Normalsnabb leverans av A/B-bollar. Flera av bollarna hade hack eller andra skador som man slipper från andra leverantörer. Priset dock bra men kvaliteten kan förbättras.
Så smart att köpa golfbollar i perfekt skick till en bråkdel av ordinarie pris. Smidigt köp och leverans. Kan varmt rekommendera och kommer definitivt köpa här fler gånger.
Lätt att beställa snabb leverans och bra kvalitet på bollarna. Kommer köpa av dem igen. Peter
Saltviksbollen är en svensk e-handel specialiserad på kvalitetsklassade återvunna golfbollar. Hos oss hittar du prisvärda bollar i skick A/B, C och D – noggrant sorterade och redo att användas på banan. Vi erbjuder ett brett utbud av populära märken som Titleist, Callaway, Srixon och många fler, till ett betydligt lägre pris än nya bollar. Vårt mål är att göra golf mer tillgängligt, hållbart och prisvärt för alla spelare – oavsett nivå. Med snabba leveranser och ett personligt engagemang i varje order vill vi skapa en enkel och trygg köpupplevelse för våra kunder. Vi är själva passionerade golfare och strävar efter att alltid leverera produkter vi själva skulle spela med. Saltviksbollen är det smarta valet för dig som vill spela med bra bollar – utan att det kostar en förmögenhet.
saltvik 215, 87195, Älandsbro, Suède
- 0725284383
- jesper@saltviksbollen.se
- saltviksbollen.se
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Blandad kvalitet på bollarna
Snabbt enkelt och smidigt 👌👌👌👌
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, snabb ihopplock av bollar och snabb leverans.
10 wedgar av 10.
Se till att bollarna är rena och…
Se till att bollarna är rena och förpacka dem bättre.
Snabb leverans och billigt
Snabb leverans och billigt, smått smutsiga men funkar normalt
Försändelsen gick snabbt men jag…
Försändelsen gick snabbt men jag upptäckte då att 10 bollar saknades. Efter sms kontakt fick jag snabbt svar och en ursäkt. Några dagar senare kunde jag hämta ut mina saknade bollar samt ytterligare ett gäng bollar helt gratis som plåster på såren. Alla kan göra fel ibland. Jag rekommenderar saltviksbollen till alla mina golfvänner.
Bollarna kom snabbt!
Bollarna kom snabbt!
Billigare än konkurrenterna, men heller inte lika rena. Vissa fick tvättas lite, men skicket var toppen!
Beställde på morgon och hämtade…
Beställde på morgon och hämtade bollarna 2h senare och bollar och bemötande 10/10
Tack
Enkelt att komma i kontakt med och bra…
Enkelt att komma i kontakt med och bra service.
Otroligt bra service och bra priser 👍🏻
Blev överraskad fick green lagare…
Blev överraskad fick green lagare markeringsknappar samt några extra bollar
Lätt att beställa snabb leverans och…
Smidigt & grymt bra pris! Rekommenderar!