3,5

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

3,5

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Goede klantvriendelijkheid

Wordt hier altijd netjes en vriendelijk geholpen. Het aanbod in producten heeft verschillende prijzen, waarbij je naar mijn mening ook kwaliteitsverschillen in kan merken. Knopen aan een (aardig prijzige) jas die na iets meer dan twee maanden los gingen zitten hebben zij kosteloos voor mij gerepareerd. Binnen paar dagen kon ik de jas weer ophalen. Een truitje wat na enkele keren dragen kapot ging kreeg ik kosteloos opnieuw toegestuurd.

31 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Super blij met mijn bestelling

Super blij met mijn bestelling! Alles was echt leuk en netjes ingepakt, je merkt dat er aandacht aan is besteed. Het product is precies zoals op de foto en van top kwaliteit 👌

Ook was de levering super snel, binnen 2 dagen al in huis! Ik had nog gevraagd of ze iets extra’s wilden doen omdat het een verjaardagscadeau voor mijn vriendin was, en ze hebben een heel leuk kaartje toegevoegd.

Echt een aanrader!

29 mai 2026

Gedragen schoenen ontvangen…

Online geshopt en netjes mijn spullen gekregen. Helaas waren de laarzen al gedragen. Uiteraard heb ik dit meteen gemeld. De reactie was zeer teleurstellend.. een kortingscode van 10 procent voor een nieuwe aankoop. Nou, die nieuwe aankoop gaat er zeker niet meer komen. Jammer!

9 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte kwaliteit Gossip the label…

Slechte kwaliteit Gossip the label kleding!
Al veel kleding gekocht bij deze winkel, zo ook laatst een vestje (het mia vestje) van hun eigen merk. Helaas is het vestje na 4 keer dragen al ontzettend gaan pillen, wat er erg lelijk en sloeberig uit ziet. Ik had het vestje nog niet gewassen (want wol). Na een klacht te hebben ingediend, nu dit niet de kwaliteit is die ik mag verwachten (althans dat ben ik van mening) kreeg ik een uitleg hoe pillen ontstaat en dat dat niet binnen hun garantie valt. Begrijpelijk, anders kan je blijven gaan. Maar toch vind ik nog steeds dat een vestje vaker dan 4 keer gedragen mag worden zonder dat het zo lelijk wordt. Helaas ziet Gossip dit niet in, en rest mij niks anders dan voortaan deze winkel over te slaan.

10 novembre 2025

Super aanrader!

Ik ben echt dol op Gossip! Zo’n leuk team staat er altijd voor je klaar en een mega groot aanbod, favo shop :)

11 octobre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Dubbele kosten bij een retour

Een bestelling geplaatst van 4 artikelen. 1 artikel viel klein en retour gestuurd.
Retourkosten zijn voor je eigen rekening. Op zich logisch, want je kunt geen 2x gratis verzending doen. Maar dat ze daarna ook nog eens 5 euro inhouden omdat je wat retour doet is best wel belachelijk. Nog nooit meegemaakt… Sommige merken vallen nu eenmaal niet goed op maat dus soms is het gewoon niet anders. Maar nu dus 11,45 kwijt om 1 artikel te retourneren…

7 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen geld terug bij defect product

Een product tot twee keer toe binnen een week defect. Na de eerste keer prima klantenservice, kreeg direct een nieuwe toegezonden. Nadat deze ook heel snel kapot was, gevraagd of ik mijn geld terug kon krijgen. Dat was niet mogelijk.

6 août 2025

Zeer tevreden!

Na het lezen van de reviews durfde ik eigenlijk niet meer te bestellen maar heb het toch geprobeerd. Eerst contact gehad via instagram. Snelle reactie en erg vriendelijk! Een jurkje besteld en erg blij mee. Levering was snel en het jurkje was mooi verpakt. Ben zeer tevreden. Ga zeker nog een keer bestellen.

5 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Leuke kleding, maar slechte/geen klantenservice

Leuke kleding, maar helaas geen goede klantenservice. Ik heb schoenen besteld en deze werden maar niet geleverd dus heb ik zelf de klantenservice gemaild. Zij gaven aan dat Trunkrs het pakket nog had en er iets fout was gegaan bij hen. Ze moesten afwachten totdat Trunkrs het pakket terug zouden geven voordat ik mijn pakket alsnog aangeboden zou krijgen. Ok..kan gebeuren dus had ik aangegeven dat ik wel zou wachten.
Na weken wachten en geen bericht van Gossip weer gemaild, maar geen reactie. Nog eens gemaild waarin ik aangaf dat ze wellicht een ander paar konden opsturen, zodat ik niet meer hoefde te wachten en dat ze dan zelf konden wachten op het pakket van trunkrs, maar dat was niet mogelijk volgens hen omdat ze dan 2 paar schoenen ‘kwijt’ zouden zijn. Echter ben ik al ruim 3 weken mijn geld kwijt en heb ik nog steeds geen bestelling ontvangen of updates van Gossip over de levering. Het probleem wordt dus volledig bij mij, als klant, neergelegd.
Helaas dus geen klantenservice bij Gossip die oplossingsgericht meedenkt met mij, als klant. Heel jammer, want het had zo makkelijk anders gekund.

19 décembre 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus