- Conseiller pédagogique
- Fournisseur de services d'éducation et d'orientation professionnelle
- Association d'étudiants étrangers en échange universitaire
- Centre d'information et d'orientation
Global Mentörlük, yurt dışında üniversite eğitimi hedefleyen öğrencilere baştan sona rehberlik eden bir eğitim danışmanlığıdır. Edinburgh (Birleşik Krallık) merkezli ekibimiz; lisans ve lisansüstü başvurularından burs ve vize süreçlerine kadar tüm yolculukta öğrencilerin yanında yer alır. Amacımız her öğrenciye kişiye özel bir yol haritası sunmak: doğru ülke ve üniversite seçimi, bölüm tercihi, başvuru dosyasının hazırlanması, niyet ve motivasyon mektuplarının yazımı, sınav ve dil hazırlığı yönlendirmesi, kabul sonrası konaklama ve oryantasyon desteği. Süreci net adımlara bölerek, ailelerin ve öğrencilerin kafasındaki soru işaretlerini şeffaf ve uygulanabilir planlara dönüştürüyoruz. Bize göre iyi danışmanlık söz vermek değil; doğru bilgi, dürüst yönlendirme ve sürekli iletişimle güven inşa etmektir. Her öğrencinin hedefi, bütçesi ve akademik profili farklıdır; bu yüzden hazır kalıplar yerine gerçek ihtiyaca göre çözümler üretiriz. Bugüne kadar birçok öğrencinin hayalindeki üniversiteye kabul almasına eşlik ettik. Sen de yurt dışı eğitim yolculuğuna güvenilir bir rehberle başlamak istiyorsan, ilk adımdan mezuniyete kadar Global Mentörlük olarak yanındayız. Global Mentörlük olarak sürecin sadece başvuru aşamasıyla sınırlı kalmadığına inanıyoruz. Öğrencilerimizi yurt dışındaki yeni hayatlarına hazırlıyor; akademik uyum, kültürel adaptasyon ve öğrenci topluluğuna katılım konularında da destek oluyoruz. Her adımda ulaşılabilir bir ekip, hızlı geri dönüş ve gerçekçi beklenti yönetimi sunuyoruz. Amacımız, hem öğrencinin hem ailenin bu önemli kararı huzurla ve güvenle vermesini sağlamak. Deneyimini bizimle paylaşırsan, senin gibi hedefleri olan diğer öğrencilere de yol göstermiş olursun.
130/10 Pleasance, EH8 9TL, EDINBURGH, Royaume-Uni
- +90 212 520 3276
- info@globalmentorluk.com
- globalmentorluk.com
Aucun avis
Cette entreprise n'a pas encore reçu d'avis.