 1 og 4 til at føle sig trygge, så vi alle fik den absolut bedste oplevelse. Hun var så god til at guide og komme med ideer. Vi er så glade for det endelig resultat, der er blevet endnu bedre end vi havde håbet på. Vi har allerede booket til næste gang :-)
En kæmpe anbefaling her fra <3
Gitta er super dygtig
Gitta er super dygtig til at guide og vejlede, til hvordan man skal stå og gøre, for at tage sig bedst ud.
Vi har modtaget de flotteste konfirmations og familie billeder.
Det var en hyggelig oplevelse, med vildt gode billeder til følge. Vi kommer helt sikkert til at bruge hende igen.
Vi havde en helt fantastisk oplevede…
Vi havde en helt fantastisk oplevede med Gitta da hun var forbi til en hverdags fotografering med børnene🙏🏻🤩
Hun er så sød og god til at knytte sig til børnene så de slapper af og er naturlige i deres udfoldelser.
Kan varmt anbefale en fotografering med Gitta.
Meget flot og meget søde billeder
Meget flot og meget søde billeder! Helt klart anbefale herfra mig
Utrolig nærværende og fantastisk til de gode øjeblikke! 😍
Vi havde Gitta ude til fotografering af vores mødregruppe 😍
Gitta var så god til at fange de små øjeblikke som er guld værd, som man ikke til hverdag får et billede af! Hun var så god med de små, og fik fanget nogle rigtig gode billeder!
Jeg vil helt klart anbefale Gitta, man blev hurtigt tryg i hendes selvskab, hvilket både hjalp på mig og baby
Behagelig og omsorgsfuld fotografering
Vi har fået taget ligestyle/ulvetimebilleder af søde Gitta! Og hun tog børnene med storm, og de følte sig straks trygge og ville allerhelst havde hende med til at lege og være en del af familien. Kæmpe anbefaling. Og de fineste billeder vi har fået. Det er guld!
Gitta tager de skønneste billeder
Gitta tager de skønneste billeder. Hun har hjulpet os med både vielses og familiebilleder og det er altid en fornøjelse. Stor anbefaling.
Tryg oplevelse for baby og virkelig gode billeder
Vi fik fotograferet vores lille søn på 7,5 måned, og han følte sig hurtigt tryg ved Gitta og kameraet. Hun var virkelig behagelig, nærværende og energisk og havde hele tiden mange idéer til, hvordan vi kunne tage billederne. Det var sjovt og helt nede på jorden, og alle billederne blev bare mega gode og over forventning, virkelig flot lys og redigering også! Vi vælger helt sikkert Gitta igen en anden gang, TAK 🙌🏼
Fantastisk fotograf og fantastiske billeder
Gitta kom hjem til os og tog billeder af vores familie - min mand og jeg og vores lille datter på 4 måneder. Det var sådan en fin oplevelse og vi elsker de billeder der kom ud af det. Så TAK til Gitta!
Perfect wedding photographer
Gitta was professional, sweet, energizing and has a perfect eye for great background, atmospheric and detailed portrait photos. All email exchanges/meetings and the photo shoot on the day of our wedding were great! We couldn't be happier with her and her pictures!
Tid, nærvær og tryghed = fantastiske billeder
Vi fik taget helt fantastiske billeder. Gitta kom ud og tog billeder af HELE familien. Mine forældre, mine to søskende med vores ægtefæller og alle vores fire børn og selv mine forældres hund lykkedes med at se søde ud samtidigt på et og samme billede. en kæmpe bedrift, som kun lykkedes på grund af Gittas tålmodighed og evne til at få selv den mest nervøse model til at slappe af. Vi elsker hendes billeder og vil benytte hende igen og igen. Kan ikke anbefale hende nok.
Gitta fanger det naturlige!
Gitta er en stjerne! Hun har talent for det hun laver!
Hun får os alle til at føle os godt tilpas og mine unger elsker hende - hun kan altid få dem til at grine og det er bare de naturlige glimt, som er de bedste 🙂
Og kan Gitta bare - fange det naturlige!
Hun har altid været en stjerne i min bog, men det her fotografering - sikke et talent ❤️
Gitta er utrolig professionel og vanvittig dygtig fotograf
Gitta er utrolig professionel, og vanvittig dygtig fotograf. Vi er vilde med hendes naturlige tilgang til det ikke skal være “opsat “ men naturlige situationer ofte giver de bedste resultater og det gjorde det også til vores bryllup! Gitta har formået at få alle de vigtige øjeblikke med til trods for man ikke bemærkede hun var der. Tak for de smukkeste billeder. Jeg skal aldrig bruge andre
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.