Lisez les avis des autres
Hele fijne broeken! Ik heb altijd moeite met broeken vinden die lang genoeg zijn, maar deze tall collectie is echt fantastisch! Ook een hele snelle levering, de broeken waren de volgende dag al binnen... Voir plus
Ik ben altijd heel erg blij geweest met mijn leggings van glutespop. Helaas ben ik vandaag (in de sportschool tijdens het trainen) weer door een van mn leggings gescheurd. Ik heb het al 1x eerde... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
GlutesPop is een Nederlands sportkledingmerk, ontstaan vanuit de overtuiging dat mooie en comfortabele sportkleding voor iedere vrouw toegankelijk moet zijn. Onze items zijn ontworpen met focus op pasvorm, comfort en kwaliteit, met extra aandacht voor tall girls en vrouwelijke vormen. Dit combineren we met snelle bezorging, persoonlijke service en het bouwen van een hechte community waarin verbinding en persoonlijke groei centraal staan.
Coordonnées de contact
Penningweg 34E, 4879AG, Etten-Leur, Pays-Bas
- info@glutespop.com
- glutespop.com
Demande des avis aux clients
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Fantastische items
Fantastische items! Ondertussen de two pice set in zwart en rood en krijg zoveel complimenten. Voel me ook zo goed in de items. Heb de items gebruikt voor verschillende activiteiten zoals hiken, sporten en ook stiekem wel relaxen! Zo blij met de aankoop. Schijnt niet door, zit heerlijk en staat zo mooi:). Durfde eerder niet met sportkleding naar de supermarkt, maar nu wel
Een echte aanrader
Hele fijne broeken! Ik heb altijd moeite met broeken vinden die lang genoeg zijn, maar deze tall collectie is echt fantastisch! Ook een hele snelle levering, de broeken waren de volgende dag al binnen!
Klantenservice ervaring en nieuwe BY set
Tijdens de summer sale, waar later naar voren kwam dat die helaas uitverkocht was en dus m’n bestelling was blijven hangen. Super contact gehad met de klantenservice en perfect opgelost met een van de nieuwe in Butter Yellow (die btw echt waanzinnig is).
Super kwaliteit zoals altijd en fijne kleding om in te sporten!
Was snel bezorgd
Was snel bezorgd. De Straight legging is zacht! Goed stretch materiaal.
Het was binnen een dag binnen
Het was binnen een dag binnen! Heel fijn!
De licht roze legging met wijde pijpen schijnt wel lichtjes door, je moet er wel een second skin onderbroek onderdoen.
Weer een legging gescheurd
Ik heb het al 1x eerder gehad bij een maatje groter, dat was gelukkig thuis. Ik maakte een Squad en de scrunch bij mijn billen scheurde door.
Vandaag dus precies hetzelfde alleen dan bij mijn normale maat van leggings. De legging was denk ik 5x gedragen.
Heel erg jammer en zonde dat op deze manier mijn sportlegging collectie aan het uitdunnen is. Helaas is goede sportkleding niet goedkoop.

Réponse de Glutespop
Heerlijk zacht en blijft zitten waar het moet zitten
Heerlijk zachte stof die niet snijd maar toch stabiliteit bied en ook tijdens ondersteboven sporten alles op zijn plek weet te houden.
Aanrader!

Réponse de Glutespop
Fijne sport top en short
Fijne sport top en short. Op de site staat alles goed beschreven en dankzij de maattabel en tips van atleten heb ik de juiste maat besteld!

Super snelle verzending
Super snelle verzending. Goede, stevige legging met crunch. Heel blij mee!🩷

Super kwaliteit
De kwaliteit van de kleding is heel hoog en de bestelling is super snel verzonden. Producten zijn zoals omschreven en de maten ook.
Super blij!

Réponse de Glutespop
Voor de derde keer wat besteld & echt…
Voor de derde keer wat besteld & echt super mooie productieven. Levering ook super snel en een heel fijn transparant bedrijf! Mijn complimenten

Réponse de Glutespop
Super snelle levering en echt geweldige…
Super snelle levering en echt geweldige sportkleding💕

Réponse de Glutespop
In love met de sculpt straight legging…
In love met de sculpt straight legging tall! Eindelijk zo’n legging die lang genoeg is voor lange meiden :)) de stof is zo fijn zacht en comfortabel echt goede kwaliteit!

Zeer tevreden
Ik heb Glutespop leren kennen via een vriendin die hier regelmatig bestelt. Op een gegeven moment heb ik een broekje van haar geleend en ik was meteen enthousiast. Het model is erg flatterend, zit comfortabel en de kwaliteit is uitstekend. Inmiddels heb ik zelf ook besteld en ben ik erg tevreden. De verzending was snel en ik werd gedurende het hele proces goed op de hoogte gehouden met duidelijke updates.
Ik ben echt heel erg enthousiast over…
Ik ben echt heel erg enthousiast over mijn aankoop. Heb vandaag gelijk nog een legging bij besteld en ook de bh’s erbij!
Echt mijn favoriete sportmerk!!
Echt mijn favoriete sportmerk!!! Betaalbaar, goede kwaliteit en staat oprecht iedereen. Ik denk dat ik bijna alle items wel heb!
BI ZAR
BI ZAR. Glutespop is echt oprecht mijn favoriete sportkleding merk. Door mijn werk loop ik voor 50% van de week in sportkleding. Om eerlijk te zijn is dat al 2 jaar alleen maar in Glutespop. Deze kleding accentueert je lijf op de juiste manieren en heeft enorm goede kwaliteit. Daarnaast enorm snelle levering. Overall 10/10
L’expérience Trustpilot