Jeg har været bruger af God Start Webmail i snart 29 år – helt tilbage fra dengang det hed Ofir Mail. Desværre har jeg aldrig haft en så dårlig oplevelse som nu, efter at I har ændret designet på... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ingen af mine 2 mobiler og pc kan åbne mine mails længere kun en enkel af gangen, trods flere henvendelser. De siger de har fundet problemet og arbejder på højtryk for at løse det, men intet sker de... Voir plus
Måske man skulle overveje at teste et system inden man bare opdaterer. Det er jo nærmest ubrugeligt og man skal logge ind 3-4 gange, før man kommer igennem. Derudover siger den fejl ved hveranden mail... Voir plus
Da jeg til morgen skulle ind på min godmail var og er det stadig en kamp at komme ind. Skal først igennem en jungle af reklamer og så et nyt design der er blevet uoverskueligt formentlig fordi rekla... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
GodMail er en gratis webmail, der er nem at gå til og enkel at bruge. Det nye GodMail er vores bedste mailløsning siden vi startede i 1999, og gør det nemt for dig at tilgå din mail, uanset om du bruger PC, Mac, tablets, smartphones og via alle typer browsere. Vi har naturligvis dansk support, og sidder altid klar til at hjælpe dig og besvare de spørgsmål, du skulle have. Både via mail og telefonen.
Coordonnées de contact
Gydevang 39-41, 3450, Allerød, Danemark
- support@godmail.dk
- godmail.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super tilfreds.
Super tilfreds.
Har ikke andet en rosende ord. Hurtig svar og så var det løst. TAK
Stor tilfredshed med opgraderingen.
Det var en meget venlig service omkring opgraderingen af Godmail.
Super god og hurtig behandlig.
Jeg opfatter godmail som en god og nem…
Jeg opfatter godmail som en god og nem mailudbyder.
Måske den gratis version bør være bare lidt større, da bare et billed kan blokere meget af pladsen.
Afpresning til opgradering af konto? No support.
Presser Godmail.dk mig til at købe ekstra plads til næsten 300kr for et år ?? ? Jeg bliver konstant bedt om at rydde op i min mailboks til trods for, at jeg kun har ganske få mails i ind- og udbakke og øvrige bakker, og har flere gange indenfor de sidste par uger ryddet markant op. Bruger på ingen måde den plads, som der er rettighed til !
Jeg gives ingen adgang til Support og støtter en anden anmelder der efterlyser et tlf.nr. til support. Måske er det på tide at skifte mailudbyder !
Godmail support i topklasse!
Support teamet er super dygtige. De er hurtige i handling og problemløser altid tilfredsstillende.
Tak for det!!!
Hurtig hjælp de ordnet fejlen med det…
Hurtig hjælp de ordnet fejlen med det samme,super service
Ville være dejligt at der stod et…
Ville være dejligt at der stod et telefon nummer man kunne få hjælp på, og som virkede når man ringede til det, har problemer med login, og beder man om skriftligt hjælp får man svaret på mailen som man IKKE kan komme ind på, og det er bare smart, når man ikke kan komme ind og læse den.
god respons fra jer
god respons fra jer, bliver bare ved med at få de uønskede mails
Godt tilfreds
Har haft min mailadresse over 10 år og…
Har haft min mailadresse over 10 år og de er super hurtige og gode til at hjælpe hvis der opstår problemer
Support
Jeg oplevede at få hjælp til at logge ind på min mail, efter at have problemer med det.
God og hurtig support!
God og hurtig support ved pludselig manglende mappe.
Jeg var kommet til at købe for lidt…
Jeg var kommet til at købe for lidt plads. det blev hurtigt lavet om og jeg fik de penge jeg havde betalt formeget tilbage
Når man ser bort fra al dramaen og de…
Når man ser bort fra al dramaen og de subliminalt påvirkende, negativt ladede nyhedsoverskrifter, der, som for de fleste nyhedsmediers vedkommende i dag, dyrker "fight or flight-responset" (og så undrer man sig over ufreden i verden?), samt virvaret af annoncer, så er der en fin mailkonto, der fungerer og i hvert fald dækker mine behov til fulde.
Altid hurtig, positiv og personlig support -undtaget i weekenden; men det er nu meget rart, at noget stadig er som i "gamle dage" ;)
Gratis....ikke så dårligt.
Gratis....ikke så dårligt.
Og da jeg fik problemer med mailen, Så var supporten ret skrappe til at hjælpe med at få rette fejlen. Det var bare super duper.
Kan kun anbefales. Fem stjerner herfra.
God og behagelig kundeservice…
God og behagelig kundeservice ..supperten er super , kan kun anbefale dette site...
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.