Twee weken eerder klaar dan afgesproken. ( ergens anders kwamen er ekstra kosten bij) Chauffeur was een ontzettend aardige man. We zijn ergens anders naar toe gereden om het af te leveren. Deed niet... Voir plus

Bestel proces prima verlopen. Extra kontrole van de maatvoering door glas discount. Aflevering vandaag op juiste tijd en plaats . Hulp gehad bij het naar binnen brengen door aardige bezorger. Van... Voir plus

1. Boutique de vitrerie et miroiterie

Glasdiscount is een webshop dat een breed assortiment aan maatwerk glasproducten aanbied, voor zowel consumenten als bedrijven.

4,4

N'a pas répondu aux avis négatifs

Chauffeur belde van te voren op hoe…

Chauffeur belde van te voren op hoe laat hij er was. Glas was professioneel verpakt en keurig op maat. Enige minpuntje is dat de communicatie via de mail wat beter kan, duurt lang voordat je op de hoogte word gebracht wanneer het product geleverd word en tussendoor hoor je niets. Daar valt nog winst te behalen denk ik

27 mars 2026

Al bij al een dikke tien!

Chauffeur was een ontzettend aardige man. We zijn ergens anders naar toe gereden om het af te leveren. Deed niet moeilijk. Prijs was super scherp. Telefonisch makkelijk te bereiken Al bij al een dikke tien.

27 mars 2026

gemakkelijk via de site te bestellen

gemakkelijk via de site te bestellen, en gelijk al een datum kunnen inplannen voor bezorging. Dag van te voren kreeg ik een indicatie van de bezorgtijd. Super duidelijk! Zou Glasdiscount zeker aanbevelen!

26 mars 2026

Bestel proces prima verlopen

Aflevering vandaag op juiste tijd en plaats .
Hulp gehad bij het naar binnen brengen door aardige bezorger.
Vandaag 10 maart de douche deuren zelf geplaatst, ze passen perfect, ik ben er zeer tevreden over .

10 mars 2026

Keurig een tijd ontvangen een dag voor…

Keurig een tijd ontvangen een dag voor levering, chauffeur belde zo’n 20 minuten voor aankomst. Chauffeur was erg behulpzaam, ik wilde de ruit direct plaatsen en vroeg hem of er nog een handtekening nodig was. Hij zei dat hij wel even zou helpen. We hebben de ruit er direct ingezet hij heeft er dit gemaakt voor levering. Super vriendelijk.

10 mars 2026

Betrouwbaar en snel

Volgens afspraak afgeleverd. Gebeld door de bezorger 30 minuten ervoor.
En voor een goede prijs!!!!

26 février 2026

Zeer tevreden!

Ik heb voor ongeveer 17 m2 glas laten plaatsen. Ik ben zeer tevreden over Ricardo en zijn team. Ze werken snel, nauwkeurig, netjes en zijn eerlijk. En daarbij hebben ze een scherpe prijs. Deze combinatie zie je niet vaak! Ik kan ze van harte aanbevelen.

23 février 2026

Support stopt na levering.

1,5 jaar na plaatsing ging de ruit door onbekende oorzaak stuk op tussenlaag. deskundige rbij geroepen en die concludeerde dat fabricage proces niet goed is geweest. Glasdiscount om support gevraagd maar tjaa. daar is ie weer he..... ligt niet aan hun. iedereen is fout behalve zij. dus nada support. advies kijk verder en laat deze partij links liggen.

1 février 2026

Volgens afspraak geleverd en prima bezorging

Alles keurig op tijd volgens afspraak geleverd. Vriendelijke, behulpzame bezorger. Ik had de verkeerde kleur kit meebesteld waar ik pas een week voor levering achterkwam, hierover gebeld en dit was geen probleem om deze te wisselen.
Ik heb hier 2x eerder glas besteld en ben ook nu weer zeer tevreden.
Zeker een aanrader!

12 février 2026