Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Enorm goed geholpen en de producten zitten super lekker en comfortabel!🫶🏼 Mijn eerste pakket werd onverwachts door de vervoerder teruggestuurd. Strengthen was met een oplossing gekomen, zo... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements de sport
  2. Magasins d'appareils de fitness

Écrit par l'entreprise

Wij zijn een online kledingwinkel die op 1 oktober 2022 is opgericht door twee enthousiaste meiden met een passie voor fitness. Onze motivatie om Strengthen te starten komt voort uit onze eigen ervaringen in de fitnesswereld. We hebben gemerkt dat het vinden van kwalitatieve en betaalbare kleding niet altijd even eenvoudig is. Bij veel van onze concurrenten zagen we dat fitnesskleding vaak behoorlijk prijzig is, en dat wilden we veranderen. Ons doel bij Strengthen is om hoogwaardige fitnesskleding aan te bieden tegen een betaalbare prijs, zodat iedereen kan genieten van comfortabele en stijlvolle outfits tijdens het sporten. We geloven dat kwaliteit niet altijd hand in hand hoeft te gaan met een hoog prijskaartje. Daarom hebben we ons gericht op het selecteren van leveranciers die hoogwaardige materialen gebruiken, maar tegelijkertijd ook rekening houden met de portemonnee van onze klanten. Bij Strengthen vinden we het belangrijk om onze klanten te inspireren en te motiveren om actief te blijven. We begrijpen dat het dragen van de juiste kleding een positieve invloed kan hebben op je zelfvertrouwen en prestaties. Daarom streven we ernaar om een diverse collectie samen te stellen, zodat iedereen iets kan vinden wat bij zijn of haar persoonlijke stijl past. Bij Strengthen zijn we meer dan alleen een winkel. We zijn een gemeenschap van mensen die allemaal streven naar een gezonde en actieve levensstijl. We moedigen onze klanten aan om hun succesverhalen te delen en elkaar te inspireren. We zijn verheugd om je te verwelkomen bij Strengthen en we hopen dat onze betaalbare en kwalitatieve fitnesskleding je zal helpen om je fitnessdoelen te bereiken. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen! Met sportieve groet, Het team van Strengthen

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een legging en shirt besteld…

Ik had een legging en shirt besteld hier was iets mis gegaan(wat kan gebeuren)ik had meteen contact met danine ze antwoordde enorm snel en heeft het meteen voor mij geregeld ik kon gewoon een nieuw setje kostenloos bestellen en kreeg meteen melding van DHL dat het pakketje onderweg is. Ben zo benieuwd naar mijn sport kleding 😍 service is super en zodra mijn kleding lekker zit ga ik zeker meer bestellen! Grtjs Rianne

9 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Enorm goed geholpen en de producten…

Enorm goed geholpen en de producten zitten super lekker en comfortabel!🫶🏼

Mijn eerste pakket werd onverwachts door de vervoerder teruggestuurd.

Strengthen was met een oplossing gekomen, zodat ik alsnog snel mijn pakket had.

Vervolgens door een fout door mij bij mijn retour. Hebben zij alsnog enorm veel moeite en tijd erin gestoken om dit op te lossen. 🫶🏼🫶🏼🫶🏼

5 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Strengthen is echt mijn FAVORIETE…

Strengthen is echt mijn FAVORIETE sportsmerk! De meiden achter Strengthen zijn fantastisch lief en willen de juiste service leveren. Ook de items zelf zijn elke collectie anders, maar ook heel erg fijn! Afwisseling tussen kleurtjes is altijd goed! Ik ben tevreden:))

4 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Retouneren

Ik wou een top retourneren. Ik had ze gemaild en kreeg een adres waarbij ik in PostNL en DHL allebei een foutmelding kreeg. Vervolgens kreeg ik een ander adres alleen zat het al over de 14 dagen retour termijn. Terwijl ik al een verzend label had gekocht…. ik mocht hem niet meer retourneren, terwijl ik hier niks aan kon doen.

2 mars 2026

Beste Wendy,

Bedankt voor je review en dat je je ervaring deelt.

Wat vervelend om te horen dat het retourneren niet is gelukt zoals je had gehoopt. Het adres dat we in eerste instantie hebben doorgegeven is wel een werkend retouradres waar normaal gesproken zonder problemen pakketten naartoe verstuurd kunnen worden. Omdat je aangaf een foutmelding te krijgen, hebben we vervolgens ook nog twee alternatieve adressen met je gedeeld om mee te denken in een oplossing.

We proberen altijd zo goed mogelijk met onze klanten mee te denken en te helpen waar we kunnen. In dit geval viel de uiteindelijke retouraanvraag helaas buiten de retourtermijn van 14 dagen. Om het voor iedereen eerlijk en duidelijk te houden, moeten we hierin helaas wel een grens aanhouden.

We waarderen je feedback wel en nemen dit soort situaties altijd mee om onze service verder te verbeteren.

Top klantenservice

Top klantenservice, snelle levering, en goed oplossingsvermogen bij systeemfouten. Mijn halo top en legging werden twee weken later geleverd door de beperkte voorraad, dit is netjes gemeld binnen een week en heb hiervoor een gratis solara top als cadeau gekregen:)

18 février 2026

erg goed

erg goed! Fijn contact

2 février 2026

Bedankt voor je review!

Noté 4 sur 5 étoiles

Op de website stond dat alles op…

Op de website stond dat alles op voorraad was. Maar dat bleek niet zo, dus ik kreeg een mail met voorstel voor een ander product. Dit kwam door de drukte.
Toen mijn pakketje kwam wilde ik het graag terug sturen dit omdat ik de broek echt super mooi vond maar het vestzat voor mij te strak. Wegens drukte konden ze mijn retourpakker niet vinden, ik had goede communicatie over de mail en er werd snel gereageerd. Ze hebben het goed afgehandeld dus wat mij betreft zijn ze goed

14 janvier 2026

Beste Anne,

Bedankt voor uw review. Ik hoor graag we de service nog meer kunnen verbeteren.

Uitstekende klantenservice!!

Helaas kwam mijn sport shirtje binnen met een kapotte naad. Berichtje naar de klantenservice gestuurd en werd gelijk goed geholpen. Ze gingen gelijk meedenken met oplossingen en heb een nieuwe opgestuurd gekregen. Heel erg blij met mijn sportsetje!!

27 janvier 2026

Beste Kim,

Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw vervangende item.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne sportkleding, overmacht met levering

Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met de klantenservice van Strengthen, ik had een bestelling geplaatst welke een PRE-Order bleek te zijn (wat ik oprecht niet in de gaten had, ik kan het nog steeds niet vinden op de website) maar dit werd mij keurig uitgelegd.

Helaas duurde de levering veel langer door weersomstandigheden, maar daar kunnen de dames (en misschien heren?) van Strengthen niets aan doen.
De bestelling was verder in goede orde binnen gekomen en alles zit waanzinnig.

Verder is de enige opmerking dat de stof van de Halo - Lounge wel veel haren opvangt (ik heb huisdieren) maar verder vind ik de stof zeer prettig en comfortabel.

Ik heb nu al zin om een hele sport wardrobe collectie te gaan bestellen, werkt bij mij extra motiverend haha.

Dikke pluim en 5 sterren van mij!

24 janvier 2026

Beste Lisa,

Bedankt voor uw review en begrip van de vertraging. Hopelijk zien we je snel weer terug!

Noté 3 sur 5 étoiles

De communicatie met de klantenservice…

De communicatie met de klantenservice verliep in eerste instantie moeizaam en voelde voor mij niet erg professioneel. Ik had zelf het kaartje van de legging al verwijderd toen ik deze ’s avonds ontving, omdat de zwarte variant die ik ook had besteld perfect zat en ik ervan uitging dat deze kleur ook klopte. De kwaliteit van de legging is namelijk heel goed en de legging zit echt perfect.

De volgende dag bij daglicht zag ik echter dat de kleur van de legging duidelijk anders was dan wat ik had besteld. In plaats van dat de legging rood zou zij volgens de website foto’s, was de kleur fel paars/roze. Ik heb de legging slechts kort gepast en vervolgens direct contact opgenomen met de klantenservice, waarbij ik eerlijk heb uitgelegd wat er was gebeurd.

In eerste instantie werd aangegeven dat het om een interpretatie van kleur kon gaan of aan scherminstellingen kon liggen, terwijl voor mij duidelijk was dat het om een andere kleur ging dan besteld. Dat maakte het contact wat frustrerend en voelde alsof er niet direct naar mijn situatie werd geluisterd.

Uiteindelijk is het wel netjes opgelost en heb ik een terugbetaling ontvangen voor het product, wat ik waardeer. De weg naar deze oplossing had naar mijn mening alleen wat soepeler en klantgerichter gekund. Hopelijk kan de communicatie in de toekomst nog verbeterd worden, want de uiteindelijke afhandeling was wel correct.

20 janvier 2026

Réponse : Strengthen

Dank u voor uw aanvullende review.

Wij vinden het jammer dat u deze situatie nog steeds als negatief ervaart. Naar aanleiding van uw eerdere berichten hebben wij de ontvangen legging opnieuw gecontroleerd en deze naast al onze andere kleuren gelegd. Op basis hiervan kunnen wij bevestigen dat het om onze “Cherry”-kleur gaat.

Wij hebben uw klacht vanaf het begin serieus genomen en al in ons derde bericht direct een terugbetaling of een tegoedbon voorgesteld als mogelijke oplossing. Omdat de legging is gedragen en het label is verwijderd, was terugbetaling volgens ons retourbeleid helaas niet mogelijk. Daarom hebben wij uit coulance een tegoedbon aangeboden.

Wij hebben meerdere keren geprobeerd om in goed overleg tot een oplossing te komen, maar helaas is dat niet gelukt.

Wij nemen uw feedback mee om onze service verder te verbeteren.

Fantasisch

Producten zijn super. Zijn goed te bereiken via mail/dm en denken graag mee

9 janvier 2026

Hi Sanne,

Bedankt voor je review en veel plezier met je items!

Noté 3 sur 5 étoiles

Geweldige producten, minder fijne bestelervaring deze keer.

Helaas mijn bestelling nog niet mogen ontvangen, omdat ik er achteraf pas achter kwam dat als er een item bij zit met pre order, alles dan pas na 2-4 weken verzonden word. Jammer, hier kon niks meer aan gedaan worden. Wanneer ik mijn order kan verwachten is niet bekend, behalve de indicatie van een aantal weken. De mail werd weliswaar snel beantwoord, maar ik ervaarde het niet als fijn hoe ik werd geholpen. De kwaliteit van de producten zijn altijd geweldig, daarvoor geef ik 5 sterren! Maar deze keer was mijn bestel ervaring niet erg fijn helaas. Hopelijk verandert dat nog.

1 janvier 2026

Réponse : Strengthen

Hi, dank je wel voor het delen van je ervaring en je eerlijke feedback. Wat jammer om te horen dat deze bestelervaring niet prettig voor je is geweest, dat begrijpen we heel goed.

Je hebt gelijk dat wanneer een bestelling een pre-order item bevat, de volledige order pas wordt verzonden zodra het pre-order item binnen is. We proberen dit zo duidelijk mogelijk te communiceren, maar we nemen je feedback mee om dit in de toekomst nog beter en duidelijker te maken.

Het spijt ons ook dat je het contact niet als prettig hebt ervaren, ondanks dat we snel hebben gereageerd. Dat is uiteraard niet hoe we willen dat je onze service ervaart.

Dank je wel voor je compliment over de kwaliteit van onze producten, dat waarderen we enorm. We hopen je bij een volgende bestelling weer een fijne ervaring te kunnen bieden en het vertrouwen terug te winnen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Zeker een aanrader!!

Het is een webshop van NL en ik ben van BE maar ondanks dat heb ik mijn pakketje toch na 2 werkdagen al binnen. De maten kloppen. Het is netjes verpakt. Kleding zit super lekker! Is echt top! Hier ga ik zeker vaker bestellen!

2 janvier 2026

Hi Hanne,

Wat een prachtige review. Bedankt en veel plezier met je items.

Liefs
Danine

Mooie sportkleding!

Afgelopen week 1x halo slim fit in marine blue gekocht en 1x de halo legging, ook in marine blue. De sportkleding kwam aan in een mooie roze zak, deze paste door de brievenbus, erg fijn want ik was niet thuis die dag. De stof van de sportkleding voelt fijn aan, het is een dikke stof maar niet te dik. De scrunch zorgt voor dat “lift” effect waardoor mijn billen nog mooier lijken. De kleur marine blue is ook prachtig. Ben erg tevreden en zal zeker vaker hier bestellen.

16 décembre 2025

Hi Lisa,

Wat super om te horen. Heel veel plezier met je prachtige items!

Liefs
Danine

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus