Glas efter mål - jeg skulle bruge en glasplade til at ligge ovenpå et ujævnt, rektangulært træbord, og krydsede fingre da jeg sendte målene afsted over nettet sammen med en lille tusse. 3 uger sener... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte, betalte, og fik leveret ubeskadiget til tiden. Mærkelig verden at det giver man 5 stjerner, men jeg var fint tilfreds

Bestilte et 3 mm hærdet glas på mål til min havepavillon..alt var som det skulle være og pakket på en virkelig sikker og god måde på en en palle...Tusind tak. Desuden er de billigst med pris på varen... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har tidligere handlet en del ruder på mål hos Glasbutikken. Det er dog halvandet år siden sidst. Jeg stod dog og manglede nogle to-lags termoruder endnu engang og måtte konstatere, at de på halvandet... Voir plus

1. Boutique de vitrerie et miroiterie
  2. Marché de matériaux de construction
  3. Grossiste en matériel de construction
  4. Magasin de bricolage

Écrit par l'entreprise

På Glasbutikken.dk finder du et stort udvalg af glas og termoruder skåret på mål. De fleste produkter er danskproducerede, hvilket sikrer høj kvalitet og korte leveringstider. Vores glasplader fås i mange varianter, herunder klart, farvet, opalt, energiglas og lydglas. Glasset kan skæres præcist efter dine ønsker og leveres med polerede kanter for et pænt og sikkert finish. Vi tilbyder også hærdet og lamineret glas for ekstra sikkerhed. Termoruder fås som både 2-lags og 3-lags med lave U-værdier og kan kombineres med forskellige glastyper. Vi leverer også stænkplader, spejle og glasværn til altaner og trapper i tilpassede mål. Kontakt os for rådgivning eller specialløsninger.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Bestilte en rude i hærdet glas

Bestilte en rude i hærdet glas. med aftalt levering 1,5 uge efter. Glasset blev skadet af leverandøren så fik en ny dato en uge efter hvor glasset stadig ikke dukkede op fik dagen efter en sms på at det også var skadet.
Efter en del kontakt med glasbutikken fik jeg så en ny dato til ugen efter igen, men så dukkede en fragtmand op med min rude samme dag som jeg havde fået beskeden.
Glasbutikken har været flinke og hjælpsomme igennem hele forløbet man har altid kunne komme igennem på telefonen,- Men få dog lidt bedre styr på jeres leverandører og logistik samt en anelse hurtigere informations formidling.

19 mai 2020

vælg en anden levendør hvis du skal havde slået glas. Meget elendig service

Havde bestilt en glasplade i hærdetglas, men da de leveret den var den ikke skåret efte de bestilte mål, da jeg så afleverer den tilbage på det lager jeg havde hente den kunne ham der tog mod den godt se den ikke var skåret rigtigt den var for smal, som firmaet først havde ikke troede på, uden at havde set glasset.
Jeg skriver til firmaet under en have Time efter jeg har afleveret glasset, at jeg så vil havde et nyt, men det godt måtte være lidt kortere, det kan så ikke lade sig gøre da det er sat i produktion ? (Ska” man tro på det ?) Det var dem som i første omgang uden at havde set noget fastslog at det var skåret rigtigt efter de bestilte mål.) Jeg skriver at jeg så er villig til at betale for det bliver skåret lidt korter men sammenhøjde. Og så komme svaret det kan de godt men så er det et helt nyt glas til fuld pris, det kan man hvis ikke kalde service men MEGET dårlig service. Jeg vil derfor anbefalede alle skal i havde skåret glas, så find en ander leverandør.

3 octobre 2018

En skuffende oplevelse at handle med Glasbutikken

Bestilte en rund glasplade til at lægge i et gulv. Samtidig en sugekop og en silikonestrimmel til brug dertil. Det hele skulle til Frankrig.
Nemt at afgive ordre. Derefter gik meget galt og kommunikationen var altid at jeg måtte henvende mig, de var aldrig på forkant med information fra Glasbutikken.
Hvad skete:
- forsinkelse på næsten 4 uger med leveringen. Så sent som 2 dage før fik jeg at vide at leveringen forventedes at holde. Dagen før fik jeg så en mail at der var en forsinkelse som nævnt!
- jeg anmodede om at vi fandt en måde at sende glasset til Frankrig på i stedet for først at sende det til en adresse i DK, hvorefter jeg skulle sende det til Frankrig. Ikke muligt, og ingen som helst tanke om det kunne gøres muligt.
Det viste sig at glaspladen kom fra Hamburg!!! så først til DK og nu skal jeg så sende den til Frankrig.
Jeg havde naturligvis sagt at jeg betalte alle omkostninger til emballage, håndtering, forsikring og transport, hvis blot man ville sende den til Frankrig for mig! Men NEJ!
- jeg var så taget til Frankrig da glaspladen endelig kom, derfor levering på min søns adresse. Fragtmanden skulle ringe først, det undlod han!
- sugekoppen var ikke med, den var i mellemtiden blevet leveret til min egen adresse hvor der ingen var i huset og så stillet udenfor.
- silikonestrimlen har jeg endnu ikke set
Jeg synes ærlig talt det var en uprofessionel omgang - godt nok var personalet hos Glasbutikken altid venlige ved henvendelserne, men action og hjælp var der ikke forfærdelig meget af.
Så en skuffende oplevelse.

12 août 2018

Jeg fortrød jeg havde bestilt en …

Jeg fortrød jeg havde bestilt en glashylde i tyndt glas og den 11/9 spurgte jeg om det kunne ændres til tykkere glas. Det kunne ikke lade sig gøre da den var sat i produktion. Fik en mail om jeg kunne hente hylden den 15/9
Får den 14/9 om eftermiddagen derefter en mail om at produktionen er forsinket og først kan hentes den 18/9

14 septembre 2017