L'entreprise a répondu
Wat een aanvulling op een fantastische feestavond. Alle gasten hebben intens genoten. Vooral ook het kunnen switchen tussen verschillende kanalen was een dikke hit. De laserlampen maken het feestje co... Voir plus
L'entreprise a répondu
Een mailtje, online boeken, vier dagen voor gebruik ontvangen. Super eenvoudig en keurig geregeld. De box met de koptelefoons, zenders en instructie is perfect verzorgd. Het gebruik was één groot... Voir plus
L'entreprise a répondu
Klaar voor een geweldig feest zonder dat jouw buren er last van hebben? Super Silent Disco verhuurt alles om een onvergetelijke silent disco te organiseren. Luister tot 3 verschillende muziek lijsten op 1 koptelefoon. De koptelefoons zijn ook uitermate geschikte voor educatief gebruik. Zo worden ze ook gebruikt op scholen en in musea. Meer weten? Neem gerust contact op met het serviceteam van Super Silent Disco!
Pays-Bas
Snelle klantenservice voor het beantwoorden van vragen. Mooie apparatuur en makkelijk terugzenden.

Réponse : Super Silent Disco
Nette apparatuur, schone en goede headsets, stevige bezorgkist, alles eenvoudig retour kunnen sturen. Verder vriendelijke en vooral correcte communicatie. Volgende keer weer. Bedankt. Gr Alex

Réponse : Super Silent Disco
Tijdige levering en super makkelijk te installeren. Eerst kinder disco om 19:00 en daarna de volwassenen. Genoeg batterij voor een avond vol plezier. Vriendelijke communicatie met Anouk. Voor ons een dikke 10 en volgend jaar hopelijk weer 😊

Réponse : Super Silent Disco
Super avond gehad! Mooi op tijd geleverd, alles werkte prima! Discolicht erbij besteld, zeker een aanrader om het feestje compleet te maken. Goede service en makkelijk te bereiken als je vragen hebt. Top ervaring:)

Réponse : Super Silent Disco
Geweldige avond gehad, iedereen enthousiast. Mailcontact verliep heel soepel, levering van de box heel fijn twee dagen voor het feest. Aansluiten was heel makkelijk en geluid goed. Al met al een aanrader!

Réponse : Super Silent Disco
Super tevreden! De levering was keurig twee dagen van tevoren en het aansluiten ging heel eenvoudig. Alles werkte direct zonder storingen. De koptelefoons gaven perfect geluid en het wisselen tussen de kanalen was heel eenvoudig. Kortom, een fantastische toevoeging voor een feestje!

Super service, 3 dagen va
An te voren bezorgd met duidelijke instructie. Goede kwaliteit koptelefoons en ook comfortabel.
Ook het terugsturen ging super gemakkelijk

Réponse : Super Silent Disco
Was een optie, bedacht om evt .burenoverlast te voorkomen in de kleine uurtjes, maar bleek een succes te zijn. Communicatie met super silent disco was goed via whattsapp.
Uitleg is duidelijk en simpel.

Réponse : Super Silent Disco
Contact via de website met WhatsApp vooraf verliep soepel. Ik kreeg keurig antwoord op al mijn vragen (over hoe het werkt met aansluiten ed). Ik ontving de kist met benodigdheden ruim op tijd- drie dagen van tevoren. Aansluiten lukte met de instructies goed. Wel goed om te weten dat je per zender het makkelijkst een apart apparaat met Spotify nodig hebt.
We hebben de silent disco gebruikt op ons feest op de basisschool. De kinderen waren laaiend enthousiast.

Réponse : Super Silent Disco
De levering was ruim op tijd, de beschrijving dummie proof en het terugzenden ook een makkie!!

Réponse : Super Silent Disco
Levering was netjes een dsg van te voren (eigenlijk 2 maar post nl kon had ineens vertraging). Heel makkelijk te gebruiken met bijvoorbeeld spotify of gewoon q music foute uur.
Gegarandeerd plezier. Ideaal in een box die makkelijk weer te retourneren is inclusief verzendkabel.

Réponse : Super Silent Disco
Superleuk feestje gehad met de silent disco koptelefoons van Super Silent Disco! Van tevoren via de app goed geholpen met een aantal technische vragen. Snel antwoord gehad. Alles zag er goed uit. Aanrader!

Réponse : Super Silent Disco
Snelle levering en snelle reactie. Verzending was ruim optijd bezorgd en koptelefoons hebben goede kwaliteit.

Réponse : Super Silent Disco
Wij hebben tijdens een onderdeel van ons huwelijk en de generale repetitie ervan, gebruik gemaakt van de headsets in een grote achtertuin aan het water. Het bereik van de zender met de headsets, reikte zeker minimaal 100 meter, ook over het water. De zender connecten met de Bluetooth van een iPhone, moesten we wel rekening houden dat met meer dan 10 tot 15 meter afstand van elkaar de verbinding kan gaan haperen. Alle headsets werkten perfect en allemaal goed opgeladen. Super Silent Disco dacht goed met ons mee, ook ruim van te voren aangeleverd. De sets zaten in stevige dozen voor transport en ze werkten zelfs mee met de mogelijkheid om de spullen iets later terug te kunnen sturen. De communicatie, per mail en WhatsApp, met Anouk, voor vragen en het meedenken verliepen erg prettig. Al met al, een super prettige ervaring en zeker absoluut aan te bevelen

Réponse : Super Silent Disco
We hebben een super leuk feestje gehad! Hele goede service, vriendelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker voor herhaling vatbaar.

Réponse : Super Silent Disco
Even zenuwachtig geweest omdat de verzending (door drukte bij PostNL) werd uitgesteld. Na prettig en vriendelijk telefoongesprek met Super Silent Disco en de toezegging dat als het niet op tijd zou aankomen, er een reserve-voorraad was die alsnog op de een of andere manier op tijd geleverd zou worden.
Het bleek allemaal gelukkig niet nodig. Alles was op tijd en het resultaat: Weer een TOP-feestje!!!
Bedankt voor alles!

Réponse : Super Silent Disco
De bestelling verliep vlekkeloos. Persoonlijke aandacht, vlotte bezorging en een zeer duidelijke handleiding. Makkelijk om zelf aan te sluiten. Wij hebben enorm genoten van de silent disco! Het geluid is geweldig! Dit gaan wij zeker elk jaar doen met de kinderen als afsluiting. Dank voor de geweldige ervaring!

Réponse : Super Silent Disco
Mooi surprisefeestje gehad thuis voor 40 jarige vrouw. Iedereen vond het geslaagd. Het werkt heel eenvoudig.

Réponse : Super Silent Disco
Heel goede service! Fijn contact ook via de App. Bij vragen en of hulp wordt er meteen gereageerd. Koptelefoons en toebehoren werkten goed en zagen er zeer netjes uit. Top feestje gehad voor mijn dochters verjaardag van 9! Een aanrader!

Réponse : Super Silent Disco
Goed en eenvoudig geregeld en prima kwaliteit die aangeleverd wordt.

Réponse : Super Silent Disco
En savoir plus sur les différents types d'avis.