Goede Buur Silent Disco Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Keurig op tijd geleverd zodat we ook nog even gelegenheid hadden om het te testen. Supermakkelijk aan te sluiten en te gebruiken en simpel retour sturen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een silent disco set gehuurd om minder overlast te bezorgen aan de buren. Een fantastisch idee om toch nog je verjaardag te vieren thuis. Iedereen was mega enthousiast & met een paar leuke lasers en d... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Was leuk en producten waren goed. Laser was niet op voorraad wel besteld, netjes gelijk opgelost door ander object toevoegen en kosten te crediteren zonder hier zelf iets voor te melden. Nog... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima koptelefoons geleverd in een mooie stevige kist. Ook teruglevering eenvoudig geregeld. De koptelefoons kwamen mooi op tijd (zelfs een dag eerder). Kwaliteit was goed en de zenders werkte goe... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de location de matériel

Écrit par l'entreprise

Verhuur van Silent Disco koptelefoons. Je kunt al een silent disco huren met 1 tot 3 kanalen voor jouw feest, festival, lezing of rondleiding vanaf €3,- p.s. inclusief alle benodigdheden. Per post bezorgd. Organiseer je een feest of evenement, maar wil je de buren niet tot last zijn met luide muziek? Of wil je juist verschillende soorten muziek tegelijkertijd afspelen voor een gevarieerd publiek? Dan is een Silent Disco huren de oplossing!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Tientallen kinderen laten zitten

Nog geen 2 dagen van te voren geven ze aan dat ze niet meer konden leveren, vanwege PostNL. Waardoor een hele groep kinderen geen silent disco meer kunnen vieren. Dit werd per mail medegedeeld. Een telefoontje had op z’n minst gekund. Na een boos bericht alleen een berichtje terug met excuses, maar ja dat lost niets op. Ik had in zo’n situatie gebeld en in de auto gestapt om het te brengen!

24 juin 2025

Réponse de Goede Buur Silent Disco

We begrijpen je teleurstelling maar al te goed en bieden daarvoor nogmaals onze oprechte excuses aan.

Door plotselinge problemen bij PostNL kwamen retourzendingen niet op tijd terug, waardoor we niet voldoende voorraad beschikbaar hadden. Ook collega-verhuurders kampten helaas met leverproblemen. We hebben je daarop zo snel mogelijk geïnformeerd en direct het volledige bedrag teruggestort.

Het was een uitzonderlijke situatie die gelukkig zelden voorkomt, maar we begrijpen dat dat de teleurstelling niet minder maakt. We gaan kijken hoe we dit in de toekomst beter kunnen opvangen.

Noté 4 sur 5 étoiles

prima bedrijf maar les goed wat je besteld.

prima bedrijf, maar hou rekening mee met bestellen dat er bluetooth er bij zit, dat staat niet duidelijk aangegeven en zonder dat moet je alles aansluiten aan een laptop met kabels, en als je 3 zenders heb besteld moet je ook 3 laptops hebben, dat vond ik heel vervelend, want je gaat ervanaf uit dat staandaar bluetooth zit.

10 juin 2025

Super feestje!

Super toegankelijk, op tijd bezorgt, makkelijk terug te sturen. Koptelefoons werkte perfect! het was een topfeest. Ik zou een volgende keer zelf wel voor meer zenders kiezen.

20 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Zender werkte niet

Zender werkte niet en probeerde het bedrijf te bellen, mailen en appen voor advies maar ze reageerden niet. Geld nog niet teruggekregen.

31 mai 2025

Hoi Anouk,

Wat balen dat de zender beschadigd is aangekomen! We gaan deze direct vervangen zodra we de retour hebben ontvangen. Vermoedelijk is de schade tijdens het transport ontstaan.

Vanwege het Hemelvaartsweekend waren we tijdelijk gesloten, maar ik begrijp dat de klacht inmiddels via de chat is besproken en opgelost.

Laat het gerust weten als je nog vragen hebt!

Groet,
Eric

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben een superfeest gehad!

Wij hebben een superfeest gehad!! De koptelefoons, zender en discolamp werden keurig aangeleverd in een stevige kist. En het is heel makkelijk om alles aan te sluiten dus we hebben echt een groot feest gehad! Zeker een aanrader en zeker iets wat we nog een keer gaan doen!

24 mai 2025

Dankjewel voor de mooie review Lina! Tot de volgende keer

Zeer tevreden

Ruim op tijd de Silent Disco binnen gekregen. Instructies waren duidelijk. Het heeft mn verjaardag echt tot een topfeest gemaakt!

20 mai 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Goed maar niet perfect

De apparatuur was snel geleverd, we hebben er 2 als reserve bij besteld en dat was maar goed ook want 2 stuks deden het niet. De audio kabel van de zender was ook een beetje lam waardoor hij in een bepaalde positie moest worden gehouden om het contact niet te verliezen.

Voor de rest hebben we hier veel plezier mee gehad.

26 avril 2025

Hoi,

Bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat de apparatuur niet helemaal naar wens was, dat is niet de bedoeling. We zullen na ontvangst retour de spullen controleren en komen er dan per mail bij je op terug.

Een gegarandeerde topavond!

Het pakket voor de silent disco ruim op tijd binnen gekregen. Installatie was super eenvoudig. Superleuke avond gehad! Na het feestje is het super makkelijk om alles weer te retourneren. Top ervaring! Gaan we zeker nog eens gebruik van maken.

15 avril 2025

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus