Golfballs.se Avis 27

4,2

Mycket bra och helt rätt inställning mot kund. Hjälpte mig när vi missat att hämta ut varor. Proffsig inställning och hantering.

För 8 dagar sedan fick jag meddelande om att leverans skulle ske inom 1-3 dagar. Paketet alltså 5 dagar för sent. Jag är en manlig golfspelare och tycker det är fel att inte påpeka att ”färgade” boll... Voir plus

Fräscha,hela, inga märken att det va reklamtryck på vissa bollar gjorde ingenting. Klart prisvärt🤓

1. Magasin de golf

Hjälp miljön och spara hundralappar, med återvunna golfbollar

4,2

Bien

Nöjd kund

Kvalitetsbollar till bra pris och snabb leverans , mycket nöjd

22 juillet 2022

Réponse de Golfballs.se

Jättetack för det fina omdömet Erik, vad roligt att du blev nöjd med ditt köp :)

Erik på Golfballs.se

Bra service och mycket snabb leverans

Bra service och mycket snabb leverans, hade dock kunnat vara en aning billigare

16 juillet 2022

Réponse de Golfballs.se

Varmt tack för ditt omdöme och jättekul att du känner dig nöjd! Vi tar med oss ditt förslag, kanske kan vi pressa priset något - åtminstone för vissa golfsorter :)

Snabb leverans

Snabb leverans, bollar av bra kvalitet

9 juillet 2022

Réponse de Golfballs.se

Jättetack för ditt omdöme Ingemar, vad skönt att du känner dig nöjd :)

Erik på Golfballs.se

Snabb hantering och leverans av…

Snabb hantering och leverans av bollarna. Några bollar ur ett dussin med B klass ur beställningen var av allt att döma inte B klass, utan snarare D klass. Men resten av beställningen höll vad som utlovades. Tack!

20 juin 2022

Réponse de Golfballs.se

Hej Jonatan, tack för din recension!

Det låter på din beskrivning som att vi har gjort en miss i sorteringen, vårt mål är att alltid hålla åtminstone utlovat skick. Vi tar med oss din feedback till sorteringen och ser till att skärpa kvalitéskontrollen!

Vi uppskattar att du valt att handla från oss, förhoppningsvis får vi ditt fortsatt ditt förtroende i framtiden :)

/Erik, Golfballs.se

Oönskade dambollar i den sena leveransen

Jag är en manlig golfspelare och tycker det är fel att inte påpeka att ”färgade” bollar kan innehålla en massa dambollar, som jag inte har någon användning för. Brukar köpa både neongula och röda premiumbollar, men kunde inte föreställa mig att man blandar diverse dambollar i beställningen. Köper inte av er igen.

17 juin 2022

Réponse de Golfballs.se

Hej Mats, tack för din recension! Väldigt tråkigt att du inte känner dig nöjd med din beställning.

Ang. leveranstid har vi haft oväntat många ordrar att hantera vilket tyvärr har gjort att ett vissa ordrar blivit försenade, men bara för att förtydliga så avser vår uppskattade leveranstid vardagar, då DHL inte fraktar på helger, och när jag tittade närmare på din beställning så ser jag att den gjordes på en torsdag, och således upplevdes leveranstiden som ännu längre eftersom det inträffade en helg emellan.

Gällande din kritik av vår mix "Blandade Färgbollar" så uppskattar vi din feedback och vi ska se över möjligheten att sortera bort dambollar från mixen och göra en egen mix av dessa.

Ha en fin golfsäsong!

/Erik från Golfballs.se

Mkt nöjd hittills!

Mkt nöjd hittills!
Bra pris på bollar och snabb leverans!
Mvh!

12 juin 2022

Réponse de Golfballs.se

Hej Hans, jättekul att du blev nöjd! Ha en fantastisk golfsommar och välkommen åter!

Bra produkter

Tack för snabb leverans och proffsigt samt trevligt bemötande

5 juin 2022

Réponse de Golfballs.se

Hej Ulf, tack själv och vad kul att du känner dig nöjd! Önskar ett varmt lycka till ute på banan och välkommen åter!

Réponse de Golfballs.se

Hej Christer, tack för din positiva recension av oss och vad kul att du blev nöjd! Ha en grym golfsäsong och välkommen åter!

Billigt och bra

Billigt och bra, snabb leverans

28 mai 2022

Réponse de Golfballs.se

Hej Kurre, tack för din positiva recension! Ha en fin sommar och välkommen åter!

Réponse de Golfballs.se

Thank you for letting us know, we experienced some difficulties with shipping to some EU countries. These issues have now been resolved and your package should be delivered now when I check the track log of your package. I'll reach out to you via email to make sure.
/Erik, Golfballs.se

I did not recieved the golfballs yet!!

I did not recieved the golfballs yet!!
Where are they?

9 novembre 2021

Réponse de Golfballs.se

Hello, thank you for reaching out!
It seems that your order was delivered when you weren't home, I have contacted you via email in order to resolve this issue.