Meget fornøyd med mine kjøp på Globaltools. Det er et stort utvalg, bra kvalitet, og ryddig og god kjøpeprosess. Levering kan ta noe tid for varer som er på fjernlager, har opplevd opp mot 2 uker vent... Voir plus
L'entreprise a répondu
Smertefri bestillingsprosess og rask levering. Men transportøren ødela varen og jeg tok i mot uten å tenke på at jeg burde ha avvist den på grunn av synlig skade på emballasjen. Siden jeg tok i mot, k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kjøpte poleringsmaskinen Bernado PS 200 S. Meget bra og kraftig maskin, til markedets beste pris. Har i grunn ikke noe å utsette på handelen, for uten at leveringen tok noen ekstra dager. Konta... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hadde bestilt for første gangen, hadde innrettet konto og bestilt det. Hadde bestilt på faktura for min virksomhet og det gikk også bra. Delen var stort og hadde blitt levert fra spedisjonen. Delen ko... Voir plus
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Eneste stedet jeg fant rett dimensjon på sagbladet jeg trengte. Bra pris og rask levering med Posten

Réponse de Globaltools.no
Ett produkt som ser bra ut. Tok litt tid, men god kommunikasjon. Har fått Mail med faktura, men den får eg ikkje åpnet 🤔

Veldig bra butikk!
Ville ha en Röhm Supra 50 chuck med 1/2" gjenger, noe som de ikke anonnserte når jeg ville ha den. Sende dem en mail og spurte om dette var noe de kunne få tak i siden de hadde andre Röhm produkter. Fikk rast et svar som så at det ikke var noe problem. Så kundeservicen er jeg veldig fornøyd med.
Eneste "negative" jeg har og si om dem er fraktprisene.
De har ikke gratis frakt over en viss sum som mange andre har, samt frakten i seg selv er også litt dyrere en normalt.

Réponse de Globaltools.no
Enkelt å bestille, god kundeservice, varen ble raskt levert og jeg fikk god informasjon ang. pakken underveis. Godt emballert i forsendelsen og god kvalitet på mottatte varer! Anbefales!

Réponse de Globaltools.no
Eg hadde kontakt med Glob.tools i forkant Blei lovet forsendelse før påske, dette så ut til å gå bra, Globaltools gjorde det dere skulle. Kl 03,02 26 mars kom det melding på sporingen at noe hadde gått galt, å mer info har eg ikke fått
Eg antar at sjøføren på bilen fikk akutt behov for påskeferie, dette er på ingen måte godt nok. Håper dere tar tak i dette og at det får et etterspill hos Posten Bring. Eg venter fortsatt på forsendelsen

Réponse de Globaltools.no
Kjøpte treskruer. Kom i posten etter 4-5 dager. Konkurransedyktige priser. Kommer uten tvil til å handle her igjen.

Réponse de Globaltools.no
Elendig service. De forsøkte å rette opp tabbe med å tilby meg varer til alt for høy pris. Styr unna.
Videre mente dere at jeg skulle betale frakt for vare dere skulle erstatte.
Dere har fremdeles ikke erstattet feilvare. Venter å høre fra dere hvordan dere tenker å løse dette.

Réponse de Globaltools.no
Leveringstiden var lang,12-15 virkedager, og når varen først kom var den defekt. Det finnes ikke lager her i norge, slik at reklamasjonen vil ta minst like lang tid som første leveranse. Så da snakkes vi minst 3-4 uker minimum 🙈
Er ikke norsk butikk, bare en forretningsadresse som blir brukt i forbindelse med skatt og avgifter.

Réponse de Globaltools.no
Fikk en vare som det var en produksjonsfeil på (ikke globaltools sin skyld). Denne fuglemateren gikk i helt i stykker under montering og oppheng. Jeg kontaktet kundeservice og de ordnet raskt opp så jeg fikk refundert beløpet. Seriøst og slik det burde være! Handler gjerne her igjen.

Réponse de Globaltools.no
Fin nettbutikk med godt utvalg og kurante priser. Ryddig bestillings- og betalingsopplegg. Rask levering og gode produkter. Jeg er meget fornøyd med handelen.

Réponse de Globaltools.no
Rask tilbakemelding på vår forespørsel. god oppfølging etter bestilling, svarer raskt på epost.

Réponse de Globaltools.no
Enkel og grei bestillingsprosedyre.
Varen ble levert hentested innen den forventede tid.

Réponse de Globaltools.no
Pakken kom etter ca en uke og alt var ok.
Det kommer ingen melding på email om at pakken er sendt. Må gå inn på sporing av pakken for å se om den er sendt.