Kan ikke anbefale dette firma
Venter på glads på en facadedør - snart 3 mdr siden skaden blev anmeldt og de har fortsat ikke lavet skaden !!
Hold jer langt væk fra dette useriøse firma !!
Kan ikke anbefales !!
Kan ikke anbefale dette firma
Hold jer langt væk fra dette useriøse firma !!
Kan ikke anbefales !!
Kan ikke anbefale dette firma.
Får smadret vores køkkenvindue søndag d.24/11
Skaden anmeldes med det samme.
Får opringning fra hdc glasskader om besigtigelse og måltagning. Mandag d. 25/11 ca klokken 10
Kommer og besigtiger og tager mål tirsdag d. 26/11 i løbet af dagen.
Montøren kommer sidst på eftermiddagen og tager mål og jeg spørger om hvornår det bliver monteret.
Han svarer at det skal bestilles og vil blive monteret i næste uge (49) og vi skal være hjemme da han skal skifte ruden indefra.
Ringer til montøren 5/12 lægger besked på telefonsvarer
Ringer ikke tilbage
Ringer til kontoret d. 6/12 klokken 10
Påstår at han først tog mål onsdag den 27/11, til trods for jeg var der da han tog mål den 26/11 og det i øvrigt var dem selv der havde lavet aftalen med mig om at han skulle komme tirsdag.
Påstår at montøren ikke laver aftaler og at det er mig der lyver.
Glasset bliver først leveret mandag d. 10/12
Laver aftale om at det bliver skiftet tirsdag den 11/12 mellem 8 og 9
Påstår at montøren har ferie i denne uge og det er derfor han ikke ringer tilbage.
Jeg skal ikke kunne sige om det er rigtigt at han holder ferie, men for mig er det lidt underligt at han laver aftale om at skifte et vindue i en uge hvor han holder ferie.
Så nu venter vi med spænding på om vi så får skiftet vinduet på tirsdag.
Fik ødelagt en rude d. 30 juni, af en entrepenør, som ønskede hdc til at skifte. Vi venter stadig på udskiftning. Firmaet appelerer kraftigt til en guldmedalje i dårlige undskyldninger. Kommer senere grundet ferie, er kommet til skade i ferie, leverandør har smidt ordren væk osv.
Ringer dagen før de kommer og regner bare med at det passer ind i vores kalender. Synes ikke kommunikationen var i orden.
Grundet gennemtræk var vores glas smadret i vires hoveddør. Døren er 3-lags glas med aluplader og sprøjtemalet. Vi var super nervøse for resultatet, da vi forventede hakker og andet.
Men de to søde herrer der den 22. oktober skiftede glasset har gjort sådan et flot stykke arbejde. Vi er meget tilfredse.
Topdanmark’s skadesoperatør ifm. med glasskader og desværre en helt urimelig dårlig oplevelse fra start til slut.
En samlet sagsbehandling på 6 1/2 måned, hvoraf HDC Glasskader var involverede 4 måneder.
Den endelige levering/montering af terrasseelementet var helt utilfredsstillende og såvel reklamation samt skader ifm. monteringen bliver ikke kommenteret af Henrik Dige Christensen ... HDC klarmelder blot ift. Topdanmark uden hensyntagen til skriftlig reklamation!
Søde og rare folk, der har lavet et flot stykke arbejde. Og tak for god behandling af Ann Marie og hendes montør-korps.
Vi smiler stadig lidt her i Køge.
Mvh Morten
En savoir plus sur les différents types d'avis.