Meget fornøyd med mine kjøp på Globaltools. Det er et stort utvalg, bra kvalitet, og ryddig og god kjøpeprosess. Levering kan ta noe tid for varer som er på fjernlager, har opplevd opp mot 2 uker vent... Voir plus

L'entreprise a répondu

Smertefri bestillingsprosess og rask levering. Men transportøren ødela varen og jeg tok i mot uten å tenke på at jeg burde ha avvist den på grunn av synlig skade på emballasjen. Siden jeg tok i mot, k... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kjøpte poleringsmaskinen Bernado PS 200 S. Meget bra og kraftig maskin, til markedets beste pris. Har i grunn ikke noe å utsette på handelen, for uten at leveringen tok noen ekstra dager. Konta... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hadde bestilt for første gangen, hadde innrettet konto og bestilt det. Hadde bestilt på faktura for min virksomhet og det gikk også bra. Delen var stort og hadde blitt levert fra spedisjonen. Delen ko... Voir plus

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

190 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Batteri til trådløs ladbar drill.

Lett å finne og bestille produktet.

13 octobre 2025

Réponse de Globaltools.no

Tusen takk for positiv tilbakemelding.
Det er hyggelig å høre, at du er fornøyd med å ha handlet hos Globaltools, og vi håper å se deg igjen i nettbutikken en annen gang!

Helt toppen 👍kvalitet varer og kjapt…

Helt toppen 👍kvalitet varer og kjapt levert

29 septembre 2025

Réponse de Globaltools.no

Takk for positiv tilbakemelding her.
Det er alltid herlig å høre, når servicen vår lykkes, og at du er fornøyd med å ha handlet hos Globaltools.
Du er alltid velkommen igjen en annen gang!

Veldig fornøyd med Globaltools

Veldig fornøyd med Globaltools! Seriøst og pålitelig firma som leverer raskt og uten problemer. Prisene er konkurransedyktige, og servicen oppleves profesjonell. Anbefales på det sterkeste – kommer garantert til å handle her igjen.

18 septembre 2025

Takk

Har fremdeles ikke fått varene

Har fremdeles ikke fått varene. Har ringt Global tools og purret uten at det hjalp.

16 août 2025

Réponse de Globaltools.no

Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse. Dessverre er det ikke mye vi kan gjøre når postkontoret har hentet pakken hos oss.
Men jeg kan se at den er klar for henting nå i pakkebutikken.

The prices are good, item was damaged.

The prices are good, however delivery took much longer than expected. Once I received the item, parts of it did not fit together as they should have and the paint was scratched and damaged.

27 juin 2025

Réponse de Globaltools.no

Thank you for your comments.
We are pleased to learn that you have had the experience you´ve had, as we may learn from it.
In this case it seems that you have received a faulty product or at least one that does not live up to your expectations.
If the matter needs to be addressed further, we kindly ask you to reach out to us by email, stating your issues and at best also provide us with pictures showing us what you actually received.
Then, our job is to look into the matter and find a solution which will prove satisfactory for all parties.

Hei,

Hei,

Jeg kjøpte et Fein sagblad hvor det sto at pakken skulle inneholde 6 stk., men jeg mottok kun 3 stk. Da jeg tok kontakt med kundeservice, ble jeg møtt på en lite imøtekommende og ubehagelig måte. I etterkant av samtalen ble informasjonen om produktet endret til 3 stk., noe som virker misvisende og lite profesjonelt.

Jeg håper dere kan se nærmere på dette og gi en forklaring, samt sørge for at informasjonen som gis til kundene er korrekt og at kundebehandlingen er i tråd med god praksis.

19 juin 2025

Réponse de Globaltools.no

Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.
Vi er bare mennesker bak skjermen, og dessverre gjør vi også skrivefeil, noe som skjedde i dette tilfellet. Vi har nå rettet feilen på dette produktet, slik at det ikke skjer igjen.

Bestilte hvite, mottok grå

Jeg bestilte hvite jekkestropper og har fått grå. Grå er greit nok, men ikke si at de er hvite!
Ellers er de bra, myke og fine.

10 juin 2025

Takk for din melding

Alt perfekt

Alt perfekt, men litt lang leveringstid

16 avril 2025

Réponse de Globaltools.no

Takk for tilbakemelding fra deg, som vi setter pris på.
Noen ganger kan leveranser ta lenger tid enn de burde, men det er vilkårene for nettbutikker som vår.
Bortsett fra leveringstiden er det positivt å se at du stort sett er fornøyd med å han handlet hos oss, og du er alltid velkommen igjen ved en senere anledning!

Kontra andre anktører i norge er det…

Kontra andre anktører i norge er det ingen som slår dere i pris på power dobbelt klemmende slangeklemmer! Kjapt levert❤️

9 avril 2025

Takk for din melding