Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne broeken! Ik heb altijd moeite met broeken vinden die lang genoeg zijn, maar deze tall collectie is echt fantastisch! Ook een hele snelle levering, de broeken waren de volgende dag al binnen... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik ben altijd heel erg blij geweest met mijn leggings van glutespop. Helaas ben ik vandaag (in de sportschool tijdens het trainen) weer door een van mn leggings gescheurd. Ik heb het al 1x eerde... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements de sport

Écrit par l'entreprise

GlutesPop is een Nederlands sportkledingmerk, ontstaan vanuit de overtuiging dat mooie en comfortabele sportkleding voor iedere vrouw toegankelijk moet zijn. Onze items zijn ontworpen met focus op pasvorm, comfort en kwaliteit, met extra aandacht voor tall girls en vrouwelijke vormen. Dit combineren we met snelle bezorging, persoonlijke service en het bouwen van een hechte community waarin verbinding en persoonlijke groei centraal staan.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,7

Tous les avis

74 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastische items

Fantastische items! Ondertussen de two pice set in zwart en rood en krijg zoveel complimenten. Voel me ook zo goed in de items. Heb de items gebruikt voor verschillende activiteiten zoals hiken, sporten en ook stiekem wel relaxen! Zo blij met de aankoop. Schijnt niet door, zit heerlijk en staat zo mooi:). Durfde eerder niet met sportkleding naar de supermarkt, maar nu wel

18 juillet 2026

Een echte aanrader

Hele fijne broeken! Ik heb altijd moeite met broeken vinden die lang genoeg zijn, maar deze tall collectie is echt fantastisch! Ook een hele snelle levering, de broeken waren de volgende dag al binnen!

31 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Klantenservice ervaring en nieuwe BY set

Tijdens de summer sale, waar later naar voren kwam dat die helaas uitverkocht was en dus m’n bestelling was blijven hangen. Super contact gehad met de klantenservice en perfect opgelost met een van de nieuwe in Butter Yellow (die btw echt waanzinnig is).

Super kwaliteit zoals altijd en fijne kleding om in te sporten!

3 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Het was binnen een dag binnen

Het was binnen een dag binnen! Heel fijn!

De licht roze legging met wijde pijpen schijnt wel lichtjes door, je moet er wel een second skin onderbroek onderdoen.

28 juillet 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Weer een legging gescheurd

Ik heb het al 1x eerder gehad bij een maatje groter, dat was gelukkig thuis. Ik maakte een Squad en de scrunch bij mijn billen scheurde door.

Vandaag dus precies hetzelfde alleen dan bij mijn normale maat van leggings. De legging was denk ik 5x gedragen.

Heel erg jammer en zonde dat op deze manier mijn sportlegging collectie aan het uitdunnen is. Helaas is goede sportkleding niet goedkoop.

23 juillet 2026

Hi Michelle,

Wat ontzettend jammer om te horen. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten, zeker niet als de legging pas een paar keer is gedragen.

We kijken graag met je mee om samen tot een passende oplossing te komen. Zou je ons een e-mail willen sturen naar klantenservice@glutespop.com met je ordernummer en een foto van de legging? Dan pakken we dit zo snel mogelijk voor je op.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hopen dit snel en netjes voor je op te kunnen lossen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijk zacht en blijft zitten waar het moet zitten

Heerlijk zachte stof die niet snijd maar toch stabiliteit bied en ook tijdens ondersteboven sporten alles op zijn plek weet te houden.

Aanrader!

19 juillet 2026

Hi Amber,

Bedankt voor je mooie review! 🤍

Wat fijn om te horen dat je de stof zo zacht vindt en dat alles goed op zijn plek blijft zitten tijdens het sporten. Daar worden we heel blij van!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne sport top en short

Fijne sport top en short. Op de site staat alles goed beschreven en dankzij de maattabel en tips van atleten heb ik de juiste maat besteld!

13 juillet 2026

Hi Anissa,

Bedankt voor je fijne review! 🤍

Wat leuk om te horen dat de maattabel en de tips van onze atleten hebben geholpen bij het kiezen van de juiste maat. Veel plezier met de items!

Super snelle verzending

Super snelle verzending. Goede, stevige legging met crunch. Heel blij mee!🩷

8 juillet 2026

Hi Charissa,

Bedankt voor je review! 🩷

Wat fijn om te horen dat je blij bent met de snelle verzending en dat de legging goed bevalt. Veel plezier met je nieuwe scrunch legging!

Super kwaliteit

De kwaliteit van de kleding is heel hoog en de bestelling is super snel verzonden. Producten zijn zoals omschreven en de maten ook.
Super blij!

7 juillet 2026

Hi Annalena,

Bedankt voor je mooie review! 🤍
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, de snelle verzending en dat alles overeenkwam met de omschrijving en de maat. Heel veel plezier met je bestelling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor de derde keer wat besteld & echt…

Voor de derde keer wat besteld & echt super mooie productieven. Levering ook super snel en een heel fijn transparant bedrijf! Mijn complimenten

7 juillet 2026

Hi Ekfy,

Bedankt voor je mooie review! 🤍

Wat leuk om te horen dat je inmiddels al voor de derde keer bij ons hebt besteld. Fijn dat je zo tevreden bent over onze producten, de snelle levering en onze transparantie. Dat waarderen we enorm!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super snelle levering en echt geweldige…

Super snelle levering en echt geweldige sportkleding💕

12 juillet 2026

Hi Marissa,

Bedankt voor je review! 💕

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze sportkleding. Veel plezier met je bestelling!

Noté 5 sur 5 étoiles

In love met de sculpt straight legging…

In love met de sculpt straight legging tall! Eindelijk zo’n legging die lang genoeg is voor lange meiden :)) de stof is zo fijn zacht en comfortabel echt goede kwaliteit!

24 juin 2026

Hi Roos,

Bedankt voor je mooie review! 🤍

Wat fijn om te horen dat de Sculpt Straight Legging Tall eindelijk lang genoeg is en dat je zo blij bent met de zachte stof en kwaliteit. Heel veel plezier met je bestelling!

Zeer tevreden

Ik heb Glutespop leren kennen via een vriendin die hier regelmatig bestelt. Op een gegeven moment heb ik een broekje van haar geleend en ik was meteen enthousiast. Het model is erg flatterend, zit comfortabel en de kwaliteit is uitstekend. Inmiddels heb ik zelf ook besteld en ben ik erg tevreden. De verzending was snel en ik werd gedurende het hele proces goed op de hoogte gehouden met duidelijke updates.

29 mai 2026

BI ZAR

BI ZAR. Glutespop is echt oprecht mijn favoriete sportkleding merk. Door mijn werk loop ik voor 50% van de week in sportkleding. Om eerlijk te zijn is dat al 2 jaar alleen maar in Glutespop. Deze kleding accentueert je lijf op de juiste manieren en heeft enorm goede kwaliteit. Daarnaast enorm snelle levering. Overall 10/10

4 mai 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus