Installeringen var en god opplevelse. Veldig hyggelige og effektive folk! Det som trekker ned er at det ble forsinket og tok ufattelig lang tid. Litt dårlig informasjon. Men nå er det på plass og fu... Voir plus

1. Fournisseur d'accès Internet

Écrit par l'entreprise

Vi utfordrer alle på hastighet og innhold Siden vi eier vårt eget nett kan vi utfordre alle på hastighet og tjenestetilbud. Vi kan tilby våre kunder høy grad av valgfrihet. Hos oss velger du internetthastighet selv – om du vil ha TV eller ikke, vi har flere partnere du kan velge mellom.

1,6

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

3 k avis

A répondu à 68 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Som å få en sko innfor døra …

Jeg ble kontaktet på døren av Global Connect med laptop, men jeg skulle nesten ikke bli kvitt mannen. Selv om jeg ikke slapp ham inn, føltes det som om foten var innafor dørstokken. (Han stod ca to meter unna.) Jeg opplyste at jeg hadde lest på Trustpilot at de har dårlig rating og at jeg ikke var interessert.
Da kommenterte han at GC leverer billigere bredbånd og at det vil lønne seg og skifte.
Jeg sa at vi er mangeårige telenorkunder og han repliserte at de har verre rating på Trustpilot enn dem. Han nevnte dessuten at Telenor har planer om å kjøpe opp GC. Da svarte jeg at da er det desto mindre nødvendig å skifte nå.
Det siste han sa var «Men vil du ikke spare penger og heller gå over nå?»
Jeg synes selgere som går fra dør til dør må kunne akseptere et klart «nei, ikke interessert» uten å presse på en avtale.

14 avril 2026

Ja nei nå er nette nede

Ja nei nå er nette nede, igjen, som vanlig. Dette skjer vertfall 2.hver måned. Bare å styre langt unna dette møkkaselskapet som påstår dem leverer. Dette skjer ofte,å aldri snakk om noe kompensasjon for utrulig ustabilt nett. Aldri med globalnett(globalfeilnett)

13 avril 2026

Vi har vært uten internett i 4 dager og…

Vi har vært uten internett i 4 dager og fortsatt er ikke feilen rettet, står bare nye oppdateringer som virker som om de ikke jobber med utbedring. Dette er svært dårlig kundeopplevelse og vi teller på knapper ift. skifte selskap.

13 avril 2026

Svindel selskap

Svindel selskap. Jeg hadde en månedlig pris 500 kroner i måneden og ved utløp av kampanjen tar de blodpris med en gang og nekter å gi seg på det. De forsøkte også med lokkeprisen på 299 i måneden etterpå. Men nei, aldri igjen. Her blir det starlink framover. Håper GlobalConnect går konkurs, makan til kjeltringer.

31 mars 2026

Dårlig gjort!

Subject: Dårlig opplegg!
Hei.
Jeg er fornøyd med hjelpen jeg har fått i forbindelse med svikt i nettverket. Der gjorde dere en grei jobb!

MEN,
jeg fikk fiber for ca ett år siden og har vært plaget med dårlig TV og internett siden det. Nå viser det seg at tv-leverandøren jeg kjøpte via dere har vært problemet. Jeg har betalt Abonnementet på Allente i god tro og trodd at det var noe feil her hos meg som var årsaken til alle plagene. Det viser seg også at dere har vært klar over problemene med Allenteboksen. Hvorfor har dere ikke gitt beskjed om dette? Dere har anbefalt en leverandør som ikke holder mål!
Det syns jeg er dårlig gjort.

Jeg ønsker kompensasjon i form av penger for det Allente har gitt meg og som dere har

12 mars 2026

Fikk besøk av dørselger som ville selge…

Fikk besøk av dørselger som ville selge internett på fiber. Når jeg fortalte at jeg nettopp har byttet til en annen leverandør, så kom han med ufine beskyldninger av leverandøren jeg hadde valgt. Han påstod at jeg var blitt lurt, og at de snart vill sette opp prisen så den ble mye dyrere enn det jeg hadde byttet fra. Det var kun GC som kunne levere et konkurransedyktig tilbud. Direkte løgn og usannheter.
Jeg brukte Bytt.no, og tilbudet jeg da fikk fra GC var ikke konkurransedyktig.

Jeg br

24 mars 2026

Kan ikke anbefale dette selskapet lengre

Dette er dessverre blitt et selskap som kun er positive når de vil ha deg inn som kunde. Går internettlinjen ned på ettermiddagen, sender de ikke ut tekniker før langt ut på dagen neste dag. Går tjenesten ned fredag, får du den ikke opp igjen før utpå mandag. Og kundesenteret vil servere deg en løgn som at "det er en del som må byttes" bare for å roe ned situasjonen, og når feilen er løst står det at "utstyret ble restartet og er nå oppe igjen". Og linjen går ned -og blir nede ved hvert eneste strømbrudd....

21 mars 2026

Ekstremt dårlig oppfølging og service!

Ekstremt dårlig oppfølging og service. Fikk brudd på fiberen, be pr telefon forespeilet at det ville koste rundt 3000-3500kr å reparere. Når de først kom hadde de ikke med alt de trengte. Så de måtte komme igjen. Han som var her sa det var kjøretur på 4-5timer. Etterpå fikk vi faktura på over 15.000kr. Vi ringte og de skulle sjekke opp og ta kontakt hørte aldri noe før det kom ny faktura, har jevnlig tatt kontakt og sendt mailer uten å få noe godt svar. Før vi fikk inkasso og nettet ble stengt. På telefon sier de det ikke er noe de kan gjøre. Så vi anbefaler ingen å være kunde hos GlobalConnect!!

17 mars 2026

Styr unna dette selskapet

Styr unna dette selskapet! Har vært uten internett i 6 dager nå og fått gjentagende beskjeder om at de jobber med feilen. Problemet er at det fortsatt er samme feil og at ingenting har blitt rettet opp i. Samme beskjed hver gang man ringer og ingen kompensasjon i form av mobildata eller andre løsninger. Virker som dem ikke prioriterer rettingen som gjelder ganske mange i dette området.

17 mars 2026

STYR LANGT UNNA

STYR LANGT UNNA - GÅ I RETTEN MED ENGANG OM DU HAR VÆRT DUM Å INNGÅTT AVTALE HER, DU BLIR GARANTERT LURT, HASTIGHET, FAKTURA, PRODUKTER, ALT ER BARE LØGN.

absolutt det verste selskapet innen internett i Norge. De har ikke noe kontroll over hvor mange rutere de har inkludert, finner på historier på telefonen om at du hele tiden har fått en ekstra faktura for 2 ekstra rutere når du har 3 og har bestilt opp 2 i ettertid, har aldri betalt ekstra for dette. Det er bare løgn. De lyver og samarbeider med riverty som har massesøksmål for feilfakturering, noe global connect/collect er kjent for.

16 mars 2026

Global conekt var på etterslep i…

Global conekt var på etterslep i starten. Men når alt var oppe å gikk virker det veldig bra. Etter 1 år kunne ingen konkurere på pris så ble 1 nytt år. 2 året nå ingen ting å klage på, kundeservice hjelper raskt på de små tingene som har vært

12 mars 2026

Minner om utpressing.

Signerte en hyggelig avtale på fiber fra Global Connect. Etter 6 mnd kansellerer GC selv avtalen og fakturerer meg et kanselleringsgebyr på kr 4000! Er i kontakt med de 5-6 ganger og ber bl.a. om dokumentasjon på kanselleringen. GC kan selvfølgelig ikke fremskaffe dette, men tilbyr meg en ny avtale til dobbel pris!
Siste tilbakemeldingen fra kundeservice:"Fakturaen for bruddgebyret ville blitt kreditert dersom du hadde tegnet en ny tjeneste. Siden det ikke ble inngått nytt abonnement, ble fakturaen ikke kreditert"

4 mars 2026

Worst service ever

Worst service ever. Two interruptions of several days (week) in two months without any informations and vague update. Stay away from them! Those guys have no expetise and no techincal service/help on site. Amateurs. They just want your many and hope for the best ... Worst in this case.

20 février 2026

Har Global Connect i leiligheten

Har Global Connect i leiligheten og opplever veldig stabil hastighet og dekning, samtidig som at vi får en rimeligere pris enn 5G løsninger, men at vi faktisk får FIBER!

5 février 2026